2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sılamm telefon numaralarını da toplucam yakındakaydirigubbakcemile3 burdan haberleşemezsek mesajla yetişiriz kaydirigubbakcemile5

Hehe iyi fikir aslinda ama beni kimse aramaz yurtdisina cok yaziyo diyee kaydirigubbakcemile3

Merhaba canim hosgeldinn a.s.
Meger sitede olupta kacak haziran annesi olanlar varmis aramizda nerelerdesin canim sennn :uhm:

deniz, ankara topiğimizin gülüolumunekankayizsmile
denizcim,buraya takılsan gün biter anlamazsın valla:içelim:

deniz, ankara topiğimizin gülüolumunekankayizsmile
denizcim,buraya takılsan gün biter anlamazsın valla:içelim:

Ankara topiginizde mi var kiss ben bu topikten baska biyere bakmiyom ki :CüvCüv:
Denizlililer topigide varmidir acaba :uhm:

Çok sağol canım ya. Eyüp Hoca 250 civarında. Hem Tolga Ecemiş'le de tanışmak istiyordum. Bidahaki bebiş için hazırlık kaydirigubbakcemile5

Merhaba canim hosgeldinn a.s.
Meger sitede olupta kacak haziran annesi olanlar varmis aramizda nerelerdesin canim sennn :uhm:
Hoşbulduk canım. Valla konuya daha önce girdim ama kötü bir dönemdi galiba yazılarda tartışmaları okuyunca içim daraldı ama geçmiş heralde. Gayet keyifli görünüyosunuz olumunekankayizsmile

canım bende en başından beri normal istiorum zaten ve kararlıyım bi aksilik çıkmazsa normal yapıcam ama korkuorum yinede kendim için değilde bebeğim için, bak seninkide suyunu yutmuş böyle şeyleri duyunca endişeleniorum ister istemez:çok üzgünüm:

Hehe iyi fikir aslinda ama beni kimse aramaz yurtdisina cok yaziyo diyee kaydirigubbakcemile3

feda olsun canım benimm,aramaz myızzolumunekankayizsmile
hiç olmazsa bi mesaj atarız,hastaneden canlı yayın yaparız birbirimize..
düşünsene sen doğuma gitsen misal,biz çatlarız burda meraktan ama bi mesaj atsan,iyiyiz diye,rahat nefes alırız:dance:

herkes gelsin bi liste yapalım,özelden yazalım :lepi:

senay86, blacksiya+, gelinck83, , denizerdo, kafsinkaf, .bocuk., aysuny

Uyudunuzmu kislarr ses verinnnnnnnnnnn delikafadulden

hemen yazıyorum hayatımkaydirigubbakcemile5

biz 7/24 keyifliyiz
hatta sılanın oğlu,yesicanın oğluyla ilgili yorumları ve blacksiyanın kocasına ettikleri sayesinde hergün kopuyoruz..
herkes ayrı bi alem bizde,kocaman bi aile olduk,giden arkadaşlardan allah razı olsun,cidden dua ediyorum onlar için,sayelerinde biz bi araya geldik de günler keyifli geçiyor..
gel sen de katıl,keyfin yerine gelsinolumunekankayizsmile

kızlar ben merak ettimde Ankarada mı farklı ben her ay 3 boyutluya giriyorum ekstra bir parada almıyor

Canım sen hastaneye mi gidiyorsun özel muayenehaneye mi? Benim doktorun ultrason cihazında bebeğimin yüzünü bile seçemiyoruz. Ayrıntılı ultrasonları özel yaptırmıştım ben. Ne güzel sen her ay görmüşsün bebekini.

senay86, blacksiya+, gelinck83, , denizerdo, kafsinkaf, .bocuk., aysuny

Uyudunuzmu kislarr ses verinnnnnnnnnnn delikafadulden

geldım canım gecmışe baakayım dedım bide karnımda acayıp depiklerle sesler vardı onları dınlıyoduuuumdelikafadulden ama bennnnnim oglum babası gibi coooook şımarık yaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canım. Valla konuya daha önce girdim ama kötü bir dönemdi galiba yazılarda tartışmaları okuyunca içim daraldı ama geçmiş heralde. Gayet keyifli görünüyosunuz olumunekankayizsmile
Canim o tartismalarla suan bu topikte olan kimsenin bi ilgisi yok tartisma yapanlarda coktan kapsama alani disina cikti zaten boshayallersmile
Her zaman bekleriz bundan sonraa a.s.

