2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım hoşgeldin

hoşbulduk canımm

ayyy kızlaaaar acaba benım bebek normal dogum konumuna gelmışmıdır kafa aşagıya donmuşmudur

ne zaman doğum pozisyonuna giriyor ki bu afacanlar..

Hosgeldin canimm a.s.
Mertimle puzle yapiyoruz anca gördüm geldigini
oy
oy yerim ben onuuu kıyamammm mertimeee

fıstıklaar opuyorumnanaktan
aşkı memnu ve kurtlar vadisi arasında mekik dokumaya başlamadan bi bakayım dedimsositososito

bende sana tam mesaj atıyordum nerelerdesin die yesica da kayıp gene klava:

belkide rahmimde o yüzden açıldı ultrasonda bile gördüm açıklığı popsuyla ittiriyordu :)

Canim popo nerdeyse agirligin buyuk kismi orda oluyo rahimde acilmasi olmasi kesin bebegin durusundandirr boshayallersmile

evet olabılır ayyyy ınsallah bakalım 10 mayısta artık

Canim hersey normalse kesin donmustur oglusun.
Ama sende hareketlerinden anlayabilirsin zaten dondugunu.
Mesela tekmeleri yukardan mi asadan mi geliyorr ?

ayyy ben neresi oynuyor nerden tekme atıo hiiiiiiiiiiçççççççççç anlamıyorum :)))

kasıgımda degıl tekmelerı genelde gobek delıgımde yada daha yukarıda

canım yanı asagıdan yukarıya dogru atıyo tekmeyı valla maaşallah benı cok kotu sarsıyoooo uyrken bazen elımı gobegıme koyuyorum dalgınlık cekmemı ıstıyo sanırım tekme atıyo bende elımı cekıyorum atmıyoooookaydirigubbakcemile3

fıstıklaar opuyorumnanaktan
aşkı memnu ve kurtlar vadisi arasında mekik dokumaya başlamadan bi bakayım dedimsositososito

Aman kurtlar vadisinin 1 bölümune bile bakmadim daha:umursamaz:
Aski memnu varken ona sira gelmez zatenn kaydirigubbakcemile3

Simdi özeti var bizim burda baslamadan mertimi yatirim da rahat rahat izliiyim barii zemuszemus

Hadin diziden sonra gorusuruz kislarr opuyorumnanaktan

iyi geceler canim yarina guzelce karnini doyur ac girme sakin nts ye insallah guzel haberlerle gelirsin yarinaaaa dularimiz seninle ve bebisinleee opuyorumnanaktan:Saruboceq:

iyi gecler booool şansss

ii geceleropuyorumnanaktan dua edicem senin için:Saruboceq:

mrb herkese biz geldikkkkk

canlarım dualarınız için tşk ederim allah razı olsun hepinizden. bugünde nst ye girdik normal atışlarıda oldu arada yüksekde çıktı ama dünkü kadar kötü çıkmadı kasılmalarımda varmış magnezyumu günde 2 ye çıkarttı. her an alabiliriz bebeği diye bugün ameliyat öncesi kan testlerimide verdim hastanede ayarlandı şimdilik sadece bekliyicez acil bişi olmadığı sürece kontrolüm salı gününe. uğurböceğim öyküm acele ediyo heralde gelmek için ama inşallah ite kaka 38. haftayı buluruz bulamasakda hayırlısı ile sağlıklı olsunda bebişim gerisini hallederiz. dualarınız için tekrar tekrar tşk ederim kızlarr hepinizi öpüyoruzopuyorumnanaktan

Canim cok ama cok sevindim kalp atislarinin normale dönmesine insallah artik hep normal cikar degerlerii de senide bizide merakta birakmaz öykü hanim :Saruboceq:
Herseyin simdiden hazirlanmasida cok iyi olmus ani bi durumda hemen mudahale edebilir doktorlarboshayallersmile
36 haftayi dolsursaniz bile yeter canim insallah öykümüz icin en hayirli zaman ne zamansa o zaman gelsin dunyaya
Annesi sende bol bol dinlen kendini strese sikintiya sokma sakin rabbim bebeklerimizi nasi koruyor bak goruyorsun rabbime emaner bebislerimizz:Saruboceq:

:teytey::teytey:
çok sevindim canım,demiştim düzgün çıkabiliyor işte,ah bu kordonnn bi öyle bi böyle yapıyor sonuçları
ama şükürler olsun,daha da iyi olur inşallah..
hadi bu haftayı da kurtardınız,bi sonraki muayenede tarih verse bile 35 çoktan bitmiş olur..
hep soluna yat canım,bol bol oksijen gitsin bebişe,ben tüm gün soluma yatıyorum,sol yanım çürüdü ama değer kuzuma:asigim:
bak yalnız değilsin,hatta benim senden farklı bi de suyum çoook az..
iyi tarafından bak
ite kaka 38i buluruz,herşey çok güzel olacaakkopuyorumnanaktan

canım çok sevindim de inşaallah 38.haftayı bulur yaaa sağlıklı bi şekilde kucağına alıp bol bol koklamak nasip olsun yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canıııım benım cok sevındım maaşalllaaahhh bebşşimizede annesinede darısı benım başıma 10 mayısa

bebek ters canım rahim azğında poposu sağ kasığımda ayakalrı var

kasık kemikleri değil ağrıyan hani o bölge varya bikini bölgesi ordaki en dış kemiklerde garip bir ağrı var
merhaba o dedigin agridan bendede 1-2 aydir var doktora sordum bisey demedi magnezyum verdi. magnezyum icince biraz rahatliyorum ama benim bebek biraz asagidaymis galiba ondan oluyor.

Butun topik bir olup ittircez sizi 38 haftalik olana kadarr :roflol:
Esram seninn kontrolun yarina saat kacta canimm...

Son düzenleme:
canıııım benım cok sevındım maaşalllaaahhh bebşşimizede annesinede darısı benım başıma 10 mayısa

Insallah sende guzel haberlerle gelicen canim insallahh ...
10 mayis deyip durma kis suna pazarteside 10 mayis dedinmi daha cok varmis gibi geliyo bana :roflol:

Insallah sende guzel haberlerle gelicen canim insallahh ...
10 mayis deyip durma kis suna pazarteside 10 mayis dedinmi daha cok varmis gibi geliyo bana :roflol:

benım sloganım gibi bişey oldu 9 mayıs anneler gunu bana da 10 mayıs anneler gunu olcak tamam tamam pzartesikaydirigubbakcemile3

hadi bakalım hayırlısı canım inşallah zamanında ve sağlıklı bi şekilde alırsın bebişini kucağına:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…