2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

len herkes yatıyor,biz de yatalım:1closedeyes:
saat kaç olmuş gene,bizim bu çocuklar doğuştan gececi olacak,sonra şikayet etmeyelim yani gece uyumadı falan diye:))

bebiskom kontrol sonrası güzel haberlerini bekliyoruz..

insallah cnm tesekkur ederim yardimlariniz icin dua edin bana iyi geceler

canım sen uzun yıllardır eryamandaymışsın ben haziranda 2 yıl olucam ama cevre edinemedim
benim eşim inşat teknikeri özelbirfirmada calışıyor seniki

bizim de kimsemiz yok burda,bikaç arkadaşımız var,eşimin kuzeni var onlarla bile görüşemiyoruz..eşim yorgun geliyor,anca kendimize vakit ayırabiliyoruz işte..
ama biz gündüzleri komşuculuk oynarız senle oynarızzemuszemus

benimki de özel bi şirkette çalışıyor..

ayyyyyyyyyy ben yatıcam yoksa yastığımı alıp pc başında çalışıp uyuyan adamlara dönücem herkese iyi gecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ilk adet gecikmesinde yapmistim emin olmak icin iki kere yaptiydim:roflolozitifti simdide mi yapsam ki :kedi:

yarın bi yap bakalım ne çıkıcak istersen resmini koy bakalım yorum yaparız ama istersen:hulya::hulya::hulya::hulya:

sen şanslısın eşin en azından eve geliyor benimkinin şirketi istanbulda sistem reklam inş. türkiyede olsa başka şehirde oluyor şimdi yurt dışında
eve geldigindede ne yapacagımızı şaşırıyoruz

Hamilelik oluştuktan yani sperm hücresi yumurtayı dölledikten sonra bu gebelik ürünü bhCG adı verilen bir hormon salgılamaya başlar. bhCG düzeyleri döllenmeden yaklaşık 1 hafta sonra kanda normalde olduğu seviyelerin üstüne çıkmaya başlar. Gebe olmayan bir kadında kandaki bhCG seviyesi 0-10 mIU/ml’dir. Seviyenin 10 dan yüksek olması gebelik lehinedir. Kan bhCG seviyesi belirli bir miktarın üstüne çıkınca idrarda da saptanabilir. ışte gebelik testlerinde aslında bu hormonun seviyeleri ölçülür. gebelik dışında bazı hormon salgılayan tümörler de bu hormonun kan seviyelerini yükseltebilir. Gebeliğin takibi esnasında bhCG artışları gebelik ürününün sağlığı hakkında bilgi verir. Yine ektopik gebeliğin tanısında son derece önemlidir. Mol gebeliklerde de gebelik sonlandırıldıktan sonra tam bir iyileşmenin elde edilip edilmediği seri halde yapılan bhCG ölçümleri ile sağlanır. Normal bir gebelikteki bhCG değişimleri tabloda gösterilmiştir.Burada iki ayrı otörün kabul ettiği normal değerler bir arada gösterilmiştir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID) HCG in mIU/ml
(Quest)
3 hafta 5 - 50 9 - 130
4 hafta 3 - 426 75 - 2,600
5 hafta 19 - 7,340 850 - 20,800
6 hafta 1,080 - 56,500 4,000 - 100,200
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000 11,500 - 289,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000 18,300 - 137,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400 1,400 - 53,000
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000 940 - 60,000

ilk adet gecikmesinde yapmistim emin olmak icin iki kere yaptiydim:roflolozitifti simdide mi yapsam ki :kedi:

canım test falan değil ihtiyacın olan güzeeel bir uyku ve güzel düşünceler..
minik mercimeğin kalp atışlarını duyduğun zaman tüm bunları düşündüğün için pişman olacaksın..
tüm negatif düşüncelrden kurtul yeter..
allah rahatlık versin..

ben de yatıyorum uykusuzluktan bayılcam yoksaopuyorumnanaktan

öpüyorum hepiniziiiiiiiii

bebişkom güzel haberlerini bekliyoruz

içini rahat tutttttt Hayırlısını dile..

kızlar herkese allah rahatlık versin,yarınki açılış nöbeti yesicanın,madem akşam erken yattı,sabah açsın dükkanısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Selam kızlar! Günaydın herkese ! bu topiği başından beri takip ediyorum ve size bişey sormak istiyorum.. Dün yani 32+3 haftalıkken doktorda kontrolümüz vardı ve bana bebeğimin herşeyinin normal olduğunu söyledi yanlız kilosu 1.820 gr. Kilosu için de normal bir bebek haftası için dedi ama internette bu haftalar için daha fazla kilo gösteriyorlar.. sizin bu haftalarda kaç gr bebeğiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…