2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esraaaa sen mügeyi izliyorsun bellli:umursamaz:

F5 bas canım hemen yenileniyo bu arada günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan esraaaaa uyku serseminde dahaboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Slm canlarimmmm opuyorumnanaktan
Sedef sende yeni gelmissin sende hosgeldin canim.
Dun gece nerelerdeydin ya gözlerim hep seni aradii bi turlu denk gelip konusamadik dunnn bilmiyorumkismile

Slm canlarimmmm opuyorumnanaktan
Sedef sende yeni gelmissin sende hosgeldin canim.
Dun gece nerelerdeydin ya gözlerim hep seni aradii bi turlu denk gelip konusamadik dunnn bilmiyorumkismile

hoşbuldum canım sağolopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan düngece çayımı aldım geldim net gitmiş bekle bekle sonrada elektirikler gitti arada bişey yazmadan çıktım çünkü başak durmadı geç olduğu için giremedim kız doktora deyin bakiiim biz bu saate kadar oturuyoz bişey olur mu diye gece kuşlarıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Esimi uykudan kaldirabilirsem ise gitmeden hastane gidip gun alicam dogum icin az dahah yatsin merti yolliyim bari tepesinee :roflol:

sılam şu yemek işini halledeyim gelirim canım çocuklar acıkmadan pişireyimgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Esimi uykudan kaldirabilirsem ise gitmeden hastane gidip gun alicam dogum icin az dahah yatsin merti yolliyim bari tepesinee :roflol:

merti yollarsan iş tamamdır kesin uyandırır bıcırıkohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Evlenmeden önce cocukken bizde elektriklerk gittimi aksam 7 de kurardi annem yataklari konusa konusa bilmeceler sora sora uyurduk ablamlarlaa ayy ne guzelmis ya o gunler özluyorum cocuklugumuu bilmiyorumkismile
Yok kis ne olcak sende biz uykusuz kaliyoruz ama bebisler karnimizda misil misil uyuyo.Hem simdiden alistirma iste az uyumaya surda 3 hafta sonra zaten uykuyu zor buluruzz :ecrin_bebek:

kız eşimde öyle anlatıyo eşim memlekette köyde doğmuş çok güzelmiş yaaa en iyisi,hihoyyythihoyyythihoyyyt ben doğma büyüme istanbulluyum köye de 2 3 anca gitmişimdir bende olsaydım keşke :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

merti yollarsan iş tamamdır kesin uyandırır bıcırık
Uyandirirda babasi uykuya geri dalar gene gec geliyo isten ben zaten o gece gelene kadar oluyorum topikte.Geldimi yemek ye kendine kel diyesiye sat 4 e dogru yatiyo.
Simdi 3 saat sonra yine ise gitcek o yuzden zor kalkabilir.Ona kalsan izinli gunumde gider aliriz dogum icin gun diyo ama ben durabilsemkaydirigubbakcemile3

sılam şu yemek işini halledeyim gelirim canım çocuklar acıkmadan pişireyimgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Tamam canim sen isine bak bende mertimle esimi uyandirmaya calisayimm simdi uyku sersemi bi ton dirdir ederr aklinialirimsmile

tamam sonra görüşürükolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bende köy ne bilmiyorum hic hatta bi köyümuz bile yokohaoldumsmile
Ben dogma buyume denizli merkezdenim canim.
Bunun köy veya sehirle ilgisi yokki canim annem sagolsunn kaydirigubbakcemile3

Bende köy ne bilmiyorum hic hatta bi köyümuz bile yokohaoldumsmile
Ben dogma buyume denizli merkezdenim canim.
Bunun köy veya sehirle ilgisi yokki canim annem sagolsunn kaydirigubbakcemile3

ondan demedim kız yapılan eğlenceyi ima ettim delüüüüüüüüüüü yani onlarda köyde yaşarmış bu duyguyu eskidenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

F5 bas canım hemen yenileniyo bu arada günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan esraaaaa uyku serseminde dahaboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

gunaydın canım benım saol sırnaşık şey

sılam seni bizim köye göteriyim kız mükemmel köyümüz ve yaylamız var bol bol yeşillik bol bol suuuolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Esimi yarim saatlik dirdirdan sonra uyandirdimm tabi kavga gurultuylenn laelaelaelaelae
Tel edelim dedi önce hastaneye meger randevu alinip gidiliyomus iyiki de etmis telefon oraya gidip bisey yapamadim geri gelseydikk iyice yerdi kafami sempatiksalakcinni
Carsamba gunu sabah 9 da randevu aldik kontrol edilip konusulcakmis bide hersey normal yapmiyoruz sezeryan derlermisss bilmiyorumkismile

Keske canim öyle cok uzaklasmaya kafa dinlemeye ihtiycanim varki anlatamam sana keske gidebilsemmm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…