2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yerim gı göbüşünü senin patlak göbüş lülülülülülü
elime geldikçe sürüyom napıyım gı oğlum iyi olsun da varsın anasını çatlatsın. öyle şeylerle uğraştık ki artık hiç takılmıyom çatlamışım şişmişim falan
oğlum değil mi çatlatsın anasınııııııııııııııııığğğğğğğğğğğğğğğğğdelikafadulden

kızlar sizin bebişle ne sıklıkla hıçkırıyo? hissedebiliyo musunuz? benim oğlan günde 4 kere falan hıçkırıyo her hıçkırık krizi 1-2 saat sürüyo noluyo ki böyle normal mi ki bu ya?

anaa bugun sizin mobilya gelecekti demi,yanlış mı hatırladım alatariell?
ne tatlı telaşlar yaa,mobilyası kıyafetleri falan:asigim:

hıçkırık tutması iyi bişi,solunum kasları gelişiyormuş:)
benimkini en az iki kere tutuyor günde,10dk falan da geçmiyor.. 1-2 saat derken sana öyle geliyor olmasın,o kadar hıçkıramaz kız yazık çocuğaaa

bizim bebek odasıda hala kurulmadı herhalde bugün veya yarın kurulacak

bu arada bebek askısını tavsiyeniz üzerine bir milyoncudan buldum 6 tanesi 2.5 lira üstelik çok güzeller

yok kız en az 1 saat sürüyo hatta kendisi de sinirlenip tekmelemeye başlıyo artık mide falan ne varsa hepsi ağzıma geliyo. kalbim sıkışıyo falan. çılgınlar gibi itiyo karnımı içerden şu an yine hıçkırıyo perişan oluyo hıçkırmaktan
dün geldi mobilyası:) kurdular adamlar. havalanıyo dünden beri. güzelce temizledik odasını dolaplarının içini sildik ama havalanmaya bıraktım. gerçi çilekten aldık gerek yok çok havalanmasına dediler ama biz yine de havalandırıyoz:) bi kere daha silip yerleştiricem ama önce ütü yapmam lazım ona da üşeniyom zaten şu an yapamamayağa kalksam bim oğlan füze gibi fırlayacak. felaket itiyokaydirigubbakcemile3

mrb kızlar ben geldim

bizim bebek odasıda hala kurulmadı herhalde bugün veya yarın kurulacak

bu arada bebek askısını tavsiyeniz üzerine bir milyoncudan buldum 6 tanesi 2.5 lira üstelik çok güzeller

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
askılarınıza hep çook güzel ciciler asın inşallah:)

güle güle kullanın,güle oynaya büyüsün odasındaopuyorumnanaktan
yavaş yavaş yerleştirirsin hayatım,oda gelmiş ya gerisi olur dicem ama insan bi an evvel herşey bitsin hazır olsun istiyor:)
senin oğlan seni durdurmak için yapıyor,aferin ona:))

çok sağol teyzesi :)

bizim odayı gör alan satanı bilmiyor hepsi kutuların içinde dünden beri emziğini nereye koyduk onu düşünüyoruz :)))

rahat 2-3 gün işimiz var bakalım inşallah aklımdaki gibi olur odası

ben geleyim yardıma toplarız hemen valla :)
esra yüz veriyosun oğlana o da diyo ki esra teyzem aferin dedi ben yaparım bildiğimi diyo bak hala hıçkırıyo koca göbeğim bi sağa gidiyo bi sola
ne olacak böyle bilmiyorum teyzeleri yüz veriyo, babası yüz veriyo, aaneler babaneler derken bebiş şimdiden şımarık....laelaelaelaelae

valla süper olur :))

boşver şımarsınlar tepemize çıkabilirler onlara herşey serbest :)

burdayımguclubacismile
hoşgeldin betülümmolumunekankayizsmile
nasılsın canım,oğluşumuz nasıl?

alatariell kız senin oğlana söyle alnından öpüyorum onudelikafadulden

Slm canlarimm...
Bugun hava berbat burda sabah uyandigimdan beri kapkara bulutlar sarmis ortaligi ve durmadan yagmur yagiyo hava böyle oldumu beni de iyice agirlik basiyoo :kedi:
Battaniyeye sarildimm oturuyom sabahtirrr bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…