len herkes yatıyor,biz de yatalım:1closedeyes:
saat kaç olmuş gene,bizim bu çocuklar doğuştan gececi olacak,sonra şikayet etmeyelim yani gece uyumadı falan diye:))
bebiskom kontrol sonrası güzel haberlerini bekliyoruz..
canım sen uzun yıllardır eryamandaymışsın ben haziranda 2 yıl olucam ama cevre edinemedim
benim eşim inşat teknikeri özelbirfirmada calışıyor seniki
kizlar hepinize tek tek tesekkur ediyorum biraz olsun icimi rahatlattiniz hepinizi opuyorumnanaktan
insallah cnm tesekkur ederim yardimlariniz icin dua edin bana iyi geceler
idrar testi yaptın mı canımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ilk adet gecikmesinde yapmistim emin olmak icin iki kere yaptiydim:roflolozitifti simdide mi yapsam ki :kedi:
bizim de kimsemiz yok burda,bikaç arkadaşımız var,eşimin kuzeni var onlarla bile görüşemiyoruz..eşim yorgun geliyor,anca kendimize vakit ayırabiliyoruz işte..
ama biz gündüzleri komşuculuk oynarız senle oynarızzemuszemus
benimki de özel bi şirkette çalışıyor..
ilk adet gecikmesinde yapmistim emin olmak icin iki kere yaptiydim:roflolozitifti simdide mi yapsam ki :kedi:
ayyyyyyyyyy ben yatıcam yoksa yastığımı alıp pc başında çalışıp uyuyan adamlara dönücem herkese iyi gecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
canım benim 29+3 ken 1620 gr dı.34+3 ken 2776 gr.dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?