2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alalh iyliğini versin yesica çok güldüm biz bebekler doğunca ölçüm yaparız artık kim 1. olursa tıpiğin en güzel kızını alır :))

yoook olmaz .... 3. olan en güzel kızı alsın. ben bizimkinden pek umutlu değilim de:roflol:

slm kızlar.hamilelik korsesi nasıl birşey sıkmıyor dimi?

hah canım ne güzel bişey demişsin. ben de hissettim bu sabah 10 dk kadar hıçkırdı. hık hık hık. nerden geliyodu tahmin et göğüs kafesimin altından :roflol:

:roflol: ilahi yesica sen insanı çatlatırsın kız:roflol::roflol:
bizde 16. haftadan bu yana hiç bakmıoduk muayenede pipisine dedik bu sefer bakalım nolur nolmaz bi sürpriz yapmasın bize gerçi doktorumuz bakıodur ama konusu geçmiodu yani bizde baktık rahatladık:) yumurtalarıda inmiş aşağı bu haftalarda inmesi gerekio çünkü gerçi bazılarınınki geç inebiliomuş neyse işte bakmakla kalmadık doktorumuz cd sine çekmiş eve gelip izleyince çok güldükkaydirigubbakcemile3 ileride gösteririz artık anne karnındaki hali diye:roflol: çocukta dicek ne meraklıymışsınız:roflol:

:roflol: mesajı aldım. bi dahaki kontrole cd yle gidiyorum. ilerde suçu sünnetçiye falan bulmasın diye. bak oğlum adamın kabahati yok derim artık

yok canım tekme gibi değil bu sanki kalp atımı gibi ritmik bi şekilde 2şer sn. aralıklarla 5-10dk falan sürüo tekmeden ayırt edersin yani..

kızlar ben markete gidip bişeyler alıcam eve gelip yemek yapacam sonra da.... çok kaynatın da iki üç şey daha öğreneyim bugün. dersimiz göbek ödevimiz korseler.. uğrayacam gelince haberiniz olsun kaybolmayın bi yere..

yok canım tekme gibi değil bu sanki kalp atımı gibi ritmik bi şekilde 2şer sn. aralıklarla 5-10dk falan sürüo tekmeden ayırt edersin yani..

hımmmmm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile anladım canım ben şu haftaya kadar geldim hamileliğimde hala daha hıçkırık nasık oluyor ayıtr edemiyorum bilmiyorumkismile ama benimde o şekli 2şer saniye ara ile uzun sürüyor belkide hıçkırıktır kim bilir bilmiyorumkismile okdar uzun sürdüki uykum kaçtı ne oluyor diye acaba dedim içerde sıkıntılı bi durum içersindemi diye çk heyecanladm .Bende bi alemim herkez hareket etmeyince telaşlanır bende çok hareket ediyord diye delikafadulden

bence bu linktekine boşa para verme canıkm çünkü Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor diyor :roflol:

cenabet miyim neyim dicem ama şüpheye bile yer yok :roflol::roflol:

amanınn pamuğum gelmişşolumunekankayizsmile
hoşgeldin tatlımma.s.

gavisconun tadını nasıl beğenmedin kızz,naneli biişi işte,bi yudumu bile çok işe yarıyor,koklamadan iç bak valla dua edersin o şurubu bulana:))
folik asit mi kullanıyosunn?
sen doktora diyeydin ben doğurcam nerdeyse bu ilaç için geç oldu diye:))))))))
ben hamile kalmayı planlarken başladım sonra 3.ayda bıraktırdı doktorum..
magnesyum demir bi de vitamin içiyorum..
kalsiyumu da bıraktırdı artık..

slm canımopuyorumnanaktan ya ben sezeryanda korse giyilmio diye biliorumbilmiyorumkismile
kesinlikle elijanın ürünleri çok güzel:lepi: hatta esracım sanada bahsetmiştim hatırlıosana.s
bende onun korsesini alim bari tşk canımzemuszemus

kızlar ben de çıkıyorum kociş gelicek masayı hazırlayayım görüşürüz yine kendinize iyi bakın tatlı hamişler

sedefiimmmm hoşgeldin kız nerelerdesin sen bugunnolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Amannnn ne folik asiti yaa pardon canım kafam karıştı ferrum fort yazıcaktım yani kan hapı kullanıyorum başkada bişey kullanmıyorum ne magnezyum yazıyor bana bu doktor ne başka bişey lmaz: ihtiyaç olduğundamı yazılıyor yoksa her hamilenin kullanması gerekiyormu bu magnezyumu

evet canım hatırlıyorum ama tanesi 10liralıkları buldum ya ben,gözüm başkasını görmüyor artık :roflol::roflol:
zaten ilk aydan sonra takmam normal sütyenime dönerim kesin,sevmedim çünkü desteksiz falan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…