bayanlar benim aklıma ne takıldı şimdi..
ilk anne olcak kimler hayırlısıyla
hafta olarak kim önde ? gerci esra biraz daha hazıra koncak şanslılardan olabilirPPPPP
hafta olarak kim önde ? gerci esra biraz daha hazıra koncak şanslılardan olabilirPPPPP
esracım kck dan yukarıya gidince shel istasyonu var biliyormusun
hahayy sedef seni zorla zaten 3 e de hamiş bırakcazzzzzzzzz
Ne güzel ya inşallah birkaç sene sonra biz de Eryaman lı olacağız. Ozamana kadar sana takılırım artık olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Bu arada ben kaçar kızlarrrr:gitme::gitme:
Yarın dışarı çıkıcam güç toplamam lazım guclubacismileguclubacismile
Kocam üçüncü uykusunda yazıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hosgeldinn bayan kaprisss a.s.gelduuuuuuuuuuuuuuum başağı uyuttum ama birazdan kalkarım sizin yüzünüzden uykusuz kalıyomohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Hosgeldin canimm a.s.slm kızlarrrrrr huysuz şirinler buraya toplandık yine :))
Begenemedin miii delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenvışşşşşşşşşşşşşşşşş doktor hanıııımlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülünaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
Tabiki olmasi gereken bu ama malesef bizim memleketimizde herseyin özeli olucak para verilcek.Ben buraya gelmeden sigortaya giderdim hastalikta falan sigorta doktoru hemen kartini verir bekliyorum derdii sempatiksalakcinniyok canım uzatma işleri bana ait lütfen :)
çok iyiymiş walla
aslında olması gereken o da bakma bizim doktorlarımız sağ olsun
özeline gitmedinmi artık ssk da bile tam ilgilenmiyor çogu
kocamla gezmeyeli yılllllllllll olucak nerdeyse
bak şimdi bana kavga sebebi çıktı offfffffffff
güya 2 hafta calısmıcaktı bu ay şimdi çalışmam lazım diyo ayyyyyyyy uyududa
kaldırıp yolasım geldiiiiiiiiiklava:
Ayy senin bu benzetmelerin beni öldürcek ya süzgec gibi nasi oluyo kiss uykuu :roflol:seni beğenmeyen ölsün kız doktor hanım geceleri benim uykum süzgeç gibi oldu yaaa beden pek dinlenemiyo malesef:
:)
yok yok bu sıra usluyum sag olsun pek seker de damarı tutmasın yeter ki..
çalışıyor canım ya cok stresli işi bir de bu sıra sorunlar varbakalım şu 1-2 ay kritik bizim için..
beni nedense uyku bastırdı gidip yatıcam herkese iyi geceler inşallah uyuyabiliriz kızımlabye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?