2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebek ters canım rahim azğında poposu sağ kasığımda ayakalrı var

kasık kemikleri değil ağrıyan hani o bölge varya bikini bölgesi ordaki en dış kemiklerde garip bir ağrı var

Merakli melehat senii :roflol:
Peki merak nerden catlatir kisss :roflol:

mideden başlar göbeğe doğru yol alır taki haber gelinceye kadar işte gelmezse çatlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebek ters canım rahim azğında poposu sağ kasığımda ayakalrı var kasık kemikleri değil ağrıyan hani o bölge varya bikini bölgesi ordaki en dış kemiklerde garip bir ağrı var

Tamam canim simdi hatirladim.
Canim senin bebis dönmedigi icin sendeki agrilar bizden farkli olabilir.Mesela bebegin poposu tam rahim agzinda oldugu icin butun agirlik hemen hemen orda toplanmis durumda simdi o yuzden de baski yapip agri olusuyo olabilir.
Seninki poposuyla oraya kurulmus otururken beni oglusda elleriyle kaziyo sanki altimii :roflol:
Hamilelik ne garip seyyy ohaoldumsmile

ayyy kızlaaaar acaba benım bebek normal dogum konumuna gelmışmıdır kafa aşagıya donmuşmudur

belkide rahmimde o yüzden açıldı ultrasonda bile gördüm açıklığı popsuyla ittiriyordu :)

fıstıklaar opuyorumnanaktan
aşkı memnu ve kurtlar vadisi arasında mekik dokumaya başlamadan bi bakayım dedimsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…