Slm canlarimm...
Bugun hava berbat burda sabah uyandigimdan beri kapkara bulutlar sarmis ortaligi ve durmadan yagmur yagiyo hava böyle oldumu beni de iyice agirlik basiyoo :kedi:
Battaniyeye sarildimm oturuyom sabahtirrr bilmiyorumkismile
a.s.
nasıl memleket orası yaa:çok üzgünüm:
buralara yaz geldi:icecream:
kaldı ki ankaraya yaz geç gelir..
sen evlenip gitmiştin dimi? kandır kocanı dönün geri diyeceğim ama oradaki olanaklara alışmıştır eşin,ikna olmaz muhtemelensempatiksalakcinni
kızlar sizin bebişle ne sıklıkla hıçkırıyo? hissedebiliyo musunuz? benim oğlan günde 4 kere falan hıçkırıyo her hıçkırık krizi 1-2 saat sürüyo noluyo ki böyle normal mi ki bu ya?
Canim burda senede toplasan 1 ay tas catlasin 2 ay iyi olur havalar geriye kalan 10 ay hep rüzgar,yagmur,kar ve sogukk :bbo:
Mertim bile bugun diyo anne gunes gelmiyo yine yagmur yagiyo diyo o bile bikti artik yagmurdan eve kapanip kaliyoruz cunki böyle havalardaa laelaelaelaelae
Kis benim koca dogma buyume burali hayatta turkiyede yasayamaz izne gidiyoruz 1 ayliginada o 1 ay bile zor geciriyo zamani orda sempatiksalakcinn
Ben evklendikten sonra geldim canim buraya 5 sene olucak nerdeyse ama alisamadim halaa nerde memleketimin guzel havasii :gitme:
benim oğlumun eline kız eli değmemiştir. çok yakışıklıdır. namıslıdır... babası güzel patisine oğlan patisi değmemiş bi kız arıyo oğluna öyle her kızı da beğenmiyo
bu arada oğlumun oda takımı geldidurup durup kıyafetlerini çarşaflarını yıkıyom. ütüleyip yerleştirecem heyecandan geberiyom
slm kızlar sohbete katılmıyorum ama sürekli okuyorum yazılanları şu hıçkırık işi dikkatimi çekdi benim kızda sanki karnımı yırtıp çıkacak bu gün nefes alamıyorumsabahdan beri hiç durmadı dsem yalan olmaz eşimle karınımı izliyoruz gümekden öldük bu gün hop tek oynuyor galiba diyo ama çok hareket ettigindenmi ne sag tarafım çok agrıyor normalmi acaba
Yok canim benim esim hayatta dönmez turkiyeye esimi birak kayinvalide bile dönmek istemez alismislar buraya iyice ama ben hala alisamadim 30 yil yasasam yinede alisamam gibi geliyoo bilmiyorumkismile
ay kıyamam yaa:teselli:
yavrum o bile sıkılmış:çok üzgünüm:
kocan hayatta dönmez o zaman..
sen de 5 yıldır ordasın az değil,bi iki sene sonra temelli alışırsın gelmek istemezsin bak gör kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyy sıla yerinde olmak istemem gıııı o ne be alaman biliyon mu gııı anlaşa biliyon mu:uhm::uhm::uhm:
Yok canim benim esim hayatta dönmez turkiyeye esimi birak kayinvalide bile dönmek istemez alismislar buraya iyice ama ben hala alisamadim 30 yil yasasam yinede alisamam gibi geliyoo bilmiyorumkismile
Zaten benim ogluslarda babalari gibi dogma buyume burali olcaklari icin ilerde onlarda turkiyede yasamak istemicekler anlican kisacasi burali olduk artik bizz sempatiksalakcinni
Canim benim esimde turk kiss Alman degilki :roflol: niye anlasamiyayimm kaydirigubbakcemile3
Sen benim herifi hans falan sandin herhalde :roflol:
ne bieyim yazacak bişey bulamıyorum genelde sorunlar hep aynıya okuyarak tiyo alıyorum bazen güloyom yazılara
amanın çok şükür biri şu hıçkırığı anlattı ya bendede 2 gündür var sürekli kalp atışı gibi bende niye böyle oluyo diyorum yerim ben onun hıçkırığını zaten oynadıkça seviyom veledi zemuszemus
amanın çok şükür biri şu hıçkırığı anlattı ya bendede 2 gündür var sürekli kalp atışı gibi bende niye böyle oluyo diyorum yerim ben onun hıçkırığını zaten oynadıkça seviyom veledi zemuszemus
kız delüüüüüüüüüüüüüüü kocan hans la değül ordaki alamanlarla anlaşıyon mu hiç acemilik çektin mi komik anın var mılaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
öbür topikde çok konuşuyorduk izmirli arkadaşlar vardı oradakilerden çogu yok burada girmiyorlar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?