Canim benim oglus cok kaldi o yuzden su yuttu ama seninkisi bakarsin gununde belki gununden bile önce gelir.
Hem su yutmasi falan cok buyuk bi sorun olmuyor merak etmee :ecrin_bebek:

Ayy kocisler bari biz hastanedeyken bizim yerimize topige bilgi verse ne bilim durumu iyi bebek iyi yazsalar bile yeterr bilmiyorumkismile
Biraz okudum Esracım yazışmalarınızı da kıskandım zati:kedi::kedi:
Canim kiskanma sende katil aramiza hemen alisacaksin eminimki burayaa gel gir kolumaa bakimmm kaydirigubbakcemile5

Tamamdır canım çok sağol.
Amanın ne güzel ya biliyorsun sıkıntıdan sıyırmaya az kaldıdelikafaduldendelikafadulden
Ama yarın Batıkent'e geçice 2 günlüğüne biraz hava alıcam inşallah. Belki giderken Optimuma uğrayabilirim. İstediğin bişey var mı canım? Eğer ayakta durabilirsem azıcık geziniyim diyorum.bayanssulusmilebayanssulusmile

arkadaşlar merhaba ya bugü
n temizlik yaptım biraz kaptırmışım kendimi sanırım şu an yattıgım yerden kalkamıyorum zor adım atıyorum yürümek zulüm oldu niye bu baskı oluyo belime rahime sorunmu var acaba

evet canımmm esra cokkk haklı iyiki gitmişler de biz birbirimizi bulduk yata yata :):)):)
ayyy yesica olsa yine kızardı walla kulakları cınlasınnnnnn
benim kocamla aram masallah adam melek oldu ama en yakında yeni malzemeler çıkarırım bennnn merakla bekleyin anacımmm :)))))))))))

Aramıza hoş geldin canım ben 2 gündür fazla muhabbetlere katılamadım..
benim doktor özel canım bir hastaneye baglı değil ama izmirde karşıyaka kent ve çınarlı hastanesinde doğum yapıyor

anladıgım kadarıyla benım doktorun tup bebekle asıl işi tüp bebek merkezi var çünkü uzmanlıgı o yani..

çok güzel görüyorsun diyorsunda benim kızım sağ olsun totosunu bir dönüyor son 3 aydır hiç birşey göremedik totosu ve tutusu dışında :)

kızlar ben merak ettimde Ankarada mı farklı ben her ay 3 boyutluya giriyorum ekstra bir parada almıyor
Ayy en iyisi bizim burasiymis ya her kontrolumde 3 boyutlu ultrasona giriyorum,cati muayanesi oluyorum.
Sadece 1 kez 80 euro ödedim o kadar oda renkli ultrason icinn...

Bende duaciyim gidenleree Allah razi olsun kim cikartiysa kavgayii kaydirigubbakcemile3
Ayy canim ya ben cok net gördüm oglumun yuzunu hic gozumun onunden gitmiyo :ecrin_bebek:
Yanliz son aylarda bebegin yuzu gorunemiyomus bundan sonra net görmek zor demisti doktorumm bilmiyorumkismile

geldım canım gecmışe baakayım dedım bide karnımda acayıp depiklerle sesler vardı onları dınlıyoduuuumdelikafadulden ama bennnnnim oglum babası gibi coooook şımarık yaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Oyy senin oglusda mert abisi gibi yaramaz olucak desene canimm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…