sılamm telefon numaralarını da toplucam yakındakaydirigubbakcemile3 burdan haberleşemezsek mesajla yetişiriz kaydirigubbakcemile5
Merhaba canim hosgeldinn a.s.
Meger sitede olupta kacak haziran annesi olanlar varmis aramizda nerelerdesin canim sennn :uhm:
deniz, ankara topiğimizin gülüolumunekankayizsmile
denizcim,buraya takılsan gün biter anlamazsın valla:içelim:
Çok sağol canım ya. Eyüp Hoca 250 civarında. Hem Tolga Ecemiş'le de tanışmak istiyordum. Bidahaki bebiş için hazırlık kaydirigubbakcemile5denizcim hiç düşünmeden doktorumu önerebilirim,tolga ecemiş:hooray:
4 boyutlu ultrasonla bakıyor,bebeğin karaciğerine kadar herbişeyine bakıyor kaydirigubbakcemile3
bir de vesikalık fotoğraf ve cd veriyor..eyüp ekicinin fiyatını bilmiyorum ama
bunların hepsi 150tl..
istersen özelden numarasını,adresini falan yazarım muayenehaneninolumunekankayizsmile
Hoşbulduk canım. Valla konuya daha önce girdim ama kötü bir dönemdi galiba yazılarda tartışmaları okuyunca içim daraldı ama geçmiş heralde. Gayet keyifli görünüyosunuz olumunekankayizsmileMerhaba canim hosgeldinn a.s.
Meger sitede olupta kacak haziran annesi olanlar varmis aramizda nerelerdesin canim sennn :uhm:
Canim ilk bebegin daha doktorun hersey normal diyorsa sakin sezeryan dusunme varsin gec dogsun ama saglikla dogsun.
Zaten en fazla gununden 1 hafta gec olur ki bence haftasina bile kalmaz dogar.
Benim oglus gec geldi ama meger benim sorunluymus dogumum o yuzden gec gelmis.Bosu bosuna beklemis oldum normal dogum yapcam diye sezeryan olcani bilseydim hic beklemezdim.
Benim oglumda cok kaldigi icin suyundan yutmus canim 1 hafta kanini temizlediler hastanede bilmiyorumkismile
Hehe iyi fikir aslinda ama beni kimse aramaz yurtdisina cok yaziyo diyee kaydirigubbakcemile3
deniz, ankara topiğimizin gülüolumunekankayizsmile
denizcim,buraya takılsan gün biter anlamazsın valla:içelim:
denizcim hiç düşünmeden doktorumu önerebilirim,tolga ecemiş:hooray:
4 boyutlu ultrasonla bakıyor,bebeğin karaciğerine kadar herbişeyine bakıyor kaydirigubbakcemile3
bir de vesikalık fotoğraf ve cd veriyor..eyüp ekicinin fiyatını bilmiyorum ama
kızlar ben merak ettimde Ankarada mı farklı ben her ay 3 boyutluya giriyorum ekstra bir parada almıyor
Çok sağol canım ya. Eyüp Hoca 250 civarında. Hem Tolga Ecemiş'le de tanışmak istiyordum. Bidahaki bebiş için hazırlık kaydirigubbakcemile5
Hoşbulduk canım. Valla konuya daha önce girdim ama kötü bir dönemdi galiba yazılarda tartışmaları okuyunca içim daraldı ama geçmiş heralde. Gayet keyifli görünüyosunuz olumunekankayizsmile
kızlar ben merak ettimde Ankarada mı farklı ben her ay 3 boyutluya giriyorum ekstra bir parada almıyor
senay86, blacksiya+, gelinck83, , denizerdo, kafsinkaf, .bocuk., aysuny
Uyudunuzmu kislarr ses verinnnnnnnnnnn delikafadulden
Canim o tartismalarla suan bu topikte olan kimsenin bi ilgisi yok tartisma yapanlarda coktan kapsama alani disina cikti zaten boshayallersmileHoşbulduk canım. Valla konuya daha önce girdim ama kötü bir dönemdi galiba yazılarda tartışmaları okuyunca içim daraldı ama geçmiş heralde. Gayet keyifli görünüyosunuz olumunekankayizsmile
Canim benim oglus cok kaldi o yuzden su yuttu ama seninkisi bakarsin gununde belki gununden bile önce gelir.canım bende en başından beri normal istiorum zaten ve kararlıyım bi aksilik çıkmazsa normal yapıcam ama korkuorum yinede kendim için değilde bebeğim için, bak seninkide suyunu yutmuşböyle şeyleri duyunca endişeleniorum ister istemez:çok üzgünüm:
Ayy kocisler bari biz hastanedeyken bizim yerimize topige bilgi verse ne bilim durumu iyi bebek iyi yazsalar bile yeterr bilmiyorumkismile
feda olsun canım benimm,aramaz myızzolumunekankayizsmile
hiç olmazsa bi mesaj atarız,hastaneden canlı yayın yaparız birbirimize..
