iyide modem kapaliyken nasi gircez nete bilmiyorumkismileevet var canım da modemi kapatman lazım
ben evdekini kapatsam binada var binayı kapattırsam devet hastanesinin karsısında evimiz orası varrr altım asgım solum eczane orası varrr
ooo mümkün değil kaçış o yüzden takma kafana canım Allah korusun
Koy kiss tabi bi esrada mi var sanki koca göbekk kaydirigubbakcemile3bende esradan kıskandım yarın hamiş fotomu koycamkaydirigubbakcemile3esraaaaaaaaaa cok kıskancıııım dimi
Kiss sen yika as ben utuleyim bari is paylasimi yapalimm kaydirigubbakcemile5ya ben zaten keşfettim yıkamayı asmayı seviyorum ama ütüden nefretttt ediyorummm
ver yıkayım asayım
Öyle canimdan birinden korusan ötekine yakalaniyosunn rabbime emanet artik cocuklarimizzz :Saruboceq:varsa bile hormonlu sebze meyveden,stresten falan daha fazla değildir..
kanıtlanmış bi zararı olsa oooo yer yerinden oynar
Rabbim korusun evlatlarimizi insallahhhh :Saruboceq:bncede sılam az kalmış dogurmana zaten boşveeer :umursamaz:
ben yatıyorum ayaklarım şişmeye başladı kocamda yok nazımı kım cekcek yatayımda yarın olsun kociş gelsin barrriiiii iyi geceler şekerlerkaydirigubbakcemile3iyide modem kapaliyken nasi gircez nete bilmiyorumkismile
Neyse rabbim korusun dedigin gibi birini kapasan binada herkesin neti var onlari nasil kapattircann laelaelaelaelae
Koy kiss tabi bi esrada mi var sanki koca göbekk kaydirigubbakcemile3
Bende isterimde koymayi esimmm ahh esimmmmmmmalsanaalsanasmile
Kiss sen yika as ben utuleyim bari is paylasimi yapalimm kaydirigubbakcemile5
Öyle canimdan birinden korusan ötekine yakalaniyosunn rabbime emanet artik cocuklarimizzz :Saruboceq:
Rabbim korusun evlatlarimizi insallahhhh :Saruboceq:
Ahh bi doguraydikkkk sempatiksalakcinni
Evet canim cok dogru ama bu söz :ecrin_bebek:kimine yarıyor bana da biri kız çocuk annenin güzelliğini alırmıs o yüzden anne çirkin hamiş olurmusssssssssss
sanırım bende bu doğruuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol:
Banada zayiflik hic yakismiyo yuzum kupkuru kaliyoo ama sisman olmayida ben sevmiyorummm laelaelaelaelaedogurmayalım valla banada yaradı bır ıkı sıvılcem vardı onlarda yok oldu bıraz kıloda yakışıo bana ee gitcek bizim guzellık
benimki değişken kızlar:))))))
doğal ve makyajlı oluşuma göre değişiyor:roflol::roflol::roflol:
hepinizi öpüyorummm güzel geceler size de bebişlerimize de
bye byeeeeee
ben yatıyorum canlar hayırlı geceler
ben yatıyorum ayaklarım şişmeye başladı kocamda yok nazımı kım cekcek yatayımda yarın olsun kociş gelsin barrriiiii iyi geceler şekerlerkaydirigubbakcemile3
amiiiin allah korusun bebişlerimizi kızlaaaar
sılam ben 45 kıloda olsam yuzum aynı degişmio yuvarlak ya ondan inş eskı kıloma donerım 50 kıloyada başka bişey ıstemem kısssss kendımı tasıyamam yoksa agır vasıta giibi olurumEvet canim cok dogru ama bu söz :ecrin_bebek:
Cildime bi guzellik bi parlaklik geldi benim ya ki normalde ben kendini bi turlu begenemeyen bi tipimdir ben bile kendimi begendiysem gercekten guzelimm demektirr :roflol:
Banada zayiflik hic yakismiyo yuzum kupkuru kaliyoo ama sisman olmayida ben sevmiyorummm laelaelaelaelae
Ben hamile kalali makyaj bile yapmiyorum ya öz guvenim geldi yerine sanki aynaya bakiyorum kahretsin bugun yine guzelligim ustumde bisey surmeye gerek yok deyip cikiyorumm :roflol:
sılam ben 45 kıloda olsam yuzum aynı degişmio yuvarlak ya ondan inş eskı kıloma donerım 50 kıloyada başka bişey ıstemem kısssss kendımı tasıyamam yoksa agır vasıta giibi olurum
Esram senle ben kaldik geneee biz olmasak ne olur bu topigin hali nöbetci eczacilar gibiyiz kaydirigubbakcemile3
Ne sanslisin canim ya ben 75 oldum simdi bu kiloyla bile yuzum hala kuruu laelaelaelaelae
Esim geldi iste bende cikiyorum kislarr iyi gecelerr opuyorumnanaktan
kapanışı yapıyorum o zaman
sedef sabah sen aç,şimdiden mesajımı bırakmış olayım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?