2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Slm canlarimm...
Bugun hava berbat burda sabah uyandigimdan beri kapkara bulutlar sarmis ortaligi ve durmadan yagmur yagiyo hava böyle oldumu beni de iyice agirlik basiyoo :kedi:
Battaniyeye sarildimm oturuyom sabahtirrr bilmiyorumkismile

a.s.
nasıl memleket orası yaa:çok üzgünüm:
buralara yaz geldi:icecream:
kaldı ki ankaraya yaz geç gelir..
sen evlenip gitmiştin dimi? kandır kocanı dönün geri diyeceğim ama oradaki olanaklara alışmıştır eşin,ikna olmaz muhtemelensempatiksalakcinni

Canim burda senede toplasan 1 ay tas catlasin 2 ay iyi olur havalar geriye kalan 10 ay hep rüzgar,yagmur,kar ve sogukk :bbo:
Mertim bile bugun diyo anne gunes gelmiyo yine yagmur yagiyo diyo o bile bikti artik yagmurdan eve kapanip kaliyoruz cunki böyle havalardaa laelaelaelaelae

Kis benim koca dogma buyume burali hayatta turkiyede yasayamaz izne gidiyoruz 1 ayliginada o 1 ay bile zor geciriyo zamani orda sempatiksalakcinn
Ben evklendikten sonra geldim canim buraya 5 sene olucak nerdeyse ama alisamadim halaa nerde memleketimin guzel havasii :gitme:

kızlar sizin bebişle ne sıklıkla hıçkırıyo? hissedebiliyo musunuz? benim oğlan günde 4 kere falan hıçkırıyo her hıçkırık krizi 1-2 saat sürüyo noluyo ki böyle normal mi ki bu ya?

anaaaaaaaaaa delikafadulden ben bu hıçkırık olayınıda yeni duydum tövbe yarabbim o nasıl oluyo ya cahilliğime verin :roflol: nasıl bir hisss

ay kıyamam yaa:teselli:
yavrum o bile sıkılmış:çok üzgünüm:

kocan hayatta dönmez o zaman..
sen de 5 yıldır ordasın az değil,bi iki sene sonra temelli alışırsın gelmek istemezsin bak gör kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın inş.dur bakam oğlana münasip helal süt emmiş birini bulam da evlendirelim :roflol:

ayyyyyyyy sıla yerinde olmak istemem gıııı o ne be alaman biliyon mu gııı anlaşa biliyon mu:uhm::uhm::uhm:

yesica uyuyamı kaldıguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

looooooooooooooooooooo nirdesiniz hepinize misafir mi geldilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

slm kızlar sohbete katılmıyorum ama sürekli okuyorum yazılanları şu hıçkırık işi dikkatimi çekdi benim kızda sanki karnımı yırtıp çıkacak bu gün nefes alamıyorumsabahdan beri hiç durmadı dsem yalan olmaz eşimle karınımı izliyoruz gümekden öldük bu gün hop tek oynuyor galiba diyo ama çok hareket ettigindenmi ne sag tarafım çok agrıyor normalmi acaba

hoşgeldiiinopuyorumnanaktan evet seni görüyom ama niye katılmıyon kızlmaz:lmaz:lmaz: hıçkırık herkesde dakkası saati belli olmuyo kminde az kiminde çok hıçkırık ise kalp atışı gibi hissediliyo bak ben hamiş değilim şimdiden söyliiim benim 2 tane bebem var cadılar şimdi yok ama geceye doğru buraya uğra bakiimde yatiim dersin ama bakmışsın saat 2 olmuş :hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

ne bieyim yazacak bişey bulamıyorum genelde sorunlar hep aynıya okuyarak tiyo alıyorum bazen güloyom yazılara

Yok canim benim esim hayatta dönmez turkiyeye esimi birak kayinvalide bile dönmek istemez alismislar buraya iyice ama ben hala alisamadim 30 yil yasasam yinede alisamam gibi geliyoo bilmiyorumkismile
Zaten benim ogluslarda babalari gibi dogma buyume burali olcaklari icin ilerde onlarda turkiyede yasamak istemicekler anlican kisacasi burali olduk artik bizz sempatiksalakcinni

ayyyyyyyy sıla yerinde olmak istemem gıııı o ne be alaman biliyon mu gııı anlaşa biliyon mu:uhm::uhm::uhm:

Canim benim esimde turk kiss Alman degilki :roflol: niye anlasamiyayimm kaydirigubbakcemile3
Sen benim herifi hans falan sandin herhalde :roflol:

kız delüüüüüüüüüüüüüüü kocan hans la değül ordaki alamanlarla anlaşıyon mu hiç acemilik çektin mi komik anın var mılaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

amanın çok şükür biri şu hıçkırığı anlattı ya bendede 2 gündür var sürekli kalp atışı gibi bende niye böyle oluyo diyorum yerim ben onun hıçkırığını zaten oynadıkça seviyom veledi zemuszemus

ne bieyim yazacak bişey bulamıyorum genelde sorunlar hep aynıya okuyarak tiyo alıyorum bazen güloyom yazılara

olsun sen arada selam ver buraya elini veren kolunu kaptırıyoolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

oyyyyyyyyy yirim onu men öp doğunca kız menim yeyime kokla:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

öbür topikde çok konuşuyorduk izmirli arkadaşlar vardı oradakilerden çogu yok burada girmiyorlar heralde

valaha al bendende o kadar bende tekmeliyor sanıyordum megerse hıçkırıkmış bazen hiç tekmelemesi bitmeyecek diyordum ama karnı inanın şekilden şekile giriyor allahım sen nelere kadirsin sag saglim alsak kucaklarımıza iyice sabırsızlanmaya başladım

Canim ilk 1-2 sene tabiki zorluk cektim almanca bilmiyordum cunki.
Ama simdi sukur ögrendim Almancayi hatta alman eltim bile var onla kaynana cekistirmesi bile yapiyoz kaydirigubbakcemile3
Insaln heryere alisiyo be canim mecburiyet iste ne yaparsinn bilmiyorumkismile

öbür topikde çok konuşuyorduk izmirli arkadaşlar vardı oradakilerden çogu yok burada girmiyorlar heralde

canım bu 2010 haziran annelerinin 2. topiği öbür topik kapatıldı onun devamı olarak devam ediyo bazı arkadaşlarda ban lanmış o yüzdendir burası daha iyi tertemiz sayfadan devam ediyozkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…