2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyide modem kapaliyken nasi gircez nete bilmiyorumkismile
Neyse rabbim korusun dedigin gibi birini kapasan binada herkesin neti var onlari nasil kapattircann laelaelaelaelae

bende esradan kıskandım yarın hamiş fotomu koycamkaydirigubbakcemile3esraaaaaaaaaa cok kıskancıııım dimi
Koy kiss tabi bi esrada mi var sanki koca göbekk kaydirigubbakcemile3
Bende isterimde koymayi esimmm ahh esimmmmmmmalsanaalsanasmile

ya ben zaten keşfettim yıkamayı asmayı seviyorum ama ütüden nefretttt ediyorummm
ver yıkayım asayım
Kiss sen yika as ben utuleyim bari is paylasimi yapalimm kaydirigubbakcemile5
varsa bile hormonlu sebze meyveden,stresten falan daha fazla değildir..
kanıtlanmış bi zararı olsa oooo yer yerinden oynar
Öyle canimdan birinden korusan ötekine yakalaniyosunn rabbime emanet artik cocuklarimizzz :Saruboceq:
bncede sılam az kalmış dogurmana zaten boşveeer :umursamaz:
Rabbim korusun evlatlarimizi insallahhhh :Saruboceq:
Ahh bi doguraydikkkk sempatiksalakcinni

ben yatıyorum ayaklarım şişmeye başladı kocamda yok nazımı kım cekcek yatayımda yarın olsun kociş gelsin barrriiiii iyi geceler şekerlerkaydirigubbakcemile3
amiiiin allah korusun bebişlerimizi kızlaaaar

ben zaten merak ediyorum hepimiz aynı sehirde otursak ne olurdu

iş paylaşımı güzel de bilmem daha ne kadar evli kalırdık :)))))))))))))

hepinizi öpüyorummm güzel geceler size de bebişlerimize de

bye byeeeeee

kimine yarıyor bana da biri kız çocuk annenin güzelliğini alırmıs o yüzden anne çirkin hamiş olurmusssssssssss
sanırım bende bu doğruuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol:
Evet canim cok dogru ama bu söz :ecrin_bebek:
Cildime bi guzellik bi parlaklik geldi benim ya ki normalde ben kendini bi turlu begenemeyen bi tipimdir ben bile kendimi begendiysem gercekten guzelimm demektirr :roflol:

dogurmayalım valla banada yaradı bır ıkı sıvılcem vardı onlarda yok oldu bıraz kıloda yakışıo bana ee gitcek bizim guzellık
Banada zayiflik hic yakismiyo yuzum kupkuru kaliyoo ama sisman olmayida ben sevmiyorummm laelaelaelaelae
benimki değişken kızlar:))))))
doğal ve makyajlı oluşuma göre değişiyor:roflol::roflol::roflol:

Ben hamile kalali makyaj bile yapmiyorum ya öz guvenim geldi yerine sanki aynaya bakiyorum kahretsin bugun yine guzelligim ustumde bisey surmeye gerek yok deyip cikiyorumm :roflol:

hepinizi öpüyorummm güzel geceler size de bebişlerimize de
bye byeeeeee
ben yatıyorum canlar hayırlı geceler
ben yatıyorum ayaklarım şişmeye başladı kocamda yok nazımı kım cekcek yatayımda yarın olsun kociş gelsin barrriiiii iyi geceler şekerlerkaydirigubbakcemile3
amiiiin allah korusun bebişlerimizi kızlaaaar

Iyi geceler canlarimmmm Allah rahatlik versinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Esram senle ben kaldik geneee biz olmasak ne olur bu topigin hali nöbetci eczacilar gibiyiz kaydirigubbakcemile3

sılam ben 45 kıloda olsam yuzum aynı degişmio yuvarlak ya ondan inş eskı kıloma donerım 50 kıloyada başka bişey ıstemem kısssss kendımı tasıyamam yoksa agır vasıta giibi olurum

yatan herkese iyi uykulaaaarr opuyorumnanaktan

sılacım maşallah de kız kendini nazar etcen deli

ben makyaj güzeliyim valla bayanssulusmile

sılam ben 45 kıloda olsam yuzum aynı degişmio yuvarlak ya ondan inş eskı kıloma donerım 50 kıloyada başka bişey ıstemem kısssss kendımı tasıyamam yoksa agır vasıta giibi olurum

Ne sanslisin canim ya ben 75 oldum simdi bu kiloyla bile yuzum hala kuruu laelaelaelaelae

Esim geldi iste bende cikiyorum kislarr iyi gecelerr opuyorumnanaktan

Esram senle ben kaldik geneee biz olmasak ne olur bu topigin hali nöbetci eczacilar gibiyiz kaydirigubbakcemile3

hakkaten nöbetçi topikçi olduk kaydirigubbakcemile3
yalnız yatsak fena olmaz saat kaç olmuş:)))
tabi sen bi saat geridesin de burda 2 oldu:))))))))))

kapanışı yapıyorum o zaman

sedef sabah sen aç,şimdiden mesajımı bırakmış olayım:))

hehe günaydın aboooooooo kız anca okudum akşam önce net gitti sonra elektirikler gitti offffff hemende gelmedi hoş başak hanım da durmadı ya neyse herkese günaydııııııııııııııınnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kapanışı yapıyorum o zaman

sedef sabah sen aç,şimdiden mesajımı bırakmış olayım:))

nöbeti devr aldım yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

günayyddınnnn opuyorumnanaktan
o saatte yatıp bu saatte ayaklanma gücünü veren allahıma şükrederek başlııyorum bu güneeedelikafadulden

günaydın yesica opuyorumnanaktan

işlerin hangisinden başlasan karar veremezsen, hiç başlama sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…