2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bayanlar benim aklıma ne takıldı şimdi..

ilk anne olcak kimler hayırlısıyla

hafta olarak kim önde ? gerci esra biraz daha hazıra koncak şanslılardan olabilir PPPPP

hafta olarak kim önde ? gerci esra biraz daha hazıra koncak şanslılardan olabilir PPPPP

açılışı biri yapsın gerisi gelir inşallah :))

esra kız seni dövecem nerden çıkardın şu faceyikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

noldu ki ben öndeyim:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hahayy sedef seni zorla zaten 3 e de hamiş bırakcazzzzzzzzz

anam allah korusun 3cü kazara olursa evet derim artık korkuyom çocuk yetiştirmekten ortaliktan yanibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Iyi geceler canim artik her zaman bekliyoruz senide ona göre yerimseniben

Hosgeldinn bayan kaprisss a.s.
Aman azcik uykusuz kaliver bizim icin nolucak kisss :dilcikar:

slm kızlarrrrrr huysuz şirinler buraya toplandık yine :))
Hosgeldin canimm a.s.
Begenemedin miii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yok canım uzatma işleri bana ait lütfen :)
çok iyiymiş walla
aslında olması gereken o da bakma bizim doktorlarımız sağ olsun
özeline gitmedinmi artık ssk da bile tam ilgilenmiyor çogu
Tabiki olmasi gereken bu ama malesef bizim memleketimizde herseyin özeli olucak para verilcek.Ben buraya gelmeden sigortaya giderdim hastalikta falan sigorta doktoru hemen kartini verir bekliyorum derdii sempatiksalakcinni

:roflol: Ayy uyuyan adamin ne gunahi var kiss adamcaz kendisi gezip seni evdemi birakiyo sanki calisiyomus bak kendin de diyonn
Daha yeni baristiniz otur oturdun yerde azcik dilini tut bakimmm klava:
Enistemi ezdirmem ulennnnnnn:roflol:

seni beğenmeyen ölsün kız doktor hanım geceleri benim uykum süzgeç gibi oldu yaaa beden pek dinlenemiyo maleseflaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

:roflol. Ayy uyuyan adamin ne gunahi var kiss adamcaz kendisi gezip seni evdemi birakiyo sanki calisiyomus bak kendin de diyonn
Daha yeni baristiniz otur oturdun yerde azcik dilini tut bakimmm klava:
Enistemi ezdirmem ulennnnnnn:roflol:
[/QUOTE]

:)

yok yok bu sıra usluyum sag olsun pek seker de damarı tutmasın yeter ki..

çalışıyor canım ya cok stresli işi bir de bu sıra sorunlar var bakalım şu 1-2 ay kritik bizim için..

Esra son anda bi atak yapip öne gecmesse ilk ben olabilirim canim dogum yapan.
Birde surekli kontrol altinda olanlar var tabiki doktorlari heran bebegi alabiliriz diyenler var artik bakalim acilisi kim yapicakk :uhm:
Insallah carsambaya belli olucak benim dogum tarihim hayirlisi bakalimm :Saruboceq:

kolun tutup çıkarcaksın bunları yoksa gezmezler benimki de pek evciman oldu bu ara :) ama bebek için mecbur cıkıyor e gezmek diyorum kendimizi bebe mağazalarında buluyoruz :))

ayyyyyy cümlemize hayırlısı

sona kalanlar yesicayla biziz onu biliyorum da gerisini bilemem şimdilik :))))

27 haziran bizim

beni nedense uyku bastırdı gidip yatıcam herkese iyi geceler inşallah uyuyabiliriz kızımla bye

seni beğenmeyen ölsün kız doktor hanım geceleri benim uykum süzgeç gibi oldu yaaa beden pek dinlenemiyo malesef:
Ayy senin bu benzetmelerin beni öldürcek ya süzgec gibi nasi oluyo kiss uykuu :roflol:
:)
yok yok bu sıra usluyum sag olsun pek seker de damarı tutmasın yeter ki..
çalışıyor canım ya cok stresli işi bir de bu sıra sorunlar var bakalım şu 1-2 ay kritik bizim için..

Canim eminimki esinde ister söyle felekten bi gun calip seninle gecirmeyi ama ne yapsin ekmek aslanin midesinden kuyruguna indi artikk laelaelaelaelae
Aman isleri iyi olsun kimseye muhtac olmayalimda napalim canim varsin gezmeyiverelimm boshayallersmile

slm kizlar tecrubeli kisiler olarak sizlere bisey sorabilirmiyim???? :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…