2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kislar nazar mi degdi ne topige geln bi benm geldim deyip cikiyo bi kavusamadik gitti topluca:uhm:
Yesicam sende icini ferah tut canim ne zaman isterse o zaman yap isleri istemeden is yapsanda hayri olmaz zaten canimm bilmiyorumkismile

Kislar nazar mi degdi ne topige geln bi benm geldim deyip cikiyo bi kavusamadik gitti topluca:uhm:
Yesicam sende icini ferah tut canim ne zaman isterse o zaman yap isleri istemeden is yapsanda hayri olmaz zaten canimm bilmiyorumkismile

ne nazarı kız her gece topiğin kafasını kırıyoz vır vır etmekten milletin işi olabilir artık yaz geldi

bende başakla uğraşıyom diş çıkarıyo huysuz cadı çenemi koparacak-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ben geldim şöyle bibakmaya
nasılsınız kızlar. yesicacım ne oldu yevrum kim üzdü seni

oooooooooo kaçak geldi kocan bizden önemli mi kızsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinninaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

moralım bozuk ortada bır sebep yok en ufak seyler bıle canımı sıkıyor bugun kımseyı sevmıyorum kızlar sadece bebısımı sevıyorum nedense o da bugun hıc hareket etmedı sayılır offf offff

moralım bozuk ortada bır sebep yok en ufak seyler bıle canımı sıkıyor bugun kımseyı sevmıyorum kızlar sadece bebısımı sevıyorum nedense o da bugun hıc hareket etmedı sayılır offf offff

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile biz naptık kız noldu size beee üstünüze kara bulutmu geldi önce yesica sonra sen sizin burcunuzda mı aynı

yok sızı sevıyorum yoksa burayada yazmazdım bılmıyorum canım ya 2 gundur cok mutsuz hıssedıyorum kendımı aksam annemlere gıdıcem baska sehırdeler benım doktorumda orda kontrolum var aslında cok heyecanlı olmam gerekırdı yerımde duramazdım ama sımdı tık yok bende

inşaallah üzüntünün tersi çıkar canım benimde öyle içim sıkılıyo hiç konuşasım bile gelmez bazen ama sonra çok güzel haber alırım ya da gezerim tozarım içim açılırkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kocam evde değil kiiii ben yalnızım evde

neyse kızlar ben cıkıyorum esım gelıyormus benı almaya eve gıdıp ordanda yola cıkıcaz gorusuruz

slm bende araya kaynasiiiim dedim bilmiyorumkismile anne degilim gerci sadece bir pisim var okadar

slm bende araya kaynasiiiim dedim bilmiyorumkismile anne degilim gerci sadece bir pisim var okadar

olsun kız pisi si olan bi sen yopksun bi arkadaşımızda var hoşgeldin bu cadılar hamile ben doğurtcam ben de de 2 çocuk var hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Dualarımız tüm hamişlere canım Allah nerde varsa kurtarsın sağlıkla..

kpssye basvurular ne zaman belli oldu mu?
doğumdan sonra zor olmayacakmı senin için?

inş.canım Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq: bu ay başvuru olcak sanırım ama tam tarihini bilmiyorum. tabiki zor olcak dikişlerle nasıl oturacaksam bilmiyorum kismile ama bebişimin kısmeti olur inş.daha hiçbir hazırlıkta yapmadım biri beni vursun yaaaaaa akannehir

ayyyy iyi bakem ozaman insallah benim de bebisim olur yakin zamanda gerci daha hazir hissetmiyorum piskolojik acidan yani biraz daha beklyioruz belki sene sonu belki seneye basi ortasi hayyy Allah nasil nasip ederse iste opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…