2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senay86 hayatınımı yazıyon kızmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayyyyyyyyyy ne cahiller var ya e tabi suç senin kocada kurtarmasaydı allahım neler var salak kız yaaa hakim amca da atmasın içeriaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

E be salak dicem lafim meclisten disari madem bi yerine bisey olmasin istiyon ne atlamaya kalkiyon asaya madem atlican ne dava aciyon beni kurtaramadilar diyee hay allam ya ne insanlar varr :1shok::1shok::1shok:

aynen bende dedım hakım bı tarafıyla gulmesın dedım yaaaaaa lülülülülülü kız canı ıstemış atlıyooooo sakat kalmış hadi canım ıstedı beledıyeye dava acalım para alalım babaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden olduuuuuuuuuuu canıııııııımmmm beledıyede sana bedava para yedırcektı para versın de yıne gıt ıc ıntıhar et:sm_cool:

sabah bende okudum gazetede haberi postaya çıkmıştı hatta niye tutmadınız idye imalı bir başlık atmışlardı

haberi okuyunca yuh dedim demekki kadın şov yapıyormuş milleti oyalıyormuş intihara niyeti yokmuş

Cikcakya okumadan cikarsa meraktan catlar acaba ne yazcakti diye :roflol:

evet çatlardım sonra bide size çatlaklara en iyi krem hangisi diye mi sorayımlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Hosgeldin canim a.s.

Nerden catlican ama bizim gibi göbisten miii yoksa baska yerlerden mi :roflol:

hoşbulduk sılacım

ya sen tecrübelsiin sana bişey soracam dün gece benim kemiklerim hani aşağı ksım varya en dıştaki kemiklerim sızlar gibi ağrıdı böyle hafif ama sinir bir ağrıydı normalmi sence şimdi geçti ama ara ara olmaya başaldı

Hosgeldin canim a.s.

Nerden catlican ama bizim gibi göbisten miii yoksa baska yerlerden mi :roflol:

meraktanaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Canim sen degilmiydin bebegin iyice asagida olan aklimda öyle kaldi ama...
Benimde oluyo ara sira tam kasik kemiklerimde agri hatta batma gibi bi aci artik bebegin kafasi iyice asagiya yerlesiyo belkide kafasi tam dogum kanalina girmis durumda bu haftalarda normal canimm boshayallersmile
Bu haftadaki bebegin durus resimlerine bakarsan ne kadar asagida oldugunu gorursun zatenn ...

Merakli melehat senii :roflol:
Peki merak nerden catlatir kisss :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…