2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim begenmene sevindim simdi yeni bi yazi daha attim oda cok duygusal ayy gözlerim doluyo böyle yazilar okudukca iyice sulu gözlü oldum artik ben senağlama

Bencede doktorunda musade ederse kesinlikle gotur ben muzik dinletmenin bu kadar önemli oldugunu hic bilmiyordum bilseydim bende dinletirdim kesinlikleboshayallersmile

okuyup da gözlerinin dolmaması mümkün değil,ellerine sağlık canımmolumunekankayizsmile
okudukça gaza geldim,hemen kucağıma alsam kuzumu diye..
hani öyle bi moral oldu ki,doktorum hemen alıyoruz dese oleyy falan dicem:)
çok teşekkürlerrropuyorumnanaktan

ben çıkıyorum,hazırlanayım..
çook öptüüümmm

Gercektende böyle bi dunyaya 2 cocuk getirmek bile fazla aslinda simdiden endise ediyorum oglullarim gelecegi hakkinda.
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallahh:Saruboceq:

Oyy mertim babaannesinde Gidim de bakim napiyolarr kesin babaannesinin evi alt ust etmistir coktan mertimm kaydirigubbakcemile3

Esram gelir gelmez ilk isim topige gelip guzel haberlerini almak olucak canim.
Sende bizi cok merakta birakma emi doktordan gelince yaz hemenn :ecrin_bebek:

Öpüyorum hepinizi canlarimm opuyorumnanaktan

Gorusuruz canimmmm opuyorumnanaktan

iyim canım ya misafirim var annem görümcem yatılı onun için gidemiyorum sizleride çok özledim sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik sıcaklarda geldi ki allah yardımcımız olsun

bizlerde aynı canım maşallah arada bir dış taaruzlara ugrasakta kopamıyoruz artık birbirimizden gelmeyenleri de merak ediyoruz çok özletme kendiniiiiiii :))

hadi be güzelim walla aksamı zor edicem bugun sayende

canım her ikiside süper okuya okuya bittim teşekkürler

slm kızlar nasılsınız sılacığım yazın çok güzeldi gerçekten duygulandırdın herkesi ellerine sağlık cnm

a.selam gokkuluk iyiz napalım sılanın yazdığı yazıyı okuodum çok duygulandım :gitme: :gitme: zaten ağlamaya yer arıyoruz u aralar boshayallersmile sen nasıulsın nasıl gidiyor hamilelik

canım cok tesekkurler h.bulduk

yemeklerimi yapıyordum tam bi hevesle eşim meger nöbetçiymiş bugun unuttummmmmm

yalnızım bayanlar bugunnnn bennnnnn

olsun canım koy dolaba yarın yersiniz koçişinle bende yaptım bi hevesle ama hala gelmedi eşim geç gelicek sanırım bi kaç gecedir hep bi işi çıkıyr inşallah bu akşam çıkmaz diyorum bende boshayallersmile bebiş nasıl

slm kızlar...
ela benimde eşim nöbetçi ama annem var:) yemeğide o yapıyo zaten:)

evet yemeği yap yarın koçişle vakit geçirirsin yemek hazır olur..

ayyyyyyyy sılam yaaa bizi ağlatmak için mi yazıyon cadı çok güzel yaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme::gitme:

esraaaaaaaammmm rabbim yar ve yardımcın olsun sen ve bebiş allaha emanetsiniz:Saruboceq:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy sılam mahvettin beni yaasenağlama ama çok güzelmiş canım saolasın..
slm kızlar nasılsınız sılacığım yazın çok güzeldi gerçekten duygulandırdın herkesi ellerine sağlık cnm
a.selam gokkuluk iyiz napalım sılanın yazdığı yazıyı okuodum çok duygulandım :gitme: :gitme: zaten ağlamaya yer arıyoruz u aralar boshayallersmile sen nasıulsın nasıl gidiyor hamilelik
ayyyyyyyy sılam yaaa bizi ağlatmak için mi yazıyon cadı çok güzel yaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme::gitme:
canım her ikiside süper okuya okuya bittim teşekkürler

Slm canlarimm

Cok sevindim yazilari begemenize duygulanmamak elde degilki.
Benide cok etkiledi yazilarrr bende sizlerlede paylasmak istedimm ...

Slm canlarimm

Cok sevindim yazilari begemenize duygulanmamak elde degilki.
Benide cok etkiledi yazilarrr bende sizlerlede paylasmak istedimm ...

sılam naber mertim napıyo bıcırığım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sılam naber mertim napıyo bıcırığım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Iyiyim canim mertim babaannesindeydi bende oraya gittim onu almaya karnimi falan doyurdum orda cayimi ictim geldim evime.
Mert bey simdi patetes kizartmasi esliginde cizgifilm bakiyo kaydirigubbakcemile3

Senden naberr hanimin ciftligi var bugunde bakiyomusun onaa zemuszemus

baştan izlemediğim için bakmıyorum yaa beyaz show a takılırım bakarım sılam mert kaç yaşındaydıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

oyyyyy meytimin elleyini yeyim bana veysin kıjartmaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…