2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

He canim sen avatar diyosun o kolay yerimseniben
Simdi kullanici panelini tikla
Orda avatar degistir var orayi tikla
Eklemek istedigin resmi bilgisayarindan sec tamam dir...

sonradan dedıgım şeyın avatar oldugunu duşundum canım saol buldum

Oyy senay senmisin kis o resimdekiii ne guzel cikmissinnn masallah sanaaa :1hug:

Yaww esim gene bugun bana kizdi kablosuz internet baglantisi hamilere zararliymis aksama kadar pc basindasin diyee bilmiyorumkismile
Acaba zarari varmi gercektenn yaa eyvahedigeldismile

Esra teyzesi mertim totosuna bisey olursa napcakmis biliyonmu
gidip yenisii alcakmisss :roflol:

ayyyy ayyyy yerim ben onu yaaa,allahım bu çocuk çok alem..
onun totosunu esra teyzesi yer yerrr :roflol::roflol:

canım ben de onları yıkadım hepsini yıkadım nevresimleri bile kurutemizlemeye verdim

heheee esracım bizimkiler yanyana gelse ne sıkayet etcekler bizi anatamam

kesin çok fena şikayet edecekler,bıktırmışız adamları ama sorsan biz şikaetçiyiz:)))))))))))
yıkama konusunda da tüm manyaklar olarak bi aradayız yani:)))))))))

hoşbulduk canım hemde ne cennet kokusu çok şükür bunları yasayabiliyoruz ayyy bende yıkayım o zaman herseyi igneyi bile deyince hani :))))

allahım o cennet kokusunu duymayı,bebeğini beklemeyi isteyen herkese kısmet etsin yarabbimm:Saruboceq:

yeni olan şeyler eski olan kirlilerden daha çok mikrop barındırıyor canım,dikerken yerlerde sürünüyor,pis elleriyle elliyorlar pakette ütüde falan..
tekstilciler de anlatıyor zaten çorabı bile yıkamadan giymeyin diye..
oyuncakları bile yıkadım valla,biraz tipleri değişti ama mis oldular:)))

Yaww esim gene bugun bana kizdi kablosuz internet baglantisi hamilere zararliymis aksama kadar pc basindasin diyee bilmiyorumkismile

evet var canım da modemi kapatman lazım

ben evdekini kapatsam binada var binayı kapattırsam devet hastanesinin karsısında evimiz orası varrr altım asgım solum eczane orası varrr
ooo mümkün değil kaçış o yüzden takma kafana canım Allah korusun

ya ben zaten keşfettim yıkamayı asmayı seviyorum ama ütüden nefretttt ediyorummm
ver yıkayım asayım

varsa bile hormonlu sebze meyveden,stresten falan daha fazla değildir..
kanıtlanmış bi zararı olsa oooo yer yerinden oynar

teşekkur ederım sıllaaaam o senın guzellıgın

Arkadasim ugradi aksam bana diyoki hamilelik seni cok guzellestirdi.
Bende aynaya baktikca her gecen gun daha guzel goruyorum kendimi ya gercekten hamilelik bana yaradi dogurmasam mi nee :roflol:

Bende aynaya baktikca her gecen gun daha guzel goruyorum kendimi ya gercekten hamilelik bana yaradi dogurmasam mi nee :roflol:

kimine yarıyor bana da biri kız çocuk annenin güzelliğini alırmıs o yüzden anne çirkin hamiş olurmusssssssssss

sanırım bende bu doğruuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol:

dogurmayalım valla banada yaradı bır ıkı sıvılcem vardı onlarda yok oldu bıraz kıloda yakışıo bana ee gitcek bizim guzellık

bende esradan kıskandım yarın hamiş fotomu koycamkaydirigubbakcemile3esraaaaaaaaaa cok kıskancıııım dimi

kız bunun adı kıskançlık değil ki,heveslendirdiysem ne mutlu banaolumunekankayizsmile
herkes heveslense keşke de koca göbüşleri görsek boshayallersmile

ya ben zaten keşfettim yıkamayı asmayı seviyorum ama ütüden nefretttt ediyorummm
ver yıkayım asayım

ben yıkar asarım ama ütü ve katlamak var yaaa,kabus gibi..
o yüzden dağınık ya dolabımsempatiksalakcinni

kimine yarıyor bana da biri kız çocuk annenin güzelliğini alırmıs o yüzden anne çirkin hamiş olurmusssssssssss

sanırım bende bu doğruuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol:

dogurmayalım valla banada yaradı bır ıkı sıvılcem vardı onlarda yok oldu bıraz kıloda yakışıo bana ee gitcek bizim guzellık

benimki değişken kızlar:))))))
doğal ve makyajlı oluşuma göre değişiyor:roflol::roflol::roflol:

demi dogru dıyosun gobişlerimizi gorsunler delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…