2 haftaya kadar o kadar kilo alamaz sanırım.. doktor da herşey normal dedi ve ayın 31'ne randevu verdi... endişelenmeli miyim yoksa doktora güveneyim mi??
günaydın şeker,nerelerdesin sen?günaydın kızlarrr nasılsınız
Selam kızlar! Günaydın herkese ! bu topiği başından beri takip ediyorum ve size bişey sormak istiyorum.. Dün yani 32+3 haftalıkken doktorda kontrolümüz vardı ve bana bebeğimin herşeyinin normal olduğunu söyledi yanlız kilosu 1.820 gr. Kilosu için de normal bir bebek haftası için dedi ama internette bu haftalar için daha fazla kilo gösteriyorlar.. sizin bu haftalarda kaç gr bebeğiniz??
canım güven doktoruna...bişey olsa söylerdi...sen takma kafana....
esraaa kızımla uğraşıyorum bu aralar kıskançlık hat safhada beşik falan aldık içine kapandı bana düştü kreşe giderken ağlıyo ayrılamıyo gece beraber yatıyoruz babamla siz üçünüz yatmayın diye zaten burnumdan soluyom tainler 20 sinde belli olacak ben eşya toplama derdindeyim nere gitcemiz belli deil 20 sinde sezeryan dedi normal de 30 haziran ama ben sezeryan istiyorum temmuz 3 te taşınıcaz en azından 10 günlük olur bebek off yani benim hayat bir söledin bin ah işittin yani maşşalah remin pek güzelll çıkmış
annem haziranın başına gelecek inşallah aman anne tripleri işte damat varmış erkenden gelinirmiymş oda bi alem zaten valla tırnağın varsa başını kaşı bu devirde kimseden fayda yokk kiii allah yardım eder inşallah
canım benim hiç stres yapma,ev toplamak dediğin 3 günlük iş,annen de gelince ıvır zıvırları kolilersiniz..kadın haziran başı geliyor hiç değilse..
aman diyim yorma kendini..
Selam kızlar! Günaydın herkese ! bu topiği başından beri takip ediyorum ve size bişey sormak istiyorum.. Dün yani 32+3 haftalıkken doktorda kontrolümüz vardı ve bana bebeğimin herşeyinin normal olduğunu söyledi yanlız kilosu 1.820 gr. Kilosu için de normal bir bebek haftası için dedi ama internette bu haftalar için daha fazla kilo gösteriyorlar.. sizin bu haftalarda kaç gr bebeğiniz??
hayırlısı olsun allah canımızı sağ etsin güç kuvvet versin herşey düzelir inşallah ben kaçayım cadı kızım domates çorba istedi onu yapayım da gene ağlamasınnn
canım bizdede öyle oldu.bebeğin boy ve baş ölçüleri haftasına uygun fakat ac si yani kilosu haftasına göre geri görünüyordu.doktorumuz önemli olan bebeğin suyu dedi.iri bir bebek olmayacakda biraz küçük bir bebek olcak dedi.suyu normal olduktan sonra hiiç korkma.biz çok panik yaptık.boşuna kendimi üzdüm yani.hatta 2 gün önce gittiğimizde kilosu baya arttı.hafta hafta değişiyor.bazen çok bazen az kilo alıyor.sen ye iç keyfine bak.
canım ben seni ilk defa görüyorum,hoşgeldina.s.
herkese tünaydın hamişşşşşşleriiiiiimmmmmm
slm canımmm. özledim ya opuyorumnanaktan
kızlar ben bişey farkettim dün beni hasta edip strese sokan iş yapamamakmış.
dün bi iş yaptı sormayın. elbise dolabımdaki kışlıkları çıkardım bi kısmını. ama o kadar çok ki birazını katlayabildim. valla o bile rahatlattı. ama ev dağınıktı ya şimdi yürüyecek adım atacak alanım kalmazı. ee bana geniş alan lazım
bi de sblsbl var.. günaydın canımmm
günaydın anneler ve bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?