hmm aşağıda sedefcimi de gördümmm :asigim:
herkese tünaydın hamişşşşşşleriiiiiimmmmmm
günaydın canımmm opuyorumnanaktangünaydın anneler ve bebişleri
cwnım nerelerdesin sennnnnn özledimmm bende seniiiiiiiii
ay aynıyız seninle bende sinir yaparım evim dagınıkken
hadi gözün aydın canımmm güle güle dağıtttttttt :)))
QUOTE]
evi dağıtıyodum çoook yoğunum :roflol: yardıma ihtiyacım var tek başıma dağıtamıyorum. bak dağıttım ama toplamak üzere.. iyi yöntem de mi? en azından stres yapmıyorum şuan. ohhhhhh
bayanlar ben kahvaltı işini halledeyim geliyorum
öpüyorum sedefffff h.buldumm :)
herkese tünaydın hamişşşşşşleriiiiiimmmmmm
günaydın canlarımmmmmm opuyorumnanaktan
hasta insann sempatiksalakcinnikızlar ben bişey farkettim dün beni hasta edip strese sokan iş yapamamakmış.
dün bi iş yaptı sormayın. elbise dolabımdaki kışlıkları çıkardım bi kısmını. ama o kadar çok ki birazını katlayabildim. valla o bile rahatlattı. ama ev dağınıktı ya şimdi yürüyecek adım atacak alanım kalmazı. ee bana geniş alan lazım
günaydın şeker,hoşgeldin..günaydın anneler ve bebişleri
ooooooooooo yesicam nerdesin be kızım çok merak ettim hasta oldun sandım hoşgeldinolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ooooooooooo yesicam nerdesin be kızım çok merak ettim hasta oldun sandım hoşgeldinolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bayanlar ben kahvaltı işini halledeyim geliyorum
öpüyorum sedefffff h.buldumm :)
Günaydın kızlarrrrrrropuyorumnanaktan
günaydın denizcimmopuyorumnanaktan
hani bugun sen batıkente geçiyordun,ö.sonra mı?
bak işte muhtar gibiyim,kim nerde neden gelmedi falan bilmem lazım :roflol::roflol::roflol:
günaydıınn milleett-tatlicadiarzu-
kızlar doğuran yok de mi geçmişi okuyamadım da. sakın doğurmayım önce ben doğuracam beni bekleyin
kızlar doğuran yok de mi geçmişi okuyamadım da. sakın doğurmayım önce ben doğuracam beni bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?