2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla öyle ne olursa olsun zor bişeyi uzaktan görünce asla yapamam olmaz diye tepki veriyoz ama başa gelince mecburen yapıyoz uyguluyoz alışıyoz bende sana alaman deycem gariii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnilülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Anne Karninda Hickirik

Bebeğiniz amniyos sıvısını düzenli olarak yutar ve sıvının devri daimi bu yutulan sıvının kana, buradan da böbreklere geçmesi ve idrar olarak boşaltılması şeklinde sağlanır. Bebeğiniz yutmayı yeni öğrendiğinden çok sık olarak hıçkırık nöbetlerine tutulur. Bu hıçkırıkları da çoğu durumda net bir şekilde hissedebilirsiniz.

ne alaka begenmesem ne işim olur burda sizi takip etmem heralde canımcım şaşırdım ban yemelerine

kız sen niye sormuyon hemen cevap verilir:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

Gurbet gelini de sen bana Alamanlikla ne ilgim varki benim bi garip gurbet kusuyum istee :çok üzgünüm:

ne alaka begenmesem ne işim olur burda sizi takip etmem heralde canımcım şaşırdım ban yemelerine

oyyyy kızmış gibisin canım üzülebilirsin farklı tepki verdin sen buraya uğra bak müptelası olursun:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hissetmekde kelimemi şimdiden ele aldılar bizi istedikleri gibi canımızı yakıyorlar

Bosver canim o konular coktan kapatildi artik.
Sen gel istedigin zaman burda yaz bizimle sormak istedigin biseyler olursa sor paylas amac biseyler paylasmak degilmi zatenn :ecrin_bebek:

Gurbet gelini de sen bana Alamanlikla ne ilgim varki benim bi garip gurbet kusuyum istee :çok üzgünüm:

ayyyyyyyy canım sen hergün bizimle olduğun için böyle şeyler söylemem öyle say sen türkiyedeymiş gibiyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

neyse ben çıkıyom sonra kızlar sonra görüşürüz:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

kızlar benım kocaya daha dogrusu kuruma dava acmışlar ama cok sacma bi dava gulceksınız resmen anlatayım mı?

neyse ben çıkıyom sonra kızlar sonra görüşürüz:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

Artik aski memnun bittikten sonra gelirsin sen anca sempatiksalakcinni
Hadi canim gorusuruz dizi baslayana kadar buralardayim ben dahaa kaydirigubbakcemile5

Artik aski memnun bittikten sonra gelirsin sen anca sempatiksalakcinni
Hadi canim gorusuruz dizi baslayana kadar buralardayim ben dahaa kaydirigubbakcemile5

belli olmaz kız kociş de itler vadisini izler banada reklam araları kalır:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

belli olmaz kız kociş de itler vadisini izler banada reklam araları kalır:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Itler vadisimi hay Allah seni netmeye emi :roflol::roflol::roflol:

Hayirdir canim ne davasi anlat bakimm CADIARZU

benım kocam ıtfaıyede memur tamam mı yani itfaiyeci ama sadece ızmıre ozgu aks die bı grup var orda calışıo yanı yıne ıtfaıyeye baglı ama genelde ıntıharkara trafık kazalarına falan gıdıyorlar sıkışanları falan cıkartıyorlar cok zor işi hergun ölü,beyni fırlamış insanlar goruyorlar neyse bigun bı kız cok ıcmış gazetede yazdıgına gore fazla ılgıden mı ne ıntıhar etcek pencere cıkıyoo eşimın yakımı dıger ıtfaıyecılerde yetışıyorlar eşim arkadasları brandayı acmaya hazırlanıyorlar ugraşıolar kız pat dıye atlamış onlerıne duşmuş sakat kaldı şuan yatakta yatıyor eee kız ve aılesıde dava acmış onlar brandayı acıp benı kurtarmadılar bende sakat kaldım dıye:kedi: yanı kız ben atladım sakat kaldım demıyo bunlara atmış sucu ıtfaiye ye dava acmış ben şaşırdım dedım hakım ne der acaba kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…