Canim gunduzleri genelde böyle oluyor boshayallersmile
offf kızlar öyle çok işim var ki ama kalkıp yapamıyorum. öyle halsiz hissediyorum ki. faha çocuğun odası yerleşmedi. hastane çantam da hazırlanmadı. her gün nerden başlıycam diye düşüne düşüne günü bitiiyorum(( deminden beri size de yazamıyorum.
canım bende hep oyle bıturlu cantamı hazırlayamadım dun annemle hazırladık bence sende biranonce başla için rahat etsin valla ben dun hepsini halletım evin işi (kapıları bıle sıldım bugunde cam sılcem)cantayı herşeyı hazır kımse yokken kızlardanda işini yapaklinialirimsmile
depresyona girdim sanırım senağlama
aaaaaaaaaaaaaa niye kız öyle yapma beee eline kalem kağıt al liste yap nerden başlıycanı nereleri silceni yaz sonra kimse yokken başla valla ben yaparım iş yapmak istemeyince işte önce şu işi sonra şu diye yaz 1 2 diyebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ne bileyim ya her yer biyerde. bi başlasam tamam da. başlayamıyorum ki senağlama
biraz uyuyum sonra geleyim olmazsa..[/QUOTE
kıyamam sana canım sen magnezyum demır hapı falan kullandınmı ben kullandım kullanmadan once yataktan kalkamıyordum eşim işleri yemeği herşeyi yapıyordum ilacları kullandım ben 9 da kalkmaya başladım evde iş yoksada iş cıkarıp yapıyordum eşimden gizli gizli kızıyordu iş yapıyorum diyeee ama duramıyordum iş yapmadığım günlerin acısını cıkardım anlayacağındelikafadulden
ben çıkıyom canım kendini çok yormadan güzelce işlerini yap kimse yokken öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tamam ama biraz uyusam önce
şenaycım kullanıyorum da ben depresyona girdim sanırım(
sen gun almadın demı daha sılaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?