h.b canım nasılsınn ?
Amannnn ne folik asiti yaa pardon canım kafam karıştı ferrum fort yazıcaktım yani kan hapı kullanıyorum başkada bişey kullanmıyorum ne magnezyum yazıyor bana bu doktor ne başka bişeylmaz: ihtiyaç olduğundamı yazılıyor yoksa her hamilenin kullanması gerekiyormu bu magnezyumu
tekrar merhaba canım. ben iki tane sütyen aldım ikisi de sinir bozucu. şuan evde kullanıyorum. şöyle kıyafetlerin altına giyebileceğimiz düzgün göstern bişey m,i aldığın. hangi model canum
evet canım hatırlıyorum ama tanesi 10liralıkları buldum ya ben,gözüm başkasını görmüyor artık :roflol::roflol:
zaten ilk aydan sonra takmam normal sütyenime dönerim kesin,sevmedim çünkü desteksiz falan :)))
iyim canım saol sen nasılsın benim için gün biraz geç başladı bugün 3 e kadar uyudum canım hiç kalkmak istemiyor buğünlerde yataktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QU teşk ben de iyiyim çok şükür.iyi yapıyorsun uyuyabildiğin kadar yat bebeğe çok faydalı anne uykusu
yesicacım geldiğinde okursun artık canım mothercarede normal sütyen gibi olanları var ince süngerli destekli falan sadece baleni yok rahat olması açısından bende bedenimi bulabilirsem ondan almayı düşüorum diğer emzirme sütyenleri çok ince toparlamıo ucunu belli edio falan çok sinir:1no2:
evet canım hatırlıyorum ama tanesi 10liralıkları buldum ya ben,gözüm başkasını görmüyor artık :roflol::roflol:
zaten ilk aydan sonra takmam normal sütyenime dönerim kesin,sevmedim çünkü desteksiz falan :)))
kasılma ve kramplara iyi geliyor canım,hani gece kramp falan oluyormuş ya,onun için birebir..
bi de kabızlıktan kurtarıyor..
erken doğumu da önlemeye yardımcıymış..
doktordan doktora değişiyor tabi,kimi kesin kullan diyor kimi vermiyor..
vitamin de herkes elevit içiyor benim doktorum da decavit verdi,onu kullanıyorum..
demir hapını iç ama mutlaka,o hap sayesinde benim kanım 13.5 olmuş,yakında kızılay arayacak gel kan ver diye:)))
sedefiimmmm hoşgeldin kız nerelerdesin sen bugunnolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTEhoşbuldum sağol aaaaa dedim ya kız alış verişe gittim kızıma oğluma cici bici bişeyler aldım kızımada oyuncak bez bebek aldım çok tatlı umarım kızıma nazar değmez sürekli ayetel kürsi okudum pastahaneye girdik kız geldi kucağımızdan kızımı aldı bize bakmadılar bile 1. kızım 2. sırada biz olduk mavişimi okuyun kızbeni soran olmamış sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Anladım canım kramp şikayetim olduğunu sölemedim ben ona hiç sanırm o yüzden yazmadı çok nadir oluyor kramp rahatsız edici boyutlarda değil yani aman maşallah diyimde gece tutulrmuşum kaydirigubbakcemile3
Eleviti Bende bir kutu kullandım sadece bazısı iki kutu bitirdim diyor ben iki kutu bitirsem ondan hamileliğimi 100 kilo ile tammalardım heralde delikafadulden çok iştahımı açıyor
o yüzden gece yatarken içiyordum o hapı zaten kan hapını verince azaltmamı söledi doktor bi kaç tane bişey kaldı iiçinde aklıma geldikçe ara sıra içiyorum
mrb göğüs uçlarımızı saklamanın bi yolu olmalı :))) yazın bide penye hele hiç giyemicez sanırım.mothercare daki dahamı iyi diyorsunuz
mrb canım.. bende tesadüf dün gördüm mothercarede hepsinde yok sanırım zaten bedende bulamadımsüngerli olduğu için uçlarını belli etmio bulursam ondan alıcam işte elijanınkilerde güzel ama süngerli olmadığı için uçlerı belli eder göğüs pedide ne derece kapatır bilmiorum ama elijanın silikon pedleri var bide, biraz pahalı gerçi 70tl civarında ama sürekli kullanım için yani atmıosun yıkayıp yıkayıp kullanıosun o olabilir..
sedefiimmmm hoşgeldin kız nerelerdesin sen bugunnolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTEhoşbuldum sağol aaaaa dedim ya kız alış verişe gittim kızıma oğluma cici bici bişeyler aldım kızımada oyuncak bez bebek aldım çok tatlı umarım kızıma nazar değmez sürekli ayetel kürsi okudum pastahaneye girdik kız geldi kucağımızdan kızımı aldı bize bakmadılar bile 1. kızım 2. sırada biz olduk mavişimi okuyun kızbeni soran olmamış sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Hoşgeldin yazdıkya Nankörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mymeka: iyi takip et yazılanları bakimklava:
hoşbuldum sağol kız bugün beni soran olmamış yani şu saate kadar demek istedim delüüüüüüüüüüüüüüüüüüülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeHoşgeldin yazdıkya Nankörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mymeka: iyi takip et yazılanları bakimklava:
ben eleviti 7 ay kullandım 9 kilo aldım.ayrıca omega3 ve demir hapımda var bazı dr lar dmekki vitamin taraftarı değil
hoşbuldum sağol kız bugün beni soran olmamış yani şu saate kadar demek istedim delüüüüüüüüüüüüüüüüüüülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hımmm öle desenen kaydirigubbakcemile3
Evet Melis Sanırım değil mümkün olmadıkça yazmıyor hap ama vitamin şart bence sonuçta illa vuctta o eksikliği yaşadıktan sonra kullanmanın bi amacı yok ilerdede o eksiklği yaşamamm için lkullanman gerekiyor Hem Kan tahlilide yapmıyr nerden anlıyorsa o vitaminlerin vucudumda tamam olduğunu bide doktor olucaklar papucumun doktorları :umursamaz: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?