2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hastane çıkışlarınızı aldınız mı?ben henüz almadım mothercarenın setini alıcam inşallah.sizler ne aldınız ?

kasılma ve kramplara iyi geliyor canım,hani gece kramp falan oluyormuş ya,onun için birebir..
bi de kabızlıktan kurtarıyor..
erken doğumu da önlemeye yardımcıymış..
doktordan doktora değişiyor tabi,kimi kesin kullan diyor kimi vermiyor..
vitamin de herkes elevit içiyor benim doktorum da decavit verdi,onu kullanıyorum..
demir hapını iç ama mutlaka,o hap sayesinde benim kanım 13.5 olmuş,yakında kızılay arayacak gel kan ver diye:)))

tekrar merhaba canım. ben iki tane sütyen aldım ikisi de sinir bozucu. şuan evde kullanıyorum. şöyle kıyafetlerin altına giyebileceğimiz düzgün göstern bişey m,i aldığın. hangi model canum

yesicacım geldiğinde okursun artık canım mothercarede normal sütyen gibi olanları var ince süngerli destekli falan sadece baleni yok rahat olması açısından bende bedenimi bulabilirsem ondan almayı düşüorum diğer emzirme sütyenleri çok ince toparlamıo ucunu belli edio falan çok sinir:1no2:

mrb göğüs uçlarımızı saklamanın bi yolu olmalı :))) yazın bide penye hele hiç giyemicez sanırım.mothercare daki dahamı iyi diyorsunuz

canım o senin buldukların ince süngerli mi?

Anladım canım kramp şikayetim olduğunu sölemedim ben ona hiç sanırm o yüzden yazmadı çok nadir oluyor kramp rahatsız edici boyutlarda değil yani aman maşallah diyimde gece tutulrmuşum kaydirigubbakcemile3
Eleviti Bende bir kutu kullandım sadece bazısı iki kutu bitirdim diyor ben iki kutu bitirsem ondan hamileliğimi 100 kilo ile tammalardım heralde delikafadulden çok iştahımı açıyor
o yüzden gece yatarken içiyordum o hapı zaten kan hapını verince azaltmamı söledi doktor bi kaç tane bişey kaldı iiçinde aklıma geldikçe ara sıra içiyorum

bana elevit hiç fayda etmedi suan megadyn kullanıyorum.ama bunuda değiştiricem bebişim çok zayıf ( bacak krampları için magnezyum vermek yerine yoğurtta bol var vede roka ye bol bol dedi dogal yolla alayım diye.

ben eleviti 7 ay kullandım 9 kilo aldım.ayrıca omega3 ve demir hapımda var bazı dr lar dmekki vitamin taraftarı değil

mrb göğüs uçlarımızı saklamanın bi yolu olmalı :))) yazın bide penye hele hiç giyemicez sanırım.mothercare daki dahamı iyi diyorsunuz

mrb canım.. bende tesadüf dün gördüm mothercarede hepsinde yok sanırım zaten bedende bulamadım süngerli olduğu için uçlarını belli etmio bulursam ondan alıcam işte elijanınkilerde güzel ama süngerli olmadığı için uçlerı belli eder göğüs pedide ne derece kapatır bilmiorum ama elijanın silikon pedleri var bide, biraz pahalı gerçi 70tl civarında ama sürekli kullanım için yani atmıosun yıkayıp yıkayıp kullanıosun o olabilir..

her zaman süngerli de kullanamayız göğüsler büyüdü ben 1. aydan sonra toparlayıcı sütyen alıcam devamlı emzireceğimiz için bence gerekli sarkmaması adına

ben eleviti 7 ay kullandım 9 kilo aldım.ayrıca omega3 ve demir hapımda var bazı dr lar dmekki vitamin taraftarı değil

Evet Melis Sanırım değil mümkün olmadıkça yazmıyor hap ama vitamin şart bence sonuçta illa vuctta o eksikliği yaşadıktan sonra kullanmanın bi amacı yok ilerdede o eksiklği yaşamamm için lkullanman gerekiyor Hem Kan tahlilide yapmıyr nerden anlıyorsa o vitaminlerin vucudumda tamam olduğunu bide doktor olucaklar papucumun doktorları :umursamaz: :dilcikar:

canım kime gidiyosun sen hangi hastanede? sen o vermiyorsa bile git al bi vitamin yada yazdır ona..senin kemiğinden dişinden besleniyor o cocuk olan sana olur.kan tahlilide iste halsizim çok de yapar mutlaka ozmn.

aaaaaaaaaaaa esraaaaaaa noluyo kız nereye kaçtınsositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

ben esranın peşinden gidiyom şimdi takipteyimkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…