2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nasılda bulursun hemen

boşuna demiyorum ben sen yesica esra ilk yardım gibisinizzzzzz laelaelaelaelae

yyiihhuuuuuuuuuuuu ben bulurum kızıııııııııımmmmmmmmaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

tesekkur ederim esra ama doktor iyi bi sonuc degil ayrica dusuk tehliken var dedi benim korktugumda bu zaten kese felan da gorunmedi henuz

Canim bende hamileligimi ögrendigimde 5 haftalikti doktora gittim göremedi keseyi ama dedi daha cok kucuk gozukmemesi normal diye.
En garanti 8 haftalikken falan belli oluyor canim kese öncesinde gozukmeme durumu olabiliyor.
Ayrica benim tam 3 aylik hamileligim dolana kadar ara ara kahverengi renkte kanamam geldi:
icini ferah tut rabbim o bebegi sana nasip edicekse hic bi guc engel olamz buna:ecrin_bebek:

çok sevindim yaaa kaydirigubbakcemile3
canım muhakak görüşücegiz
senin eşin inşaat mühendisimi

tesekkur ederim esra ama doktor iyi bi sonuc degil ayrica dusuk tehliken var dedi benim korktugumda bu zaten kese felan da gorunmedi henuz

şimdi baktım bırak 1500ü 1000 bile değilmiş canım,
656.2 çıkmış beta hcg
doktorumuz keseyi görmek için bi rakama ulaşması lazım demişti ama hatırlayamadığım için yanlış birşey söylemek istemiyorum..
bence başka bir doktora daha git,vajinal usg ile daha erken görülebilir onu da dener zaten doktorun..
ama moralini bozma sakın..
sen ne kadar güçlü olursan o kadar güçlü olur bebeğin..

canım kendini sıkıntıya sokma ilk önce bende ilk ögrendigimde 5 haftalıktım bu zamanlar ocak ayında dogum yaptım mevlam emanetin verdiyse sende ocak annesi olursun
nezaman birdaha cagırdı

pazar gunu tekrar gidicem ayrica bebek 5 haftalikken kanda cok geriden geldigini soyledi.

hcg degeri 1787 degerine gore ne kadarlik hamile olmus oluyorum

pazar gunu tekrar gidicem ayrica bebek 5 haftalikken kanda cok geriden geldigini soyledi.

Canim gebelik haftan son adet gunune göre hesaplaniyo o degerle ilgisi yok sanirim.
Insalalh pazar gunu keseyi gorur doktorun dularimiz seninlee :Saruboceq:
Peki kanaman varmi hala yoksa bir iki damla geldi kesildimi ?

canım şuan hcg bakamıyorum ama benim kanda ve idrarda çıkmıştı 5 haftalık iken
bendeesra arkadaşıma katılıyorum başka bir dr daha görün
canım hcg bizler bilemeyiz ki dr bile bütün hamileligimiz boyunca son regli tarihini soruyor sen onu az

Son düzenleme:

benim elimdeki test sonuçlarındaki referans sonuçlarına göre;

9-130 arası 3-4 hafta
75-2600 arası 4-5 hafta diye gidiyor haftalara göre..
yani sen normal değerlerdesin bu bir,ikincisi geç döllenme olmuştur o yüzden son adet tarihinle uymuyor olabilir..

Canim gebelik haftan son adet gunune göre hesaplaniyo o degerle ilgisi yok sanirim.
Insalalh pazar gunu keseyi gorur doktorun dularimiz seninlee :Saruboceq:
Peki kanaman varmi hala yoksa bir iki damla geldi kesildimi ?

tesekkur ederimopuyorumnanaktan cnm zaten cok fazla bi kanama olmadi ara ara geldi suan yok kesildi ayrica dedigim gibi son adet tarihine gore 31 mart yani 5 haftalik ama doktorun dedigi 5 haftaik egil cok geriden gelio dedi bu yuzden korkuyorum ya zaten

çok sevindim yaaa kaydirigubbakcemile3
canım muhakak görüşücegiz
senin eşin inşaat mühendisimi

böcüğüm beta hcgye daldım geç yazdım şekerim,evet inş müh eşim..
seninki de inşaatçıydı yanlış hatırlamıyorsam,tanışıyor bile olabilirler:))

o degere göre 5-6 haftalık canım

elimdeki sonuc kagıdından bakıyorum

dediğim gibi benim 5. haftamda 1ooo.oo çıkmıs
6. haftada vajinal usg den baktı doktor kese gözüktü
karından zaten biraz zor o dönemlerde..

sonucunu bize de bildir lütfen

Kislar bende cikiyorum artik esim gelir simdi isten her gece elimde laptopla yakaliyo beni bugun yakalanmadan kapatim pc yi kaydirigubbakcemile3
Iyi geceler herkesee opuyorumnanaktan

Bebiskom doktor kontrolunden sonra bizede yaz emi son durumuu insallah iyi haberleele gelirsin canimmm :Saruboceq:

cok tesekkur ederim yardimlarin icin iyi geceleropuyorumnanaktan

aaaaaaaaa bebişkom hiç bakmadın galiba kız :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:neyse ben yatıyorum başım ağrıyo kızlar iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geç döllenme büyük ihtimalle,biz yarım doktorlar olarak teşhisi koyduk kaydirigubbakcemile3
sen bi başka doktora daha görün,sana güven veren,enerjisini sevdiğin bir doktor olsun,çünkü doktorun senin koçun olacak,ne kadar sever güvenirsen hamileliğin o kadar rahat olur..
hiiç korkma,hem daha dur onun için endişelenecek o kadar şey çıkacak ki önüne,gel bize sor:)))
dua et bol bol,dinlen ama en önemlisi pozitif düşün lütfen..

aaaaaaaaa bebişkom hiç bakmadın galiba kız :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:neyse ben yatıyorum başım ağrıyo kızlar iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sedef cnm anlamiyorum ki zaten anlasam basiniza agritmazdim bilmiyorumkismile

böcüğüm beta hcgye daldım geç yazdım şekerim,evet inş müh eşim..
seninki de inşaatçıydı yanlış hatırlamıyorsam,tanışıyor bile olabilirler:))

canım sen uzun yıllardır eryamandaymışsın ben haziranda 2 yıl olucam ama cevre edinemedim
benim eşim inşat teknikeri özelbirfirmada calışıyor seniki

kizlar hepinize tek tek tesekkur ediyorum biraz olsun icimi rahatlattiniz hepinizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…