Aramıza hoş geldin canım ben 2 gündür fazla muhabbetlere katılamadım..
benim doktor özel canım bir hastaneye baglı değil ama izmirde karşıyaka kent ve çınarlı hastanesinde doğum yapıyor
anladıgım kadarıyla benım doktorun tup bebekle asıl işi tüp bebek merkezi var çünkü uzmanlıgı o yani..
çok güzel görüyorsun diyorsunda benim kızım sağ olsun totosunu bir dönüyor son 3 aydır hiç birşey göremedik totosu ve tutusu dışında :)
Hosgeldin canim a.s.arkadaşlar merhaba ya bugü
n temizlik yaptım biraz kaptırmışım kendimi sanırım şu an yattıgım yerden kalkamıyorum zor adım atıyorum yürümek zulüm oldu niye bu baskı oluyo belime rahime sorunmu var acaba
sıam hoş bulduk nasılsın
Ayy en iyisi bizim burasiymis ya her kontrolumde 3 boyutlu ultrasona giriyorum,cati muayanesi oluyorum.
Sadece 1 kez 80 euro ödedim o kadar oda renkli ultrason icinn...
Bende duaciyim gidenleree Allah razi olsun kim cikartiysa kavgayii kaydirigubbakcemile3
Ayy canim ya ben cok net gördüm oglumun yuzunu hic gozumun onunden gitmiyo :ecrin_bebek:
Yanliz son aylarda bebegin yuzu gorunemiyomus bundan sonra net görmek zor demisti doktorumm bilmiyorumkismile
Oyy senin oglusda mert abisi gibi yaramaz olucak desene canimm kaydirigubbakcemile3
valla öyle olcak gıbı köyun en şımarık cocuguymuş herkes yaka sılkermış normal yolda yurumezmış duvarlara cıkarmış dolapların ustune annesı yazık mısafırlıge bıle goturmeye cekınırmış aglatmadıgı kişi kalmamış şimdi herkes bana allah yardımcın olsun bebiş kocana cekerse dıyorlar eyvahedigeldismile gerçi koca adam hala hiperaktiflik var biraz canıııım yani anlayacagın birken iki oldulaaaaaaar:sm_cool:yaniiii dogumdan sonra hıııc gıremezsem topıge merak etmeyındelikafaduldenAyy en iyisi bizim burasiymis ya her kontrolumde 3 boyutlu ultrasona giriyorum,cati muayanesi oluyorum.
Bende duaciyim gidenleree Allah razi olsun kim cikartiysa kavgayii kaydirigubbakcemile3
Ayy canim ya ben cok net gördüm oglumun yuzunu hic gozumun onunden gitmiyo :ecrin_bebek:
Yanliz son aylarda bebegin yuzu gorunemiyomus bundan sonra net görmek zor demisti doktorumm bilmiyorumkismile
Oyy senin oglusda mert abisi gibi yaramaz olucak desene canimm kaydirigubbakcemile3
valla öyle olcak gıbı köyun en şımarık cocuguymuş herkes yaka sılkermış normal yolda yurumezmış duvarlara cıkarmış dolapların ustune annesı yazık mısafırlıge bıle goturmeye cekınırmış aglatmadıgı kişi kalmamış şimdi herkes bana allah yardımcın olsun bebiş kocana cekerse dıyorlar eyvahedigeldismile gerçi koca adam hala hiperaktiflik var biraz canıııım yani anlayacagın birken iki oldulaaaaaaar:sm_cool:yaniiii dogumdan sonra hıııc gıremezsem topıge merak etmeyındelikafadulden
Hoş buldummmmbuyrunnnnnnnnn
Benim doktor da güya özel ama öyle işte. Zati bu ay ilişik kesicem onunla başka bir hastaneye geçiyorum inşallah:lepi:
Olsun ya totosu da olsa yeter. En azından totosunun neye benzediğini görüyorsundelikafadulden
Hosgeldin canim a.s.
sopaliksin valla niye kendini ve bebegini bu kadar yoruyosunn yaaaklava:
ben bile biraktim artik ev islerini 2 gune bi supurge toz aliyorum tamam boshayallersmile
Iyiyim sagol canim sen nasilsin oglus nasill
Canim belli olmaz belkide bebgin durumu uygunolur görebilirsinn :ecrin_bebek:Yaaa çok kıskandım şimdi ben hiç göremedim oğluşumu bundan sonra net göremem mi şimdi? Ağlarım valla yaaaasenağlamasenağlama
valla öyle olcak gıbı köyun en şımarık cocuguymuş herkes yaka sılkermış normal yolda yurumezmış duvarlara cıkarmış dolapların ustune annesı yazık mısafırlıge bıle goturmeye cekınırmış aglatmadıgı kişi kalmamış şimdi herkes bana allah yardımcın olsun bebiş kocana cekerse dıyorlar eyvahedigeldismile gerçi koca adam hala hiperaktiflik var biraz canıııım yani anlayacagın birken iki oldulaaaaaaar:sm_cool:yaniiii dogumdan sonra hıııc gıremezsem topıge merak etmeyındelikafadulden
ayy canımm,sağlığını isterimm olumunekankayizsmileTamamdır canım çok sağol.
