2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

her zaman süngerli de kullanamayız göğüsler büyüdü ben 1. aydan sonra toparlayıcı sütyen alıcam devamlı emzireceğimiz için bence gerekli sarkmaması adına

benimde epey büyüdü bide doğumdan sonra dahada büyücek düşün:1no2: incecik süngeri gerçi sen bilirsin o toparlayıcılar minimizer diye geçio emzirme sütyeninden farkı yok şekilsizlik bakımından bide sipsivri gösterio çok kötü:1no2: ben baya inceledim yani bide sen bak bakalım ii bişey bulabilirsen haber ver ok

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama esraaaaa bizi aldatıyo topik açmış onla ilgileniyo:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ben hamileyken yeni incinin bi modelinden iki tane aldım memnunum dursundan şuan.fakat göğüs uçlarını saklamıyor malesef.doğuma yakın bakarım yine güzel birşey bulabilirsem haber veririm canm.

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile gelmiyo galiba

esraaaa bişey demeden çıkıp gitmiş:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kızlar bende çıkayım birazdan gelirim:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

elevit gerçekten banada çok kilo aldırdı bide normal yememe rağmen:1no2: 28. haftada bıraktırdı banada doktorumda anca yavaşladı kilo almam:çok üzgünüm:

esraaaa bişey demeden çıkıp gitmiş:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bak görüomusun bide bana dionaniknanik neyse bende onu sana havale ediorum canım gelince alırsın hesabınıklava:

kızlar hastane çıkışlarınızı nerden aldınız diye sordum cvp gelmedi şimdi de bebek çantası alan varmı dicem umarım duyan olur :)))

kızlar hastane çıkışlarınızı nerden aldınız diye sordum cvp gelmedi şimdi de bebek çantası alan varmı dicem umarım duyan olur :)))

ben bir takım chicco dan aldım 2 takımda bebettodan iki takım daha var ama onların markasını unuttum

bebek çantası özel almadım bir akrabamıza bebek bakım çantası siparişi verdim :) ordan geldi içinden kremlerini alıpçıkarınca gayet güzel bir çanta oldu

Son düzenleme:
canım o senin buldukların ince süngerli mi?
yok canım,bildiğimiz tipten..
krampları söylersen verir pamuğum..ben en baştan beri içiyorum vitamini,ondan maşallah bi iştahlıyım sorma:))

canım benim oğluşumun hastane çıkışlarını anneannesi aldı.. sanada idil bebenin yada ufaklığın hastane çıkışlarını tavsiye ederim hem kaliteli hemde güzel modelleri var.. ben bebek çantası almadım kozmetikçi olduğum için malum bi sürü promosyon çanta var elimde ama bi yerde okumuştum piere cardinin çantaları kullanışlı ve güzelmiş..

Kislar ben geldimm opuyorumnanaktan
dunku bas agrisinin sebebi anlasildil bugunde hicbiyanim tutmuyo sanirim hasta oluyorummm :1no2:

güle güle kullansın bebeğin canım.chicconun şapkaları bana cok büyük geldi.o yüzden almadım.sen o kadar hastane çıkışını doğumda yanına almıcaksın dimi boşuna taşımış olursun :)) maşallah valla ben bi tane alamadım daha

canım benim birini annem birini de kayınvalidem aldı..
biri bebetto diğeri de çınarlüx..
ikisi de çok güzel,biri kar beyaz biri de krem-turuncu..
çanta da almadım,hiç sevmiyorum öyle çiçekli böcüklü çantaları,
nike sırt çantası beğendim,onu alcam..
aa bak eksiğim kalmadı diyordum,kalmışşşsempatiksalakcinni

teşk ederim canım. bu ay alıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…