nasılda bulursun hemen
boşuna demiyorum ben sen yesica esra ilk yardım gibisinizzzzzz laelaelaelaelae
tesekkur ederim esra ama doktor iyi bi sonuc degil ayrica dusuk tehliken var dedi benim korktugumda bu zaten kese felan da gorunmedi henuz
o sağlık ocağını benim eşim yaptı :teytey:
yani inşaatını o yaptı:))
bilirim kız heryeri ben 8 senedir eryamandayımguclubacismile
yürüyerek bile gidip gelebiliriz heyoo:)
sen bi gel de ankaraya,ben de az büyüteyim kızımı,komşuculuk oynarız ne güzelolumunekankayizsmile
tesekkur ederim esra ama doktor iyi bi sonuc degil ayrica dusuk tehliken var dedi benim korktugumda bu zaten kese felan da gorunmedi henuz
canım kendini sıkıntıya sokma ilk önce bende ilk ögrendigimde 5 haftalıktım bu zamanlar ocak ayında dogum yaptım mevlam emanetin verdiyse sende ocak annesi olursun
nezaman birdaha cagırdı
pazar gunu tekrar gidicem ayrica bebek 5 haftalikken kanda cok geriden geldigini soyledi.
hcg degeri 1787 degerine gore ne kadarlik hamile olmus oluyorum
pazar gunu tekrar gidicem ayrica bebek 5 haftalikken kanda cok geriden geldigini soyledi.
Canim gebelik haftan son adet gunune göre hesaplaniyo o degerle ilgisi yok sanirim.
Insalalh pazar gunu keseyi gorur doktorun dularimiz seninlee :Saruboceq:
Peki kanaman varmi hala yoksa bir iki damla geldi kesildimi ?
çok sevindim yaaa kaydirigubbakcemile3
canım muhakak görüşücegiz
senin eşin inşaat mühendisimi
Kislar bende cikiyorum artik esim gelir simdi isten her gece elimde laptopla yakaliyo beni bugun yakalanmadan kapatim pc yi kaydirigubbakcemile3
Iyi geceler herkesee opuyorumnanaktan
Bebiskom doktor kontrolunden sonra bizede yaz emi son durumuu insallah iyi haberleele gelirsin canimmm :Saruboceq:
tesekkur ederimopuyorumnanaktan cnm zaten cok fazla bi kanama olmadi ara ara geldi suan yok kesildi ayrica dedigim gibi son adet tarihine gore 31 mart yani 5 haftalik ama doktorun dedigi 5 haftaik egil cok geriden gelio dedi bu yuzden korkuyorum ya zaten
aaaaaaaaa bebişkom hiç bakmadın galiba kız :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:neyse ben yatıyorum başım ağrıyo kızlar iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sedef cnm anlamiyorum ki zaten anlasam basiniza agritmazdim bilmiyorumkismile
böcüğüm beta hcgye daldım geç yazdım şekerim,evet inş müh eşim..
seninki de inşaatçıydı yanlış hatırlamıyorsam,tanışıyor bile olabilirler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?