2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım sezeryanda korse taktırmıolar bildiğim kadarıyla ama normal doğum yaparsam takmayı düşünüorum ben lohusa korsesi diye geçio netten bak istersen..senin normal mi olucak gidişat nasıl?

yazdım yukarda canım. dönerse normal yapacam. çatıda muhtemelen sorun çıkmaz. kendimi oldukça geniş hissediyorum çünkü :roflol:

hayırlısı canım inşallah şu son günleride kolay ve sıkıntısız atlatırız

canım sezeryanda korse taktırmıolar bildiğim kadarıyla ama normal doğum yaparsam takmayı düşünüorum ben lohusa korsesi diye geçio netten bak istersen..senin normal mi olucak gidişat nasıl?

korseyi giy çıkar zor olur mu. ben hiç kullanmadım çünkü. sadece beli saranlardan mı oluyo onlar

selam kızlar nasılsınız zaman zaman yazdıklarınızı takip ediyorum ama pek sık giremiyorum nete hamilelikler iyi gidiyordur umarım
a.s.
hoşgeldin canım

sezeryan olacak kızlar doğumu genel anesteziylemi yoksa spinalmi yaptıracaksınız
epidural :lepi: konuştum anstezi uzmanıyla da :dance::dance:

giy dersen giyerim sempatiksalakcinni

yerim seni serserii sositososito

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ışığa gel,sonra köşeyi dönünce göreceksin gününü de :roflol::roflol::roflol:

ne zaman döneceği belli olmuyormuş,ancak usgde görebilirsin kerata naapmış:)))

yazdım yukarda canım. dönerse normal yapacam. çatıda muhtemelen sorun çıkmaz. kendimi oldukça geniş hissediyorum çünkü :roflol:

:roflol:canım ben oğluşumun doğum pozisyonu aldığını hıçkırıklarından anladım:)) çünkü hıçkırıkları aşağıda hissetmeye başlamıştım ahanda dedim dönmüş bizimki:)) velhasıl geçen muayenedede doktorum teyid ettihihoyyyt

vallahhi esracığım senin adres tarifin süper olmuş. böyle rahat rahat gerine gerine yatıyo ya tınlamaz beni de. bu arada bazen var ya kendime gülüyom. geçen dedim ki. bak oğlum öyle bamya kadar ufacık pipiyle çıkma çıkarsan gönderirim dye. beni ele güne rezil etme dedim. istikbalini düşün. ne manyak annem var demiştir

hah canım ne güzel bişey demişsin. ben de hissettim bu sabah 10 dk kadar hıçkırdı. hık hık hık. nerden geliyodu tahmin et göğüs kafesimin altından :roflol:

yesica bu haftalardan sonra da dönebilirmiş bebek gönlünden geçen doğum şekli ne ise öyle olur inşallah canım

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız senin yüzünden boğulcam bigün:)))
sürekli bişiler yediğim için,okurken gülmek yaramıyor:))

çocuğu şimdiden bunalıma sokma,kimin çocuğuyla kıyasladın kuzumu da bamya falan diye saldırdın ? hem hep bebek kalamayacak ki bu çocuk:)))))

selam kızlarrrrrr işleri kolayladım mola verdimmm

sanırım korse muhabbeti olmus ben mutlaka giyin diyorum gerçi daha da ben almadım

elija nın emzirme sütyenini aldım memnunum
yine elija d.sonrası toparlayıcı korse var onu alıcam

ben de diyorum zaten hep bebek kalmıycan gelişimine içeride katkıda bulun. çıktıktan sonra iş işten geçer oğlum. yatarak göbek yapma pazu yap falan diyorum. bakalım dinler inşallah.
daha bebiş pipisi görmedim:) ama bu topik de bi sürü kız bebiş var. ele güne karşı yani :roflol:

Kafsinkaf hıçkırıklarını nasıl anlıyorsunuz bende bu sabah üst üste tekme gibi bişey hissettim hatta çok korktum bişeymi oluyor diye dakka başı tekme attı ölekş uykum bile dağıldı bende aşşağıda hissetttim biraz acaba hıçkırıkmı tuttu kuzumu yaaa kıyamam ben ona bilmiyorumkismile

tekrar merhaba canım. ben iki tane sütyen aldım ikisi de sinir bozucu. şuan evde kullanıyorum. şöyle kıyafetlerin altına giyebileceğimiz düzgün göstern bişey m,i aldığın. hangi model canum

alalh iyliğini versin yesica çok güldüm biz bebekler doğunca ölçüm yaparız artık kim 1. olursa tıpiğin en güzel kızını alır :))

Esra tatlımm ben geldimmmm :sm_cool:

ya canım dün ilk defa o gaviscon şurubu içeyim dedim çook iğrençç bi tadı varmış onunyaaa :dilcikar: siz nasıl içiyorsunuz onu deterjan gibi tadı var ay onu içmektense midemin yanmasını çekerim daha iyi
Canım bu arada ben bi tek folik asit kullanıyorum bana magnezyum filan vermedi doktor sen neler kullanıyosun bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…