canlarım ben kaçiiim sonra görüşürüz hepinizi öpüyorumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
sılam doğurcak galiba randevu alcaklar bakalım hangi tarihi vericekbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
günaydıınn milleett-tatlicadiarzu-
beni beklerseniz 11 aylık doğurursunuz zaten :roflol:
aldığın eğitim bi işe yarasın işte,akşama kadar oturuyorsun evde,çalışmıyorsun zaten:roflol::roflol::roflol:esraaa bi gel beraber yuvarlanalım. ama dur sana da yer açmalıyımm.. ohh be. bi de utanmadan oturma odasına taşıdım kıyafetleri. yatak odasına sığmadı. ee odanın yarısını ben yarısını çerçöp kaplıyoo. yerimiz dar. ona göre dizayn yapıyorum. küçük bi mühendislik hesabı
Harikasın ya ben bunadım kimle ne konuştuğumu bile unutuyorum valla :roflol:
Evet canım kocam okuldan gelince gitcez. Bu arada Tolga Hoca'dan randevu aldım haftaya cumartesiye. İnşallah o zamana kadar doğurmazsam.:roflol::roflol:
kızlar doğuran yok de mi geçmişi okuyamadım da. sakın doğurmayım önce ben doğuracam beni bekleyin
herkese merhabaaaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile nereyee
kuzum sabahtan işimi halledeyim sonra bol bol muhabbet ederiz 2 tane çocukla işim zor bide koca etti 3 eh bende varım oldu 4:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi: sende görürsün anyayı konyayı ayyyyyyy şu 1 kadın 1 erkek bitsin ölecem gülmektenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aldığın eğitim bi işe yarasın işte,akşama kadar oturuyorsun evde,çalışmıyorsun zaten:roflol::roflol::roflol:
oleyy ama c.tesi gelmek bilmez artık sana:)))
sakın doğurayım deme,çok lazımsa muayenede doğur:)))
bi sedef var diye iğrençlik yapsam mı dedim ama yazmış bulundum artıkdelikafadulden
hoşgeldin canıma.s.
ya kızlar eşim akşam geliyo laptopu alıyo. çalışıyo. gelemiyorum o yüzden. dün kucağında laptop varken sağ koltuğuna, başımı da bacağına koyup uzandım kocişin. bıraksın da uyuyalım diye. pozisyonu nasıl anlatsam bilmiyorum ama yan yatıyodum. kolumu da haliyle göbeğimin üzerine uzatmıştım. eşim amannn kedi gibi yanıma mı sokuldun diye koluma vura vura sevdi. ben irkildim. çünkü kolumun altında oğluşumun başı vardı. yavrrum yeni uyumuştu. bi sıcradı kaçtı diğer tarafa öyle bi kaçtı ki sormayın. eşim bişey olmuş dur diye nasıl endişelendi. ben de korkmuştur o kadar dedim. senağlama yavrum ilk baba dayağını yedi :roflol: eşime dedim ki eşime iyi tarafından bak belki döner doğru pozisyonu bulur yanlışlıkla :roflol: ama neeee mümkünn????
sabah tekme üstüne tekme. ensonunda hıçkırık tuttu bebeğimi. hıçkırım nerden geliyo bilin? göbeğimin sol tarafından. yani bu oğlan geneee dönmemiş.. kaba kuvvette işe yaramamış. sempatiksalakcinni
ne diyon kız sen:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya kızlar eşim akşam geliyo laptopu alıyo. çalışıyo. gelemiyorum o yüzden. dün kucağında laptop varken sağ koltuğuna, başımı da bacağına koyup uzandım kocişin. bıraksın da uyuyalım diye. pozisyonu nasıl anlatsam bilmiyorum ama yan yatıyodum. kolumu da haliyle göbeğimin üzerine uzatmıştım. eşim amannn kedi gibi yanıma mı sokuldun diye koluma vura vura sevdi. ben irkildim. çünkü kolumun altında oğluşumun başı vardı. yavrrum yeni uyumuştu. bi sıcradı kaçtı diğer tarafa öyle bi kaçtı ki sormayın. eşim bişey olmuş dur diye nasıl endişelendi. ben de korkmuştur o kadar dedim. senağlama yavrum ilk baba dayağını yedi :roflol: eşime dedim ki eşime iyi tarafından bak belki döner doğru pozisyonu bulur yanlışlıkla :roflol: ama neeee mümkünn????
