2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

keske bizimkininde öyle olsaydi öyle bi deli bizimki yani anlatamam biz ikinci katda oturuyoruz bazen baska kedi görüyor sitenin icinde asari sarkiyor sonra denegsinin kaybedip düsüyor sonra gec olsun sabah olsun iniyorum deliyi almaya birkere biz uyurken yaz ayi balkon kapisi acik düsmüs bu esim sabah ise giderken pesinden gelmis al beni diye ayyy üffff kim bilir neler yapti disarlarda sabah kadar delüüü kac yasinda sizinki cinsiyeti?

amaaannn çok fena yaramazmış benimki 4 yaşında erkek. resimleri var profilimde bakmak istersen sarman kedi:) senin ki? dişidir inşallah hamile kalıp gelmesin sokaktasırnaşık şey

kiz disi evet o yüzden böyle yaramaz ya anlatmakla bitmez 4 yasina gircek augustosda benimki tekir sarman ben de resim eklerim artik msj sayim arttti oleyyyy.bak birkere ne yapti ben ekmek yiyecekdim hazirladim ok mi üzerine yag sürdüm birde nutella gittim koydum masaya cayimi da alayim dedim mutfakdan geldim bakdim ekmeyin üzerindeki nutella yok olmus gittim aradim cadiyi evin icinde odasinda oturmus patilerini yaliyor bi güzel birde bana bakyior simarik simarik ayyy birsürü cadiliklari var hangisini anlatsam ki yaaaa bilmiyorumkismile

ay yaramaaaaazzzz benimki allahtan öyle tabaklara gitmiyo sadece kumuna çiş yapmıyo ona kızıyoz bazen ama çok da uslu değil. farklı yaramazlıkları var. mesela kocam geldiğinde eve sarılmayım hiç. görürse sarıldığımı parçalar beni hele bi de öpersem tamam bitti öldüm ben bütün gece ayaklarımı ısırır

kızlar sabah netim gitti,bölgesel arıza varmış,müşteri ilişkilerini aramasam kablolarla cebelleşip duracakmışım!! anca geldi,çatladım sıkıntıdan..pc ile göbek bağım varmış meğer:)))

kızlar sabah netim gitti,bölgesel arıza varmış,müşteri ilişkilerini aramasam kablolarla cebelleşip duracakmışım!! anca geldi,çatladım sıkıntıdan..pc ile göbek bağım varmış meğer:)))

hoşgeldiiin ama ben kaçıyom opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

koca göbüş olunca böyle oluyo işteeeeeeeeeeeeeee
sana patlak göbüş dedim benim göbeğim çatlamış minicik ahın mı tuttu gııı:sm_cool:

koca göbüş olunca böyle oluyo işteeeeeeeeeeeeeee
sana patlak göbüş dedim benim göbeğim çatlamış minicik ahın mı tuttu gııı:sm_cool:

üff çatlak demeeee delikafadulden

o minicikler var yaaa,kocaman oluyor bi hafta içinde:çok üzgünüm: aman yağla kremle bişi yap..

koca göbüşüm ortadan çat diye ayrılacak diye korkuyorum,ayaklarımı göremiyorum artık:)))))))

e hadi bakalım şöyle eli ayağı düzgün güzel bi kısmet bulun sırnaşık şey

benim oğlumun eline kız eli değmemiştir. çok yakışıklıdır. namıslıdır... babası güzel patisine oğlan patisi değmemiş bi kız arıyo oğluna öyle her kızı da beğenmiyo

bu arada oğlumun oda takımı geldi durup durup kıyafetlerini çarşaflarını yıkıyom. ütüleyip yerleştirecem heyecandan geberiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…