2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçenlerde bende rüyamda çok güzel bir erkek bebek dogurdum emzirdim emzirdim sanki gerçek gibiydi sütlerimin aktıgınıda gördüm hayırlar olsun varmı benim rüyamada yorum :))

medyum esra işbaşındaaa :roflol:

senin de çook sağlıklı bi bebişin olacak,sütün çok bol olacak,bebeğine öyle yarayacak ki dünyalar güzeli olacak,büyüyünce bütün ajanslar peşinde koşacak opuyorumnanaktan

geçenlerde bende rüyamda çok güzel bir erkek bebek dogurdum emzirdim emzirdim sanki gerçek gibiydi sütlerimin aktıgınıda gördüm hayırlar olsun varmı benim rüyamada yorum :))

bebişini doğurduktan sonra bol bol sütün olur inşaallah öyle diyelim

sağol canım hepimize hayırlı cumalara.s.

inşaallah bugün aklımıza geldikce dua edelim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzum ömür versin herkese inşaallah daha ne dualarım var da başınızı ağrıtmayım:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Hehe senin yorumda super sedefimm ...
Herhalde disleri curuk olan bebek te benim adamin yaslanmis hali oluyoo sempatiksalakcinni

Canim hamilesin ve oglusun olucak belkide ruyana giren oglusundur:ecrin_bebek:
Bende 1 kere erenimin yururken ki halini görmustum ruyamda

oyy yazık oğluşa kıyamam. yavum sersemlemiştir kafamçokkarıştı benim ki gibi . inşallah kazasız gelirler yavrula. biz de bu sakarlık varkenn. acıyorum bebişlere ya

kısmet canım kısmet. erkek bebek kısmettir rüyada..

ne duan varsa kabul olsun canımm . amin amin inşallah

ben duşa giriyorum,1 saat gelemezsem kırklanıyorum sanmayın,koca kafamdaki saçlar yıka yıka bitmiyor :jeyyar:
sonra kuaföre gitcem o yüzden kurutma işini onlara yaptırcam,yoksa elektrik faturamız felaket geliyorsırnaşık şey

esracımmmmmmmm güzel yorumun için saolasın cicimmmmmm :))))))

diğer arkadaşlar sizde saolun ne güzel yorumlar yahuuuuuu rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyyyy hadi bakalım hayırlısıylaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tamam süslü paküze bekliyoz seni görüşürüzbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sılacığım doktor son hafta kara veriiz erken dedi. ben de dayanamadım dedim ki.. zaten doğacak son hafta. karara da gerek kalmaz adam bozuldu. hey allahım ya en azından olasılıkları değerlendirebiliriz. sezeryansa nasıl normalse epiduralli falan mı diye

bebişini doğurduktan sonra bol bol sütün olur inşaallah öyle diyelim
Anacim meger herkes burda medyummusta bizim haberimiz yokmuss :roflol:
Ama cok guzel yorumlamissiniz ikinizde canlarim gelin sizi bi tpik acalim medyum esrayla sedef ruyalarinizi bekliyor diyeee kaydirigubbakcemile3

Aminnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Masallah de kiss saclarin cok guzel herkese nasip olmaz böyle saclar
Hadi guzelles gel canim hem iyi gelir sanadaa ...
Gelince görüsürüz canimm opuyorumnanaktan

Ayy bu doktorlar deli eder adami zaten canim.
Benimkide öyle ilk oglumda hersey normal dedi dedi son ana birakti cok normalmis gercekten hastanede kontrol eder etmez sezeryana aldilar beni bebek tehlikede diyee laelaelaelaelae
Bende bu sefer secimi doktora birakmadim kendim istedim birincisi sezeryan ikinciside öyle olsun bari diye yoksa benim doktora kalsan son ana kadar bekletir genee laelaelaelaelae
Carsambaya dogum icin gun aliyorum canim hastaneden dun belli oldu

Son düzenleme:
bakın kızlar ezanla sela arası hepimiz birbirimize dua edelim geri çevrilmez haaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: siz daha subyan sayılırsınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

esra benim saçlarımı görsen totoyu geçiyo kıız sırma saçlı:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Ezan mi selami :çok üzgünüm:
Off sedefim yarama bastim burda hasret kaldim o seslere ben can sesi tuymaktan kulaklarimm agridi artikkkklaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…