Canim ilk 1-2 sene tabiki zorluk cektim almanca bilmiyordum cunki.
Ama simdi sukur ögrendim Almancayi hatta alman eltim bile var onla kaynana cekistirmesi bile yapiyoz kaydirigubbakcemile3
Insaln heryere alisiyo be canim mecburiyet iste ne yaparsinn bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile
amanın çok şükür biri şu hıçkırığı anlattı ya bendede 2 gündür var sürekli kalp atışı gibi bende niye böyle oluyo diyorum yerim ben onun hıçkırığını zaten oynadıkça seviyom veledi zemuszemus
valla öyle ne olursa olsun zor bişeyi uzaktan görünce asla yapamam olmaz diye tepki veriyoz ama başa gelince mecburen yapıyoz uyguluyoz alışıyoz bende sana alaman deycem gariii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnilülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ne alaka begenmesem ne işim olur burda sizi takip etmem heralde canımcım şaşırdım ban yemelerine
Anne Karninda Hickirik
Bebeğiniz amniyos sıvısını düzenli olarak yutar ve sıvının devri daimi bu yutulan sıvının kana, buradan da böbreklere geçmesi ve idrar olarak boşaltılması şeklinde sağlanır. Bebeğiniz yutmayı yeni öğrendiğinden çok sık olarak hıçkırık nöbetlerine tutulur. Bu hıçkırıkları da çoğu durumda net bir şekilde hissedebilirsiniz.
ne alaka begenmesem ne işim olur burda sizi takip etmem heralde canımcım şaşırdım ban yemelerine
hissetmekde kelimemi şimdiden ele aldılar bizi istedikleri gibi canımızı yakıyorlar
Gurbet gelini de sen bana Alamanlikla ne ilgim varki benim bi garip gurbet kusuyum istee :çok üzgünüm:
neyse ben çıkıyom sonra kızlar sonra görüşürüz:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
kızlar benım kocaya daha dogrusu kuruma dava acmışlar ama cok sacma bi dava gulceksınız resmen anlatayım mı?
Artik aski memnun bittikten sonra gelirsin sen anca sempatiksalakcinni
Hadi canim gorusuruz dizi baslayana kadar buralardayim ben dahaa kaydirigubbakcemile5
belli olmaz kız kociş de itler vadisini izler banada reklam araları kalır:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Itler vadisimi hay Allah seni netmeye emi :roflol::roflol::roflol:
Hayirdir canim ne davasi anlat bakimm CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?