sabah tekme üstüne tekme. ensonunda hıçkırık tuttu bebeğimi. hıçkırım nerden geliyo bilin? göbeğimin sol tarafından. yani bu oğlan geneee dönmemiş.. kaba kuvvette işe yaramamış. sempatiksalakcinni
canım yesica sormuştu doğuran var mı,geçmişe bakamadım dedi,ben de bi doğuranımız var o da sedef diye iğrenç bi espri yaptım,ben bile iğrendim kendimden sempatiksalakcinni
bu arada hayırlı cumalar herkese..
allahım bebişlerimize sağlık versin,tam dua saati:Saruboceq:
Slm canlarim ben geldim hihoyyyt
Dun gece kanapede uyuyup kalmisim uyandim wc ye gidip yerime yatim dedim wc gittim cikarken uyku sersemi göbegi kapiya tosladim ya ama nasi canim yandibilmiyorumkismile
Su cocuklari kazasiz belasiz bi dogursaydikk .
Ayrica dun gece 3 uz oglan cocugu dogurdugumu gördum.3 tane oglan evde duruyo her biri bi yandan miyakliyodu.2 tanesinin disleri bile vardi ama dedemin disleri gibiydi disleri kirik dökük dü yani hic bisey anlamadim ben bu ruyadan ruya yorumcusu yokmu aranizdaa:uhm:
hoşgeldin sılam,rüyan hayırolsun..
nasıl yorarsan öyle çıkarmış ben hemen yorumlayayım:)
cuma gecesi görmüşsün ki bu bile hayır olması için yeterli:)
üç çocuğa bedel iştahlı ve 3çocuğun toplamı kadar sağlıklı olacak size bereket getirecek erenimizopuyorumnanaktan
ayrıca mızmızlık nedir bilmeden büyüyecek opuyorumnanaktan
tamam yordum,ilk nasıl yorulursa öyle olurmuş :lepi:
Slm canim hosgeldin sanada hayirli cumalar a.s.herkese selam hayırlı cumalar
Canim bence donucek ama tam doguma yakin dönecek bak sila dediydi dersin.ya kızlar eşim akşam geliyo laptopu alıyo. çalışıyo. gelemiyorum o yüzden. dün kucağında laptop varken sağ koltuğuna, başımı da bacağına koyup uzandım kocişin. bıraksın da uyuyalım diye. pozisyonu nasıl anlatsam bilmiyorum ama yan yatıyodum. kolumu da haliyle göbeğimin üzerine uzatmıştım. eşim amannn kedi gibi yanıma mı sokuldun diye koluma vura vura sevdi. ben irkildim. çünkü kolumun altında oğluşumun başı vardı. yavrrum yeni uyumuştu. bi sıcradı kaçtı diğer tarafa öyle bi kaçtı ki sormayın. eşim bişey olmuş dur diye nasıl endişelendi. ben de korkmuştur o kadar dedim. senağlama yavrum ilk baba dayağını yedi :roflol: eşime dedim ki eşime iyi tarafından bak belki döner doğru pozisyonu bulur yanlışlıkla :roflol: ama neeee mümkünn????
hoşgeldin sılam,rüyan hayırolsun..
nasıl yorarsan öyle çıkarmış ben hemen yorumlayayım:)
cuma gecesi görmüşsün ki bu bile hayır olması için yeterli:)
üç çocuğa bedel iştahlı ve 3çocuğun toplamı kadar sağlıklı olacak size bereket getirecek erenimizopuyorumnanaktan
ayrıca mızmızlık nedir bilmeden büyüyecek opuyorumnanaktan
tamam yordum,ilk nasıl yorulursa öyle olurmuş :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?