2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hmm aşağıda sedefcimi de gördümmm :asigim:

ooooooooooo yesicam nerdesin be kızım çok merak ettim hasta oldun sandım hoşgeldinolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın anneler ve bebişleri
günaydın canımmm opuyorumnanaktan

herkese tünaydın hamişşşşşşleriiiiiimmmmmm

günaydın canlarımmmmmm opuyorumnanaktan

hoşgeldiniz opuyorumnanaktan

hasta insann sempatiksalakcinni
hızını alamazsan bana gel ,inan 10gün falan hiiiç sıkılacak zaman bulmazsın,evde kedi yavrusu kaybetse onu ararken kendi kaybolur:))))))

günaydın anneler ve bebişleri
günaydın şeker,hoşgeldin..

hasta ama ev işi hastası,tedavi için benle takılması lazım:roflol::roflol:
sen de hoşgeldin canım sedefimmmopuyorumnanaktan

oldum oldum akşama kadar yattım dün. baktım olmuyo canım tümden boşalttım dolabı. şimdi kıyafetleri çook daha rahat buluyorum :roflol:
bayanlar ben kahvaltı işini halledeyim geliyorum

öpüyorum sedefffff h.buldumm :)

afiyet olsun canımcımm

teşekür ederim kızlar.hoşbulduk.ay şu diziyi izledim çok komikti aynı biz.ama sonu iyi bitmedi.inşallah sağlıcakla alırız bebeşlerimizi kucağımıza.

esraaa bi gel beraber yuvarlanalım. ama dur sana da yer açmalıyımm.. ohh be. bi de utanmadan oturma odasına taşıdım kıyafetleri. yatak odasına sığmadı. ee odanın yarısını ben yarısını çerçöp kaplıyoo. yerimiz dar. ona göre dizayn yapıyorum. küçük bi mühendislik hesabı

günaydın denizcimmopuyorumnanaktan
hani bugun sen batıkente geçiyordun,ö.sonra mı?
bak işte muhtar gibiyim,kim nerde neden gelmedi falan bilmem lazım :roflol::roflol::roflol:

Harikasın ya ben bunadım kimle ne konuştuğumu bile unutuyorum valla :roflol:
Evet canım kocam okuldan gelince gitcez. Bu arada Tolga Hoca'dan randevu aldım haftaya cumartesiye. İnşallah o zamana kadar doğurmazsam.:roflol::roflol:

kızlar doğuran yok de mi geçmişi okuyamadım da. sakın doğurmayım önce ben doğuracam beni bekleyin

canlarım ben kaçiiim sonra görüşürüz hepinizi öpüyorumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kızlar doğuran yok de mi geçmişi okuyamadım da. sakın doğurmayım önce ben doğuracam beni bekleyin

sılam doğurcak galiba randevu alcaklar bakalım hangi tarihi vericekbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…