2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden esra seni takibe aldık blacksiyayla beraber

esra guruba almışsınız yeni gördüm.şimdilik kişi sayısı az sanırım
kızlar burdayken söylemeyi unutuyorum hep ondan herkesin haberi yok canım..
haberi olup da face hesabı olmayan var..
yavaş yavaş artarız:)

bayanlar benim aklıma ne takıldı şimdi..

ilk anne olcak kimler hayırlısıyla

hafta olarak kim önde ? gerci esra biraz daha hazıra koncak şanslılardan olabilir PPPPP
zati ilk sıralardaydım ki:lepi:
haftasını doldursa 6 haziran boshayallersmile
ama o zamanı beklerse sumocu olur benim zeynom:roflol:

esracım kck dan yukarıya gidince shel istasyonu var biliyormusun
bilmem mi kız,bize yakın orası

:kedi::kedi::kedi:

:)

yok yok bu sıra usluyum sag olsun pek seker de damarı tutmasın yeter ki..

çalışıyor canım ya cok stresli işi bir de bu sıra sorunlar var bakalım şu 1-2 ay kritik bizim için..[/QUOTE]

stresliymiş,üstüne gitme olur mu?
yazık üzüldüm şimdi..
tüm gün çalışıp bi de gelip bizi çekiyorlar,allah sabır versin..

amin canım cümlemizin eşleri çokkkkkk kazansınnnnn helalıyle

slm kizlar tecrubeli kisiler olarak sizlere bisey sorabilirmiyim???? :sinifsinif:

:) yardımcı olabilirsek buyur ccanm

tahminlerime gore 5 haftalik hamileydim bugun bir kac damla kanamam oldu hemen doktora gittik, utrosonda kese gorunmedi.
kan testi istedi kan testine gore sonucum 1787 cikti sizce sizce bu kotu bi deger mi tecrubeli arkadaslar lutfen yardim edin bana.

stresliymiş,üstüne gitme olur mu?
yazık üzüldüm şimdi..
tüm gün çalışıp bi de gelip bizi çekiyorlar,allah sabır versin..[/QUOTE]

aminn canım bakalım işin aslı 7 hazıranda çook önemli bir mahkememiz var kazanırsak cok rahatızzz dua edın hamişler ltfnnn

slm kizlar tecrubeli kisiler olarak sizlere bisey sorabilirmiyim???? :sinifsinif:
inşallah yardımcı olabiliriz canım,sor bakalım?

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden esra seni takibe aldık blacksiyayla beraber

ohaoldumsmile

yatanlara iyi uykular diliyorummmopuyorumnanaktan
allah rahatlık versinn

Hosgeldin canim 5 haftalik mercimeginle aramizaa a.s.
Ay senin ticker i gorunce bi hos oldum yaa olumunekankayizsmile
Sor canim seve seve cevaplarizz ...

canım ben maalesef yardımcı olamıcam bilgim yok..

inş. hayırlısıyla bir problem cıkmaz saglıkla kucagına alırsın

bak yavrum tam yatıyon eren uyanıyo oh emzirdim yatiiim diyosun birazcık uyuyon 2 saat kadar tekrar uyanıyosun böylelikle sabah oluyo manyak kalkıyosun şimdi başağın uyandığı gibiakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ooo çok bile hayatım,benim öğrendiğimizde 1500 bile değildi,doktor şimdi birşey göremeyiz haftaya gelin dedi,gittik keseyi gördükhihoyyyt

kanama dediğin de yerleşme kanaması olabilir,bazı hamilelerde olabiliyor..
güzel şeyler düşün çünkü minicik bir can yaşam enerjisini senden alıyor,onu sarıp sarmala ki o da sana tutunsun tüm gücüyle..
sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum..

esracım onun kaşısındaki stlerde oturuyorum ben saglık ocagı ve ilkögretim var karşımda

ayy su kan testı sonucumu saklamıstım bebişkom bende bakayım sonucuma söyleyeyim sana bulabılırsem

tesekkur ederim esra ama doktor iyi bi sonuc degil ayrica dusuk tehliken var dedi benim korktugumda bu zaten kese felan da gorunmedi henuz

esracım onun kaşısındaki stlerde oturuyorum ben saglık ocagı ve ilkögretim var karşımda

o sağlık ocağını benim eşim yaptı :teytey:
yani inşaatını o yaptı:))
bilirim kız heryeri ben 8 senedir eryamandayımguclubacismile
yürüyerek bile gidip gelebiliriz heyoo:)
sen bi gel de ankaraya,ben de az büyüteyim kızımı,komşuculuk oynarız ne güzelolumunekankayizsmile

tesekkur ederim esra ama doktor iyi bi sonuc degil ayrica dusuk tehliken var dedi benim korktugumda bu zaten kese felan da gorunmedi henuz

canım kendini sıkıntıya sokma ilk önce bende ilk ögrendigimde 5 haftalıktım bu zamanlar ocak ayında dogum yaptım mevlam emanetin verdiyse sende ocak annesi olursun
nezaman birdaha cagırdı

benim sonuc 1000.00 çıkmıs canım

esranın dediği gibi iyi düşün iyi olsun enerjin çok önemli ki tutunssun sana
uzanma yukarı falan yorma kendini yat dinlen bol bol

kanaman çok mu eğer kahve renginden kana dönerse düşük olabilir az bi kanama olup daha gelmediyse yerleşmesi için kan gelmiştir bu ikisinide yaşadımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…