2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım sadece 2 takım aldım hatta bir takım koymuştum baktım herheks daha çok almış bir iki parça daha attım sonradan nede olsa 3 gün kalırız hastanede

ben daha hamile kalmadan çok çok önce hazırlıklara başladım ondan bu kadar fazla :)

hakkaten zeynep naapmışsın kız öyle:))))))
taraftar mağazalarında çok cici hastane çıkışları var,bizim iki tane var diye almadık yoksa feneriumda beğenmiştik çok..
eşin de futbol seviyorsa bakabilrsiniz,çok şekerler,eminim çok hoşuna gider onun da..

slm kıslarrrrrr artık dokuz aylık oldukkkk.............ayy diger ayın ortasında bebilerimizi kucagımıza alcazzzzzzzzzzzzzzzz cok heyecanlıymmmm

bu aradfa işallah erken doguma giren yoktur...sizlerden ne haberrr..canım cok sıkılıyor kocişim sehir dısına cıktı yine kaldım evde kukuman kusu gibi

Kislar ben geldimm opuyorumnanaktan
dunku bas agrisinin sebebi anlasildil bugunde hicbiyanim tutmuyo sanirim hasta oluyorummm :1no2:

lmaz:lmaz:lmaz:
olmazzz,sakınnn:1no2:

hemen önlem al canım,istirahat,bitki çayı ve vitamin takviyesi yapıp yoğun bakıma al kendini..
ooff yakın olsan bi koşu gelirdik yaa:çok üzgünüm:

Sagol yesicam saka gibi 3 hafta sonra oglusum kollarimda olcak insallah dusunsene ay bile degil ya sadece 3 hafta ama eminim ki bana bu 3 hafta 3 ay gibi gelicekk benneyaptımki
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sılamm,gözünaydın:dance::dance::dance:
erenimizin kalp atışları iyiymiş,sezeryana okey çıkmış,ooo çook güzel haberleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sagol esramm ama erenden önce zeynep hanim acicak herhalde bu gidisle dunyaya gözlerini.Belkide aramizda 1 hafta falan oynar canim.
Esim bi izne ciksinda hastaneye gidip randevu alim sezeryan icin o zamana hersey daha net olucak tabi boshayallersmile

çeyizi bol afacanın :) yok ben hastanede gerekmiyor o kadar ondan dedim yoksa herşey onlar için.en büyük zevkimiz onlara birşeyler almak zaten

eşim ondanda aldı fb li 2 takım bir mont :)

ah kız olsaydı daha neler alırdım onlara daha çok şey var

kıslar bnm sıpam ters durdugu için sanırım bnmkide sezeryan olucak(işallah dönerde4 normal dogum olur)yalnız ben cok korkuyorum..sezeryan dikişleri geciyomu..catlaklarınız ne alemde onlar geciciek mi?

sezeryanda narkozlamı bayıltıyorlarr ayyy strese girdim

evt bunu düşünmesi bile heyecan veriyor insana bir dahaki ayın ortalarında dökülmeye başlıcaz:) üzme kendini takıl nette ,,tv izle oğlusunla

çeyizi bol afacanın :) yok ben hastanede gerekmiyor o kadar ondan dedim yoksa herşey onlar için.en büyük zevkimiz onlara birşeyler almak zaten

insan kendinden çok bebebeğini düşünüyor etraftakiler hatat niye bu kadar aldın 2 gün giyecek küçülecek diyor ama olsun bebekelrimize herşey feda olsun

lmaz:lmaz:lmaz:
olmazzz,sakınnn:1no2:

hemen önlem al canım,istirahat,bitki çayı ve vitamin takviyesi yapıp yoğun bakıma al kendini..
ooff yakın olsan bi koşu gelirdik yaa:çok üzgünüm:

Ben 6 aydan bu yana vitamin hapi icmeyi kestim canim.Doktorum guatrim oldugu icin vitamin hapi almamami söyledi.Ve ondan buyana hastaliktan ve halsizlikten kurtulamiyorum iste.Vitaminim az geliyor bende olan vitaminin hepsini eren alinca banada aksama kadar sersem sersem dolasmak kaliyo ortalikta.
Neyse surda 3 hafat gibi bi zamanim kaldi ha gayrett :1rolleyes:
Simdi oturdum zaten dinlenicem artik biktim ev islerinden yaa laelaelaelaelae
Mertime kucuk laptopu actim kendimde buyuk laptoptan yaziyomm istee :sm_confused:

hoşgeldin canım

ben komple narkoz istiyorum uyu uyan

ameliyahae ortamı stresli yada soğuk kanlı değilim ben hiç lokal düşünmüyorum

evt bunu düşünmesi bile heyecan veriyor insana bir dahaki ayın ortalarında dökülmeye başlıcaz:) üzme kendini takıl nette ,,tv izle oğlusunla

tüm kanalları hatim edicez sonundasırnaşık şey

bencede zeyhatcım feda olsun hatıra olarak saklanır fazla alınanlar.ben kızıma küçük bi sandık yaptırmayı düşünüyorum.belli başlı kıyafetlerinden ona hatıra saklıcam inşallah tabi

bencede zeyhatcım feda olsun hatıra olarak saklanır fazla alınanlar.ben kızıma küçük bi sandık yaptırmayı düşünüyorum.belli başlı kıyafetlerinden ona hatıra saklıcam inşallah tabi

çok güzel olur canım annemde benim yorganımı beyaz elbisemi saklamış

bende yorganımı oğluma kullanmayı düşünüyorum kış için

hoşgeldin canım

ben komple narkoz istiyorum uyu uyan

ameliyahae ortamı stresli yada soğuk kanlı değilim ben hiç lokal düşünmüyorum

ama kokusu cok pissss..neyse peki bizi sezeryana alımı nasıl belirliyorlar bnm bugün sezeryan günüm belli olucaktı ama mersine döndüğümden dolayı gidemedim..

yani sezeryan gününü neye göre belirliyorlar onu merak ediyorum 9 ay 10 günün dolmasınımı bekliyorlar

tüm kanalları hatim edicez sonundasırnaşık şey

:)) haklısın..sezaryen den korkma canım.kardeşim oldu,abimin eşi oldu bi problem çıkmadı çok şükür.hemen bitiyor zaten.takma kafana.

o zaman meyve ye klava:
bakmıyorsun kendine işte,ev iişi şu bu diye koşturup duruyorsun..
mertimle erenim dışında bi işin yok senin!!
kocana da baksın anasısempatiksalakcinni
ay hasta falan olma işte sılamm:1hug:

sezaryen olunca gün beklemıyorlar genelde erken alıyorlar diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…