2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yarın 18:30 sılacım,bu hafta bi pzt bi cuma iki kere heyecan çok geldieyvahedigeldismile
topikcek ittirip kaktırmanızın sayesinde 38i bulcaz inşopuyorumnanaktanallah

yarın 18:30 sılacım,bu hafta bi pzt bi cuma iki kere heyecan çok geldieyvahedigeldismile

Ay genemi aksam ya randevun bi kerede sabahtan al kis sunu ben senden daha sabirsiz oluyom aksam olasiyaa sempatiksalakcinni
Benim carsamba gunki hastane randevum 9 da 20 mayistada saat 8 bucukta gidicez doktor kontrolune siz uyurken ben gelmis olurum eve herhalde kaydirigubbakcemile3

ohhhhh cok iyi bitti dizinin sonu fırdevsle bıhterın sonu yaklaşıyoooooooooooosositososito

aminnn canım inşallah:Saruboceq:

bu arada ellerine sağlık,feysten yazdım ama burdan da söyleyim:)

yerimsenibenyerimseniben bu arada bişi sorucam esracım şimdi ben normal doğuma konsantre olmuş durumdayım ya -gerçi hayırlısı neyse o olsun- kız mı erken geliodu erkek mi?:uhm:

yerimsenibenyerimseniben bu arada bişi sorucam esracım şimdi ben normal doğuma konsantre olmuş durumdayım ya -gerçi hayırlısı neyse o olsun- kız mı erken geliodu erkek mi?:uhm:

Sen esraya sormussun ama ben cevap verim canim.
Erkek cocuk kiz cocuktan gec dogar kiz gununde veya önce dogabilir ama erkek gununu geciyor genelde gamyoncuiremsu
Benim mertim 5 gun gec dogmustu ...

Son düzenleme:
Sen esraya sormussun ama ben tecrubeli bi anne olarak cevap verim canim.
Erkek cocuk kiz cocuktan gec dogar kiz gununde dogar ama erkek gununu geciyor genelde gamyoncuiremsu

farketmez canım tşkleropuyorumnanaktan erken olmasını tercih ederdim gerçi zaman nasıl geçicek bilmiorum ya bide korkuorum çok kalınca allah korusun bebek kakasını yemeye başlıo diolar falaneyvahedigeldismile sezeryan olsaydı 5 haziranda olucaktı, normal doğumda sonlarına doğru gelir sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

canım hayırlısı olsun sevindim kötü çıkmamasına Allahın izniyle her şeyin hayırlısı canım ya salı günü de güzelllll haberlerinle geliceksin eminim..

ittire ittire 38............. :)
]

sen biz ayılana kadar geliyorsun ne güzel,hemen alıyoruz haberini:)
hele bu sefer daha heyecan verici olur o yüzden hmencik güzel habeeerlerini duymak için sabırsızlanıyorummm:dance:

Sen esraya sormussun ama ben cevap verim canim.
Erkek cocuk kiz cocuktan gec dogar kiz gununde veya önce dogabilir ama erkek gununu geciyor genelde gamyoncuiremsu
Benim mertim 5 gun gec dogmustu ...

betülüm sılamın da söylediği gibi kız erken, oğlan geç gelir derler, aama ben geç doğmuşum o yüzden bişi diyemiyorumkaydirigubbakcemile3
anneciğim günlerce hastanede yatmış,ha geldi ha gelecek diye sempatiksalakcinni

kuzucuğumuzu tembihle şimdiden,zamanı gelince ışığa ilerle diye:))
allahım bi avazda kurtarsın inşallah:Saruboceq:

:roflol:ewt ya mümkünse zamanında gelsin..
ay ben bekleyemem öyle zaten heyecanlı ve sabırsız bi insanımdelikafadulden

Kızlar merhaba buyrunnnnnnnnn
Esracım aklıma sen geldin de bir sorayım dedim. Ankara'da bildiğiniz 3 ya da 4 boyutlu ultrason yapan bir yer var mı? Tabi fiyatı da uygun olursa iyi olur. Daha önce Eyüp Ekici'ye gidiyordum ama artık beni aşıyorbilmiyorumkismile

Canim ilk bebegin daha doktorun hersey normal diyorsa sakin sezeryan dusunme varsin gec dogsun ama saglikla dogsun.
Zaten en fazla gununden 1 hafta gec olur ki bence haftasina bile kalmaz dogar.
Benim oglus gec geldi ama meger benim sorunluymus dogumum o yuzden gec gelmis.Bosu bosuna beklemis oldum normal dogum yapcam diye sezeryan olcani bilseydim hic beklemezdim.
Benim oglumda cok kaldigi icin suyundan yutmus canim 1 hafta kanini temizlediler hastanede bilmiyorumkismile

sılam senin sezeryan olmamışmıydı bu arada:uhm:
Sezeryan canim ama son ana kadar normal diyordu doktorum.
Gece tuvalet icin uyandim bi baktim nisan kanim gelmis ama hic sancim yok.Esimde isten gece gelmis uyuyordu.Bekledim sancim olmadan gitmiyeyim diye ki yarim saat sonra yavas yavas sancilarim gelmeye basladi.Hemen uyandirdim esimi hastaneye gittik.Nts ye aldilar yarim saat 100-110-120 sancilar bastirmisti iyice acayip bi duygu bu aradaa dogum sancisii. Dogumhanerye aldilar beni doktor kontrol etti hemen sezeryan yapmamiz lazim bebegin hayati tehlikede dediler genel anesteziye aldilar hemen beni 5 dk icinde ameliyathanede buldum kendimi ve bayilttilarr boshayallersmile

sen biz ayılana kadar geliyorsun ne güzel,hemen alıyoruz haberini:)
hele bu sefer daha heyecan verici olur o yüzden hmencik güzel habeeerlerini duymak için sabırsızlanıyorummm:dance:
Anacim biz seninkini beklerken aksam olmak bilmiyo ama boshayallersmile
Aksam oluyo bu seferde gozumuz yollarda kaliyo esra ne zaman gelcek diyee bilmiyorumkismile

merhaba kızlar
bugün dr .gidenler parmak kaldırsın
Hosgeldin canim a.s.

denizcim hiç düşünmeden doktorumu önerebilirim,tolga ecemiş:hooray:
4 boyutlu ultrasonla bakıyor,bebeğin karaciğerine kadar herbişeyine bakıyor kaydirigubbakcemile3
bir de vesikalık fotoğraf ve cd veriyor..eyüp ekicinin fiyatını bilmiyorum ama
bunların hepsi 150tl..
istersen özelden numarasını,adresini falan yazarım muayenehaneninolumunekankayizsmile

Merhaba canim hosgeldinn a.s.
Meger sitede olupta kacak haziran annesi olanlar varmis aramizda nerelerdesin canim sennn :uhm:

sılamm telefon numaralarını da toplucam yakındakaydirigubbakcemile3 burdan haberleşemezsek mesajla yetişiriz kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…