benım kocam ıtfaıyede memur tamam mı yani itfaiyeci ama sadece ızmıre ozgu aks die bı grup var orda calışıo yanı yıne ıtfaıyeye baglı ama genelde ıntıharkara trafık kazalarına falan gıdıyorlar sıkışanları falan cıkartıyorlar cok zor işi hergun ölü,beyni fırlamış insanlar goruyorlar neyse bigun bı kız cok ıcmış gazetede yazdıgına gore fazla ılgıden mı ne ıntıhar etcek pencere cıkıyoo eşimın yakımı dıger ıtfaıyecılerde yetışıyorlar eşim arkadasları brandayı acmaya hazırlanıyorlar ugraşıolar kız pat dıye atlamış onlerıne duşmuş sakat kaldı şuan yatakta yatıyor eee kız ve aılesıde dava acmış onlar brandayı acıp benı kurtarmadılar bende sakat kaldım dıye:kedi: yanı kız ben atladım sakat kaldım demıyo bunlara atmış sucu ıtfaiye ye dava acmış ben şaşırdım dedım hakım ne der acaba kaydirigubbakcemile3
senay86 hayatınımı yazıyon kızmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
benım kocam ıtfaıyede memur tamam mı yani itfaiyeci ama sadece ızmıre ozgu aks die bı grup var orda calışıo yanı yıne ıtfaıyeye baglı ama genelde ıntıharkara trafık kazalarına falan gıdıyorlar sıkışanları falan cıkartıyorlar cok zor işi hergun ölü,beyni fırlamış insanlar goruyorlar neyse bigun bı kız cok ıcmış gazetede yazdıgına gore fazla ılgıden mı ne ıntıhar etcek pencere cıkıyoo eşimın yakımı dıger ıtfaıyecılerde yetışıyorlar eşim arkadasları brandayı acmaya hazırlanıyorlar ugraşıolar kız pat dıye atlamış onlerıne duşmuş sakat kaldı şuan yatakta yatıyor eee kız ve aılesıde dava acmış onlar brandayı acıp benı kurtarmadılar bende sakat kaldım dıye:kedi: yanı kız ben atladım sakat kaldım demıyo bunlara atmış sucu ıtfaiye ye dava acmış ben şaşırdım dedım hakım ne der acaba kaydirigubbakcemile3
kız uzun mu olmuş yoksa merak mı ettın ne yazdıgımıkaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayyyyyyyyyy ne cahiller var ya e tabi suç senin kocada kurtarmasaydı allahım neler var salak kız yaaa hakim amca da atmasın içeriaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kız uzun mu olmuş yoksa merak mı ettın ne yazdıgımıkaydirigubbakcemile3
Cikcakya okumadan cikarsa meraktan catlar acaba ne yazcakti diye :roflol:
aynen bende dedım hakım bı tarafıyla gulmesın dedım yaaaaaa lülülülülülü kız canı ıstemış atlıyooooo sakat kalmış hadi canım ıstedı beledıyeye dava acalım para alalım babaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden olduuuuuuuuuuu canıııııııımmmm beledıyede sana bedava para yedırcektı para versın de yıne gıt ıc ıntıhar et:sm_cool:
Cikcakya okumadan cikarsa meraktan catlar acaba ne yazcakti diye :roflol:
evet anladım zatennnnnnkaydirigubbakcemile3
Hosgeldin canim a.s.sabah bende okudum gazetede haberi postaya çıkmıştı hatta niye tutmadınız idye imalı bir başlık atmışlardı
haberi okuyunca yuh dedim demekki kadın şov yapıyormuş milleti oyalıyormuş intihara niyeti yokmuş
evet çatlardım sonra bide size çatlaklara en iyi krem hangisi diye mi sorayımlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
sabah bende okudum gazetede haberi postaya çıkmıştı hatta niye tutmadınız idye imalı bir başlık atmışlardı
haberi okuyunca yuh dedim demekki kadın şov yapıyormuş milleti oyalıyormuş intihara niyeti yokmuş[/QU
canım yaaa gazetelerın bazıları abartıyoooo ıtfaiyecılerın kıza ne garezı olcak allah aşkına onlar can kurtarıyooo işte para koparmanın yollarıııı ne olcak
Hosgeldin canim a.s.
Nerden catlican ama bizim gibi göbisten miii yoksa baska yerlerden mi :roflol:
sabah bende okudum gazetede haberi postaya çıkmıştı hatta niye tutmadınız idye imalı bir başlık atmışlardı
haberi okuyunca yuh dedim demekki kadın şov yapıyormuş milleti oyalıyormuş intihara niyeti yokmuş[/QU
canım yaaa gazetelerın bazıları abartıyoooo ıtfaiyecılerın kıza ne garezı olcak allah aşkına onlar can kurtarıyooo işte para koparmanın yollarıııı ne olcak
yok canım gazetede itfayicilere bişey dememişti kızın yaptığı işle alay eder gibi niye tutmadınız yazmıştı
Senay senin kontrolun nezaman canim ...
Artik 2 haftada bir gidiyosun dimi kontrole...
hoşbulduk sılacım
ya sen tecrübelsiin sana bişey soracam dün gece benim kemiklerim hani aşağı ksım varya en dıştaki kemiklerim sızlar gibi ağrıdı böyle hafif ama sinir bir ağrıydı normalmi sence şimdi geçti ama ara ara olmaya başaldı
yok canım gazetede itfayicilere bişey dememişti kızın yaptığı işle alay eder gibi niye tutmadınız yazmıştı
hıhh anladım canım ınternettekı gazeteye baktık kızın avukatı oyle şeyler sacmalamış ne bıleyım ılk defa boyle bişeyle karşılaştıııımdelikafadulden
meraktanaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?