alalh iyliğini versin yesica çok güldüm biz bebekler doğunca ölçüm yaparız artık kim 1. olursa tıpiğin en güzel kızını alır :))
vallahhi esracığım senin adres tarifin süper olmuş. böyle rahat rahat gerine gerine yatıyo ya tınlamaz beni de. bu arada bazen var ya kendime gülüyom. geçen dedim ki. bak oğlum öyle bamya kadar ufacık pipiyle çıkma çıkarsan gönderirim dye. beni ele güne rezil etme dedim. istikbalini düşün. ne manyak annem var demiştir
hah canım ne güzel bişey demişsin. ben de hissettim bu sabah 10 dk kadar hıçkırdı. hık hık hık. nerden geliyodu tahmin et göğüs kafesimin altından :roflol:
:roflol: ilahi yesica sen insanı çatlatırsın kız:roflol::roflol:
bizde 16. haftadan bu yana hiç bakmıoduk muayenede pipisine dedik bu sefer bakalım nolur nolmaz bi sürpriz yapmasın bize gerçi doktorumuz bakıodur ama konusu geçmiodu yani bizde baktık rahatladık:) yumurtalarıda inmiş aşağı bu haftalarda inmesi gerekio çünkü gerçi bazılarınınki geç inebiliomuş neyse işte bakmakla kalmadık doktorumuz cd sine çekmiş eve gelip izleyince çok güldükkaydirigubbakcemile3 ileride gösteririz artık anne karnındaki hali diye:roflol: çocukta dicek ne meraklıymışsınız:roflol:
Kafsinkaf hıçkırıklarını nasıl anlıyorsunuz bende bu sabah üst üste tekme gibi bişey hissettim hatta çok korktum bişeymi oluyor diye dakka başı tekme attı ölekş uykum bile dağıldı bende aşşağıda hissetttim biraz acaba hıçkırıkmı tuttu kuzumu yaaa kıyamam ben ona bilmiyorumkismile
yok canım tekme gibi değil bu sanki kalp atımı gibi ritmik bi şekilde 2şer sn. aralıklarla 5-10dk falan sürüo tekmeden ayırt edersin yani..
yok canım tekme gibi değil bu sanki kalp atımı gibi ritmik bi şekilde 2şer sn. aralıklarla 5-10dk falan sürüo tekmeden ayırt edersin yani..
bence bu linktekine boşa para verme canıkm çünkü Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor diyor :roflol:
Esra tatlımm ben geldimmmm :sm_cool:
ya canım dün ilk defa o gaviscon şurubu içeyim dedim çook iğrençç bi tadı varmış onunyaaa :dilcikar: siz nasıl içiyorsunuz onu deterjan gibi tadı var ay onu içmektense midemin yanmasını çekerim daha iyi
Canım bu arada ben bi tek folik asit kullanıyorum bana magnezyum filan vermedi doktor sen neler kullanıyosun bilmiyorumkismile
selam kızlarrrrrr işleri kolayladım mola verdimmm
sanırım korse muhabbeti olmus ben mutlaka giyin diyorum gerçi daha da ben almadım
elija nın emzirme sütyenini aldım memnunum
yine elija d.sonrası toparlayıcı korse var onu alıcam
selam:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
slm kızlar.hamilelik korsesi nasıl birşey sıkmıyor dimi?
kafam karıştı :)) soruyu sen sordun sandım
Hoşğeldin a.s.
Sende Hoşğeldinn meliscimmm a.s.
kafam karıştı :)) soruyu sen sordun sandım
cenabet miyim neyim dicem ama şüpheye bile yer yok :roflol::roflol:
amanınn pamuğum gelmişşolumunekankayizsmile
hoşgeldin tatlımma.s.
gavisconun tadını nasıl beğenmedin kızz,naneli biişi işte,bi yudumu bile çok işe yarıyor,koklamadan iç bak valla dua edersin o şurubu bulana:))
folik asit mi kullanıyosunn?
sen doktora diyeydin ben doğurcam nerdeyse bu ilaç için geç oldu diye:))))))))
ben hamile kalmayı planlarken başladım sonra 3.ayda bıraktırdı doktorum..
magnesyum demir bi de vitamin içiyorum..
kalsiyumu da bıraktırdı artık..
slm canımopuyorumnanaktan ya ben sezeryanda korse giyilmio diye biliorumbilmiyorumkismile
kesinlikle elijanın ürünleri çok güzel:lepi: hatta esracım sanada bahsetmiştim hatırlıosana.s
bende onun korsesini alim bari tşk canımzemuszemus
selam:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?