Kislar nazar mi degdi ne topige geln bi benm geldim deyip cikiyo bi kavusamadik gitti topluca:uhm:
Yesicam sende icini ferah tut canim ne zaman isterse o zaman yap isleri istemeden is yapsanda hayri olmaz zaten canimm bilmiyorumkismile
Kislar nazar mi degdi ne topige geln bi benm geldim deyip cikiyo bi kavusamadik gitti topluca:uhm:
Yesicam sende icini ferah tut canim ne zaman isterse o zaman yap isleri istemeden is yapsanda hayri olmaz zaten canimm bilmiyorumkismile
ben geldim şöyle bibakmaya
nasılsınız kızlar. yesicacım ne oldu yevrum kim üzdü seni
moralım bozuk ortada bır sebep yok en ufak seyler bıle canımı sıkıyor bugun kımseyı sevmıyorum kızlar sadece bebısımı sevıyorum nedense o da bugun hıc hareket etmedı sayılır offf offff
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile biz naptık kız noldu size beee üstünüze kara bulutmu geldi önce yesica sonra sen sizin burcunuzda mı aynı
yok sızı sevıyorum yoksa burayada yazmazdım bılmıyorum canım ya 2 gundur cok mutsuz hıssedıyorum kendımı aksam annemlere gıdıcem baska sehırdeler benım doktorumda orda kontrolum var aslında cok heyecanlı olmam gerekırdı yerımde duramazdım ama sımdı tık yok bende
oooooooooo kaçak geldi kocan bizden önemli mi kızsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinninaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
kocam evde değil kiiiiben yalnızım evde
neyse kızlar ben cıkıyorum esım gelıyormus benı almaya eve gıdıp ordanda yola cıkıcaz gorusuruz
slm bende araya kaynasiiiim dedim bilmiyorumkismile anne degilim gerci sadece bir pisim var okadar
olsun kocan yüzünden bizi bazen bırakıyon:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
slm bende araya kaynasiiiim dedim bilmiyorumkismile anne degilim gerci sadece bir pisim var okadar
Dualarımız tüm hamişlere canım Allah nerde varsa kurtarsın sağlıkla..
kpssye basvurular ne zaman belli oldu mu?
doğumdan sonra zor olmayacakmı senin için?
hoşgeldin canım benim de var pisim hatta şu an ayaklarımın üstünde simit olmuş uyuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?