düşünsene sen doğuma gitsen misal,biz çatlarız burda meraktan ama bi mesaj atsan,iyiyiz diye,rahat nefes alırız:dance:
herkes gelsin bi liste yapalım,özelden yazalım :lepi:
Canim kiskanma sende katil aramiza hemen alisacaksin eminimki burayaa gel gir kolumaa bakimmm kaydirigubbakcemile5Biraz okudum Esracım yazışmalarınızı da kıskandım zati:kedi::kedi:
gel canım,yarına da seni kıskansınlar :içelim:Biraz okudum Esracım yazışmalarınızı da kıskandım zati:kedi::kedi:
blackcim dedikodunu yaptım ama gelmişin:kedi:
yok bu söylediklerimiz özel muayenehane ücreti..
hemen yazıyorum hayatımkaydirigubbakcemile5
biz 7/24 keyifliyiz
hatta sılanın oğlu,yesicanın oğluyla ilgili yorumları ve blacksiyanın kocasına ettikleri sayesinde hergün kopuyoruz..
herkes ayrı bi alem bizde,kocaman bi aile olduk,giden arkadaşlardan allah razı olsun,cidden dua ediyorum onlar için,sayelerinde biz bi araya geldik de günler keyifli geçiyor..
gel sen de katıl,keyfin yerine gelsinolumunekankayizsmile
hemen yazıyorum hayatımkaydirigubbakcemile5
biz 7/24 keyifliyiz
hatta sılanın oğlu,yesicanın oğluyla ilgili yorumları ve blacksiyanın kocasına ettikleri sayesinde hergün kopuyoruz..
herkes ayrı bi alem bizde,kocaman bi aile olduk,giden arkadaşlardan allah razı olsun,cidden dua ediyorum onlar için,sayelerinde biz bi araya geldik de günler keyifli geçiyor..
Canım sen hastaneye mi gidiyorsun özel muayenehaneye mi? Benim doktorun ultrason cihazında bebeğimin yüzünü bile seçemiyoruz. Ayrıntılı ultrasonları özel yaptırmıştım ben. Ne güzel sen her ay görmüşsün bebekini.
Ayy en iyisi bizim burasiymis ya her kontrolumde 3 boyutlu ultrasona giriyorum,cati muayanesi oluyorum.kızlar ben merak ettimde Ankarada mı farklı ben her ay 3 boyutluya giriyorum ekstra bir parada almıyor
Bende duaciyim gidenleree Allah razi olsun kim cikartiysa kavgayii kaydirigubbakcemile3hemen yazıyorum hayatımkaydirigubbakcemile5
biz 7/24 keyifliyiz
Ayy canim ya ben cok net gördüm oglumun yuzunu hic gozumun onunden gitmiyo :ecrin_bebek:Canım sen hastaneye mi gidiyorsun özel muayenehaneye mi? Benim doktorun ultrason cihazında bebeğimin yüzünü bile seçemiyoruz. Ayrıntılı ultrasonları özel yaptırmıştım ben. Ne güzel sen her ay görmüşsün bebekini.
geldım canım gecmışe baakayım dedım bide karnımda acayıp depiklerle sesler vardı onları dınlıyoduuuumdelikafadulden ama bennnnnim oglum babası gibi coooook şımarık yaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?