Yaaa çok kıskandım şimdi ben hiç göremedim oğluşumu bundan sonra net göremem mi şimdi? Ağlarım valla yaaaasenağlamasenağlama
Harika olur canım yaaaa. Piknikkkkkkk diye ölecem zatenhihoyyythihoyyythihoyyyt
Canim ben Almanyada yasiyorum.
Sizin özel muayene gibi olan bakiminiz bizim burda sigorta karsiliyo.Ayni sizin gibi istedigimiz doktoru secip onun özel muayenesinde kontrol olabiliyorum ve kontrol ucretimi sigortam karsiliyo.
Burda hastaneye sadece acil durumlarda ve yatma durumu oldugunda gidiyoruz.
Normalde butun brans doktorlari icin ayni prosedur gecerli özel muayeneleri ver oraya gidiyoruz kontrol icin.
Verdigim 80 euro renkli ultrason icin o özel istege bagli oldugu icin onu karsilamiyo yanliz sigortam.Zaten butun hamilelik boyunca 1 kere 80 euro da bisey degil.
Cok uzattim ama anlatabilmisimdir umarimm...
evet yesica ii salladı bizi
sedef de hayret gelirdi o mutlaka..
bizim ev gölete yürüyüş mesafesinde,sen ne zaman istersen gel,acaip güzel oluyor gölette keyif..
hele haftasonu brunch yapmaya gidiyoruz gerçi eşim pazar bile çalışıyor bu ara,ondan gidemedim kaç haftadır ama süpper oluyor..
esracım hoş bulduk güzlim nasılsın
yesica ve sedef yok ya niyeeee:umursamaz:
sinemis hoşgeldin sen dea.s.
aaaaaaaaaa dedikoducu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
gelduuuuuuuuuuuuuuum başağı uyuttum ama birazdan kalkarım sizin yüzünüzden uykusuz kalıyomohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
slm kızlarrrrrr huysuz şirinler buraya toplandık yine :))
bizim ev gölete yürüyüş mesafesinde,sen ne zaman istersen gel,acaip güzel oluyor gölette keyif..
hele haftasonu brunch yapmaya gidiyoruz gerçi eşim pazar bile çalışıyor bu ara,ondan gidemedim kaç haftadır ama süpper oluyor..
hoş geldinnnnnnnn
tüüüüüühhhhh yakalandık mıııııııı :roflol::roflol::roflol:
Canim ya parana yazik simdiye kadar degistirmedigin hata o doktoruu boshayallersmileDeğiştiricem canım ya kararlıyım. guclubacismileguclubacismile
Ya bazı insanlar öyle rahat oluyor ne güzel aslında . Ben de pimpirikliyim işte sakınan göze de çöp batıyorsenağlama
Sizin fiyatlar harikaymış. Ben her ay 180 veriyorum hem de sadece 5 dakika öyle sohbet falan nasılsın iyiyim gibi, 3 - 5 dakika da ultrason 3 boyutlu falan da değil.
Ahanda bi kacak haziran annesi dahaa kaydirigubbakcemile3herkese iyi akşamlar
Babasinida cok sever benimki ama tabiki öncelik her zaman benimdirr kaydirigubbakcemile3ayyyy kıyaaamaa erkekler anneci oluyooo ne guzel ama demı bıze duşkun olcaklar ii işte babalarına karşı korurlar bizi zafer bizim deseneeeeee:teytey:
ay kıyamam sılam ya yapmasana öyle cocuga yazık
Ne güzel ya inşallah birkaç sene sonra biz de Eryaman lı olacağız. Ozamana kadar sana takılırım artık olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Bu arada ben kaçar kızlarrrr:gitme::gitme:
Yarın dışarı çıkıcam güç toplamam lazım guclubacismileguclubacismile
Kocam üçüncü uykusunda yazıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoş bulduk fıstık nasın
evet yakaladımkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kız yesica nerde yaaa bişeyi yoktur demibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
iyilik canım aynı bıraktığın gibi :)esracım hoş bulduk güzlim nasılsın
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kocamla gezmeyeli yılllllllllll olucak nerdeyse
bak şimdi bana kavga sebebi çıktı offfffffffff
güya 2 hafta calısmıcaktı bu ay şimdi çalışmam lazım diyo ayyyyyyyy uyududa
kaldırıp yolasım geldiiiiiiiiiklava:
hoşgeldinnnna.s.slm kızlarrrrrr huysuz şirinler buraya toplandık yine :))
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangelduuuuuuuuuuuuuuum başağı uyuttum ama birazdan kalkarım sizin yüzünüzden uykusuz kalıyomohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
oo komşu olcaz desene:))Ne güzel ya inşallah birkaç sene sonra biz de Eryaman lı olacağız. Ozamana kadar sana takılırım artık olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Bu arada ben kaçar kızlarrrr:gitme::gitme:
Yarın dışarı çıkıcam güç toplamam lazım guclubacismileguclubacismile
Kocam üçüncü uykusunda yazıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım göksuyu diyorum:lepi:esraa göletdiye göksu parkınımı diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?