kızlar burdayken söylemeyi unutuyorum hep ondan herkesin haberi yok canım..esra guruba almışsınız yeni gördüm.şimdilik kişi sayısı az sanırım
zati ilk sıralardaydım ki:lepi:bayanlar benim aklıma ne takıldı şimdi..
ilk anne olcak kimler hayırlısıyla
hafta olarak kim önde ? gerci esra biraz daha hazıra koncak şanslılardan olabilirPPPPP
bilmem mi kız,bize yakın orasıesracım kck dan yukarıya gidince shel istasyonu var biliyormusun
esra kız seni dövecem nerden çıkardın şu faceyikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Ayy senin bu benzetmelerin beni öldürcek ya süzgec gibi nasi oluyo kiss uykuu :roflol:
Canim eminimki esinde ister söyle felekten bi gun calip seninle gecirmeyi ama ne yapsin ekmek aslanin midesinden kuyruguna indi artikk laelaelaelaelae
Aman isleri iyi olsun kimseye muhtac olmayalimda napalim canim varsin gezmeyiverelimm boshayallersmile
slm kizlar tecrubeli kisiler olarak sizlere bisey sorabilirmiyim???? :sinifsinif:
beni nedense uyku bastırdı gidip yatıcam herkese iyi geceler inşallah uyuyabiliriz kızımlabye
kızlar burdayken söylemeyi unutuyorum hep ondan herkesin haberi yok canım..
haberi olup da face hesabı olmayan var..
yavaş yavaş artarız:)
zati ilk sıralardaydım ki:lepi:
haftasını doldursa 6 haziran boshayallersmile
ama o zamanı beklerse sumocu olur benim zeynom:roflol:
bilmem mi kız,bize yakın orası
:kedi::kedi::kedi:
:)
yok yok bu sıra usluyum sag olsun pek seker de damarı tutmasın yeter ki..
çalışıyor canım ya cok stresli işi bir de bu sıra sorunlar varbakalım şu 1-2 ay kritik bizim için..
inşallah yardımcı olabiliriz canım,sor bakalım?slm kizlar tecrubeli kisiler olarak sizlere bisey sorabilirmiyim???? :sinifsinif:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden esra seni takibe aldık blacksiyayla beraber
slm kizlar tecrubeli kisiler olarak sizlere bisey sorabilirmiyim???? :sinifsinif:
tahminlerime gore 5 haftalik hamileydim bugun bir kac damla kanamam oldu hemen doktora gittik, utrosonda kese gorunmedi.
kan testi istedi kan testine gore sonucum 1787 cikti sizce sizce bu kotu bi deger mi tecrubeli arkadaslar lutfen yardim edin bana.
Ayy senin bu benzetmelerin beni öldürcek ya süzgec gibi nasi oluyo kiss uykuu :roflol:
Canim eminimki esinde ister söyle felekten bi gun calip seninle gecirmeyi ama ne yapsin ekmek aslanin midesinden kuyruguna indi artikk laelaelaelaelae
Aman isleri iyi olsun kimseye muhtac olmayalimda napalim canim varsin gezmeyiverelimm boshayallersmile
tahminlerime gore 5 haftalik hamileydim bugun bir kac damla kanamam oldu hemen doktora gittik, utrosonda kese gorunmedi.
kan testi istedi kan testine gore sonucum 1787 cikti sizce sizce bu kotu bi deger mi tecrubeli arkadaslar lutfen yardim edin bana.
ooo çok bile hayatım,benim öğrendiğimizde 1500 bile değildi,doktor şimdi birşey göremeyiz haftaya gelin dedi,gittik keseyi gördükhihoyyyt
kanama dediğin de yerleşme kanaması olabilir,bazı hamilelerde olabiliyor..
güzel şeyler düşün çünkü minicik bir can yaşam enerjisini senden alıyor,onu sarıp sarmala ki o da sana tutunsun tüm gücüyle..
sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum..
esracım onun kaşısındaki stlerde oturuyorum ben saglık ocagı ve ilkögretim var karşımda
tesekkur ederim esra ama doktor iyi bi sonuc degil ayrica dusuk tehliken var dedi benim korktugumda bu zaten kese felan da gorunmedi henuz
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/250399-kan-tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri-13.html umarım yardımcı olmuşumdur bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?