Canim sen degilmiydin bebegin iyice asagida olan aklimda öyle kaldi ama...
Benimde oluyo ara sira tam kasik kemiklerimde agri hatta batma gibi bi aci artik bebegin kafasi iyice asagiya yerlesiyo belkide kafasi tam dogum kanalina girmis durumda bu haftalarda normal canimm boshayallersmile
Bu haftadaki bebegin durus resimlerine bakarsan ne kadar asagida oldugunu gorursun zatenn ...
hıhh anladım canım ınternettekı gazeteye baktık kızın avukatı oyle şeyler sacmalamış ne bıleyım ılk defa boyle bişeyle karşılaştıııımdelikafadulden
evet ağlıyormuş intihat edeceği belliymiş branda geç açılmış falan filan bir sürü şey sıralanmış
kadının gösterisi şovu bitmemiş daha ama hakimin itfaiye nin aleyhine karar vereceğini sanmıyorum
evet bızımde oyle bı korkumuz yok ama cok ılgınc geldı canım yaaa aılesı demıyorda sen nıye ıctın bukadar bıde elın cocugu ıcın ıntıhar ettın demıyorda kalkmış dava acıyor ne yuzsuzluk yaaaa aman salla gitsin boylelerıne prım verılmez zannetmıyorumevet ağlıyormuş intihat edeceği belliymiş branda geç açılmış falan filan bir sürü şey sıralanmış
kadının gösterisi şovu bitmemiş daha ama hakimin itfaiye nin aleyhine karar vereceğini sanmıyorum
Merakli melehat senii :roflol:
Peki merak nerden catlatir kisss :roflol:
evet bızımde oyle bı korkumuz yok ama cok ılgınc geldı canım yaaa aılesı demıyorda sen nıye ıctın bukadar bıde elın cocugu ıcın ıntıhar ettın demıyorda kalkmış dava acıyor ne yuzsuzluk yaaaa aman salla gitsin boylelerıne prım verılmez zannetmıyorum
boşver canım sizde düşünmeyin haberi gören herkes eminim kıza afedersin ama çüş artık demiştir bu kadarda olmaz dert etmeyin
selammmmmmm kızlarrrrrrrrrrr
bebek ters canım rahim azğında poposu sağ kasığımda ayakalrı var kasık kemikleri değil ağrıyan hani o bölge varya bikini bölgesi ordaki en dış kemiklerde garip bir ağrı var
boşver canım sizde düşünmeyin haberi gören herkes eminim kıza afedersin ama çüş artık demiştir bu kadarda olmaz dert etmeyin
aynen kaydirigubbakcemile2zemuszemus
hoşgeldın blacksiyaa.s.hoşgeldin birazdan çıkıcam yemek yicez sonra gelicemkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin birazdan çıkıcam yemek yicez sonra gelicemkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hoşgeldın blacksiyaa.s.
Tamam canim simdi hatirladim.
Canim senin bebis dönmedigi icin sendeki agrilar bizden farkli olabilir.Mesela bebegin poposu tam rahim agzinda oldugu icin butun agirlik hemen hemen orda toplanmis durumda simdi o yuzden de baski yapip agri olusuyo olabilir.
Seninki poposuyla oraya kurulmus otururken beni oglusda elleriyle kaziyo sanki altimii :roflol:
Hamilelik ne garip seyyy ohaoldumsmile
ayyy kızlaaaar acaba benım bebek normal dogum konumuna gelmışmıdır kafa aşagıya donmuşmudur
benim 34. haftaya gridğim gün tersti dr daha bundan sonra çok zor döner dedi bana sen hissedersin aslında döndüğünü tekmeler aşağıdamı
fıstıklaar opuyorumnanaktan
aşkı memnu ve kurtlar vadisi arasında mekik dokumaya başlamadan bi bakayım dedimsositososito
tekmeler gobek delıgımın oralarda genelde baya yukarıda olduguda oluyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?