yarın 18:30 sılacım,bu hafta bi pzt bi cuma iki kere heyecan çok geldieyvahedigeldismile
topikcek ittirip kaktırmanızın sayesinde 38i bulcaz inşopuyorumnanaktanallah
canım benim güzel haberlerle gel inşallah:Saruboceq:
38i bulman dileğiylezemuszemus
yarın 18:30 sılacım,bu hafta bi pzt bi cuma iki kere heyecan çok geldieyvahedigeldismile
ohhhhh cok iyi bitti dizinin sonu fırdevsle bıhterın sonu yaklaşıyoooooooooooosositososito
aminnn canım inşallah:Saruboceq:
bu arada ellerine sağlık,feysten yazdım ama burdan da söyleyim:)
yerimsenibenyerimseniben bu arada bişi sorucam esracım şimdi ben normal doğuma konsantre olmuş durumdayım ya -gerçi hayırlısı neyse o olsun- kız mı erken geliodu erkek mi?:uhm:
Bittimi orda burda daha reklam arasi laelaelaelaelae
Sen esraya sormussun ama ben tecrubeli bi anne olarak cevap verim canim.
Erkek cocuk kiz cocuktan gec dogar kiz gununde dogar ama erkek gununu geciyor genelde gamyoncuiremsu
mrb herkese biz geldikkkkk
canlarım dualarınız için tşk ederim allah razı olsun hepinizden. bugünde nst ye girdik normal atışlarıda oldu arada yüksekde çıktı ama dünkü kadar kötü çıkmadı kasılmalarımda varmış magnezyumu günde 2 ye çıkarttı. her an alabiliriz bebeği diye bugün ameliyat öncesi kan testlerimide verdim hastanede ayarlandı şimdilik sadece bekliyicez acil bişi olmadığı sürece kontrolüm salı gününe. uğurböceğim öyküm acele ediyo heralde gelmek için ama inşallah ite kaka 38. haftayı buluruz bulamasakda hayırlısı ile sağlıklı olsunda bebişim gerisini hallederiz. dualarınız için tekrar tekrar tşk ederim kızlarr hepinizi öpüyoruzopuyorumnanaktan
sen biz ayılana kadar geliyorsun ne güzel,hemen alıyoruz haberini:)Ay genemi aksam ya randevun bi kerede sabahtan al kis sunu ben senden daha sabirsiz oluyom aksam olasiyaa sempatiksalakcinni
Benim carsamba gunki hastane randevum 9 da 20 mayistada saat 8 bucukta gidicez doktor kontrolune siz uyurken ben gelmis olurum eve herhalde kaydirigubbakcemile3
yerimsenibenyerimseniben bu arada bişi sorucam esracım şimdi ben normal doğuma konsantre olmuş durumdayım ya -gerçi hayırlısı neyse o olsun- kız mı erken geliodu erkek mi?:uhm:
Sen esraya sormussun ama ben cevap verim canim.
Erkek cocuk kiz cocuktan gec dogar kiz gununde veya önce dogabilir ama erkek gununu geciyor genelde gamyoncuiremsu
Benim mertim 5 gun gec dogmustu ...
betülüm sılamın da söylediği gibi kız erken, oğlan geç gelir derler, aama ben geç doğmuşum o yüzden bişi diyemiyorumkaydirigubbakcemile3
anneciğim günlerce hastanede yatmış,ha geldi ha gelecek diye sempatiksalakcinni
kuzucuğumuzu tembihle şimdiden,zamanı gelince ışığa ilerle diye:))
allahım bi avazda kurtarsın inşallah:Saruboceq:
Canim ilk bebegin daha doktorun hersey normal diyorsa sakin sezeryan dusunme varsin gec dogsun ama saglikla dogsun.farketmez canım tşkler erken olmasını tercih ederdim gerçi zaman nasıl geçicek bilmiorum ya bide korkuorum çok kalınca allah korusun bebek kakasını yemeye başlıo diolar falaneyvahedigeldismile sezeryan olsaydı 5 haziranda olucaktı, normal doğumda sonlarına doğru gelir sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
Sezeryan canim ama son ana kadar normal diyordu doktorum.sılam senin sezeryan olmamışmıydı bu arada:uhm:
Anacim biz seninkini beklerken aksam olmak bilmiyo ama boshayallersmilesen biz ayılana kadar geliyorsun ne güzel,hemen alıyoruz haberini:)
hele bu sefer daha heyecan verici olur o yüzden hmencik güzel habeeerlerini duymak için sabırsızlanıyorummm:dance:
Hosgeldin canim a.s.merhaba kızlar
bugün dr .gidenler parmak kaldırsın
Kızlar merhaba buyrunnnnnnnnn
Esracım aklıma sen geldin de bir sorayım dedim. Ankara'da bildiğiniz 3 ya da 4 boyutlu ultrason yapan bir yer var mı? Tabi fiyatı da uygun olursa iyi olur. Daha önce Eyüp Ekici'ye gidiyordum ama artık beni aşıyorbilmiyorumkismile
Kızlar merhaba buyrunnnnnnnnn
Esracım aklıma sen geldin de bir sorayım dedim. Ankara'da bildiğiniz 3 ya da 4 boyutlu ultrason yapan bir yer var mı? Tabi fiyatı da uygun olursa iyi olur. Daha önce Eyüp Ekici'ye gidiyordum ama artık beni aşıyorbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?