2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offf kızlar öyle çok işim var ki ama kalkıp yapamıyorum. öyle halsiz hissediyorum ki. faha çocuğun odası yerleşmedi. hastane çantam da hazırlanmadı. her gün nerden başlıycam diye düşüne düşüne günü bitiiyorum (( deminden beri size de yazamıyorum.

canım bende hep oyle bıturlu cantamı hazırlayamadım dun annemle hazırladık bence sende biranonce başla için rahat etsin valla ben dun hepsini halletım evin işi (kapıları bıle sıldım bugunde cam sılcem)cantayı herşeyı hazır kımse yokken kızlardanda işini yapaklinialirimsmile

depresyona girdim sanırım senağlama

depresyona girdim sanırım senağlama

aaaaaaaaaaaaaa niye kız öyle yapma beee eline kalem kağıt al liste yap nerden başlıycanı nereleri silceni yaz sonra kimse yokken başla valla ben yaparım iş yapmak istemeyince işte önce şu işi sonra şu diye yaz 1 2 diyebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

güleni döverim haaaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ne bileyim ya her yer biyerde. bi başlasam tamam da. başlayamıyorum ki senağlama

ne bileyim ya her yer biyerde. bi başlasam tamam da. başlayamıyorum ki senağlama

bak dene istersen şöyleeee uzan eline kalem kağıdı al bak görürsün kendini işe verirsinşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

kız aklın burda kalmasın burayı getirme, orayı temizle burayı temizle derken fazla iş bile yaparsın zaten kimse yokbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ben çıkıyom canım kendini çok yormadan güzelce işlerini yap kimse yokken öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam ama biraz uyusam önce

tamam canım biraz uzan da kendine dikkat et hasta mı oluyosun ne allah korusun allaha emanet ol görüşürüz bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şenaycım kullanıyorum da ben depresyona girdim sanırım (

yok canım yaaa allah korusun boyle karamsarlıga kapılıpta bebişide kendınıde uzme ıster uyu ıster iş yap boşvvvvveeeerrrrrrrr iş yaparsanda aç müziği başla gerisi gelir fazla üzme kendını tatliş sen hamilesin aaaaaaaa kolayymıııı:teselli:

kızlar bennnn geldinn siz nerelerdesiniz??

Yesica hayırdır canım ya neden moralin bozuk ne oluyorrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…