Amanın ne güzel ya biliyorsun sıkıntıdan sıyırmaya az kaldıdelikafaduldendelikafadulden
Ama yarın Batıkent'e geçice 2 günlüğüne biraz hava alıcam inşallah. Belki giderken Optimuma uğrayabilirim. İstediğin bişey var mı canım? Eğer ayakta durabilirsem azıcık geziniyim diyorum.bayanssulusmilebayanssulusmile
bocuk hoşgeldin şekerimmopuyorumnanaktansıam hoş bulduk nasılsın
aferin yaa,yırtınıyorum burda hergün,hamilesiniz ev işlerini boşverin azıcık diye,dinleyen yok sonra da oranız buranız ağrıyor,ağrır tabiarkadaşlar merhaba ya bugü
n temizlik yaptım biraz kaptırmışım kendimi sanırım şu an yattıgım yerden kalkamıyorum zor adım atıyorum yürümek zulüm oldu niye bu baskı oluyo belime rahime sorunmu var acaba
evet canımmm esra cokkk haklı iyiki gitmişler de biz birbirimizi bulduk yata yata :):)):)
ayyy yesica olsa yine kızardı walla kulakları cınlasınnnnnn
benim kocamla aram masallah adam melek oldu ama en yakında yeni malzemeler çıkarırım bennnn merakla bekleyin anacımmm :)))))))))))
Aramıza hoş geldin canım ben 2 gündür fazla muhabbetlere katılamadım..
benim doktor özel canım bir hastaneye baglı değil ama izmirde karşıyaka kent ve çınarlı hastanesinde doğum yapıyor
anladıgım kadarıyla benım doktorun tup bebekle asıl işi tüp bebek merkezi var çünkü uzmanlıgı o yani..
çok güzel görüyorsun diyorsunda benim kızım sağ olsun totosunu bir dönüyor son 3 aydır hiç birşey göremedik totosu ve tutusu dışında :)
Ayy en iyisi bizim burasiymis ya her kontrolumde 3 boyutlu ultrasona giriyorum,cati muayanesi oluyorum.
ay canım pişmanki nasıl pişman oldum bir daha yapmıcam ama nasıl gececek bu acııı
evet ne yapalım babası kızıo gerçi gösterme kız oranı buranı dıe :))
için rahat etmiyorsa hemen değiştir canım son ay bile olsa ama mutlaka bir doktorum olsun aynı..
benim kuzenim dogum yapalı 2 ay oldu kız dogru düzgün doktora gitmedi 2li 3lü testleri yaptırmadı nst ye taa doğumda girdi..
neyse şükür saglıklı vitamınlerini bile tam almamıstı Allahın sevgili kulu..
gerçi ben o kadar rahat olamam.
neyse uzattım yine
kızın doğumu pazar gününe denk geldi..
4 hastane dolaştı aglaya ağlaya
sılam bu arada sen hangi ülkedeydin ben hep unutuyorum canım ya..
sizin orası iyiymiş 1 defa 80 euro süper walla bizlere göre
gerçi benimkide ucuk fiyat değil..
renkli ultrason 3d nst falan her ay 150 idi 120 ye düştü
Canim al bi bardak sut eline uzan guzelce baska yapabilecegin bisey yok malesef insallah yarina biseyin kalmazz :Saruboceq:
Canim belli olmaz belkide bebgin durumu uygunolur görebilirsinn :ecrin_bebek:
Hem zaten artik ne kaldiki kendisini alican oglusunun kollarina azcik daha dayan annesi
Ben napim kiss ikiydi uc oluyo erkekler basimdaa sempatiksalakcinni
Ama sunu diyebilirim ki erkek cocuklari annelerine cok duskun oluyorlar.Oglum benim gozumun icine bakar resmen bazen numaradan agliyo gibi yaparim yuzume bakar hemen gözleri dolar mertimin annecim lutfen uzulme bende cok uzuluyorum der olumunekankayizsmile
Oyyy ya anne olmak ne guzell :CüvCüv:
ayy canımm,sağlığını isterimm olumunekankayizsmile
bak bi dahaki gelişine ben doğurmamış olursam alırım seni optimumun önünden,gelir gölette keyif yaparız hem bana da değişiklik olur:)
Canim belli olmaz belkide bebgin durumu uygunolur görebilirsinn :ecrin_bebek:
Hem zaten artik ne kaldiki kendisini alican oglusunun kollarina azcik daha dayan annesi
Ben napim kiss ikiydi uc oluyo erkekler basimdaa sempatiksalakcinni
Ama sunu diyebilirim ki erkek cocuklari annelerine cok duskun oluyorlar.Oglum benim gozumun icine bakar resmen bazen numaradan agliyo gibi yaparim yuzume bakar hemen gözleri dolar mertimin annecim lutfen uzulme bende cok uzuluyorum der olumunekankayizsmile
Oyyy ya anne olmak ne guzell :CüvCüv:
Değiştiricem canım ya kararlıyım. guclubacismileguclubacismile
Ya bazı insanlar öyle rahat oluyor ne güzel aslında . Ben de pimpirikliyim işte sakınan göze de çöp batıyorsenağlama
Sizin fiyatlar harikaymış. Ben her ay 180 veriyorum hem de sadece 5 dakika öyle sohbet falan nasılsın iyiyim gibi, 3 - 5 dakika da ultrason 3 boyutlu falan da değil.
herkese iyi akşamlar
sılam bu arada sen hangi ülkedeydin ben hep unutuyorum canım ya..
sizin orası iyiymiş 1 defa 80 euro süper walla bizlere göre
gerçi benimkide ucuk fiyat değil..
renkli ultrason 3d nst falan her ay 150 idi 120 ye düştü
yesica ve sedef yok ya niyeeee:umursamaz:
sinemis hoşgeldin sen dea.s.
Sen esraya sormussun ama ben cevap verim canim.
Erkek cocuk kiz cocuktan gec dogar kiz gununde veya önce dogabilir ama erkek gununu geciyor genelde gamyoncuiremsu
Benim mertim 5 gun gec dogmustu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?