her zaman süngerli de kullanamayız göğüsler büyüdüben 1. aydan sonra toparlayıcı sütyen alıcam devamlı emzireceğimiz için bence gerekli sarkmaması adına
ben esranın peşinden gidiyom şimdi takipteyimkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
benimde epey büyüdü bide doğumdan sonra dahada büyücek düşün:1no2: incecik süngeri gerçi sen bilirsin o toparlayıcılar minimizer diye geçio emzirme sütyeninden farkı yok şekilsizlik bakımından bide sipsivri gösterio çok kötü:1no2: ben baya inceledim yani bide sen bak bakalım ii bişey bulabilirsen haber ver ok
ben hamileyken yeni incinin bi modelinden iki tane aldım memnunum dursundan şuan.fakat göğüs uçlarını saklamıyor malesef.doğuma yakın bakarım yine güzel birşey bulabilirsem haber veririm canm.
Anladım canım kramp şikayetim olduğunu sölemedim ben ona hiç sanırm o yüzden yazmadı çok nadir oluyor kramp rahatsız edici boyutlarda değil yani aman maşallah diyimde gece tutulrmuşum kaydirigubbakcemile3
Eleviti Bende bir kutu kullandım sadece bazısı iki kutu bitirdim diyor ben iki kutu bitirsem ondan hamileliğimi 100 kilo ile tammalardım heralde delikafadulden çok iştahımı açıyor
o yüzden gece yatarken içiyordum o hapı zaten kan hapını verince azaltmamı söledi doktor bi kaç tane bişey kaldı iiçinde aklıma geldikçe ara sıra içiyorum
esraaaa bişey demeden çıkıp gitmiş:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kızlar hastane çıkışlarınızı nerden aldınız diye sordum cvp gelmedişimdi de bebek çantası alan varmı dicem umarım duyan olur :)))
yok canım,bildiğimiz tipten..canım o senin buldukların ince süngerli mi?
krampları söylersen verir pamuğum..ben en baştan beri içiyorum vitamini,ondan maşallah bi iştahlıyım sorma:))Anladım canım kramp şikayetim olduğunu sölemedim ben ona hiç sanırm o yüzden yazmadı çok nadir oluyor kramp rahatsız edici boyutlarda değil yani aman maşallah diyimde gece tutulrmuşum kaydirigubbakcemile3
Eleviti Bende bir kutu kullandım sadece bazısı iki kutu bitirdim diyor ben iki kutu bitirsem ondan hamileliğimi 100 kilo ile tammalardım heralde delikafadulden çok iştahımı açıyor
o yüzden gece yatarken içiyordum o hapı zaten kan hapını verince azaltmamı söledi doktor bi kaç tane bişey kaldı iiçinde aklıma geldikçe ara sıra içiyorum
maşallah mavişimize,bol bol oku canım,sokağa bile çıkarma hatta:))sedefiimmmm hoşgeldin kız nerelerdesin sen bugunnolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTEhoşbuldum sağol aaaaa dedim ya kız alış verişe gittim kızıma oğluma cici bici bişeyler aldım kızımada oyuncak bez bebek aldım çok tatlı umarım kızıma nazar değmez sürekli ayetel kürsi okudum pastahaneye girdik kız geldi kucağımızdan kızımı aldı bize bakmadılar bile 1. kızım 2. sırada biz olduk mavişimi okuyun kızbeni soran olmamış sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
allahım nazarlardan korusun:Saruboceq:
bebeğiyle de güle güle oynasın,kendi oyuncak bebek gibi gerçi:)
aaaaaaaaaaaa esraaaaaaa noluyo kız nereye kaçtınsositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama esraaaaa bizi aldatıyo topik açmış onla ilgileniyo:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bak görüomusun bide bana dionaniknanik neyse bende onu sana havale ediorum canım gelince alırsın hesabınıklava:
canlarım bizim doktorun topiğinde bi hatun var,eften püften gerekçelerle karalama yapmış,kaç gündür onla uğraşıyorum..
betüşüm sen de baksana bi topiğe..
kızlar hastane çıkışlarınızı nerden aldınız diye sordum cvp gelmedişimdi de bebek çantası alan varmı dicem umarım duyan olur :)))
betüşüm sen de baksana bi topiğe..
ben bir takım chicco dan aldım 2 takımda bebettodan iki takım daha var ama onların markasını unuttum
bebek çantası özel almadım bir akrabamıza bebek bakım çantası siparişi verdim :) ordan geldi içinden kremlerini alıpçıkarınca gayet güzel bir çanta oldu
canım benim oğluşumun hastane çıkışlarını anneannesi aldı.. sanada idil bebenin yada ufaklığın hastane çıkışlarını tavsiye ederim hem kaliteli hemde güzel modelleri var.. ben bebek çantası almadım kozmetikçi olduğum için malum bi sürü promosyon çanta var elimde ama bi yerde okumuştum piere cardinin çantaları kullanışlı ve güzelmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?