2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy sılacığım çok hoşsun ya. kocişle olmasına izin veriyoz
ama kaynana asla de mikaydirigubbakcemile3

ok canım alim o zaman tşkopuyorumnanaktan

kafsinkaf canım ben de çok beğeniyorum oyun halılarını ama çoook pahalılar ya. nerdeyse 4 m2 halı fiyatına

:roflol: canım ewt bi kaç ay kullanım için pahalı dediğin gibi ama faydalı diolar:uhm: bende araştırdım kraftın biraz daha uyguna.s

beeeeen geldiiiim
Hosgeldinnn fistikk a.s.
ayyy sılacığım çok hoşsun ya. kocişle olmasına izin veriyoz
ama kaynana asla de mikaydirigubbakcemile3
Kiss biz burda haber beklerken kaynanada kim oluyo :roflol:
Kaynana dedinmi bende butun sarteller atiyo zati kötükedihüso

ok canım alim o zaman tşkopuyorumnanaktan
:roflol: canım ewt bi kaç ay kullanım için pahalı dediğin gibi ama faydalı diolar:uhm: bende araştırdım kraftın biraz daha uyguna.s

Canlarim sizin daha ilk bebisleriniz alirsiniz bu sefer ikincisindede kullanirsiniz durdurgu yerde bisey olcak degil ya
Benim mertimin butun kucukler herseyi duruyo ben erenime almadim pek bisey abisinden kalan herseyimiz varr kaydirigubbakcemile5

evet canım yarına yemegım hazır gerci abimi çagırdım gel yiyelim dieeeee :)))

slm kızlar...
ela benimde eşim nöbetçi ama annem var:) yemeğide o yapıyo zaten:)

evet yemeği yap yarın koçişle vakit geçirirsin yemek hazır olur..

canım senin kociş ne iş yapıyor onunki ne nöbeti?

beeeeen geldiiiim

hoş geldiiiiinnn

neyse gideyım ben benı kımse ozlememış:sinifsinif:

ahaa!! 2. sedef vakası yaşamayalımmm herkese toptan selamlar

neyse gideyım ben benı kımse ozlememış:sinifsinif:

Destur nereye kiss sedeften sonra ikinci bayan kapris te seni ilan ediyorummm :roflol:

hoşgeldinnn opuyorumnanaktan

ben ütüye başlayım kızlar buralardayım

Tamam canim kolay gelsin kaydirigubbakcemile2
Hanimin ciftligi basladi burdayim ama yokummm bende kaydirigubbakcemile3

eeeeeeeeeeeeeee bu kadar dedikodudan sonra hepinize benden birerklavaklava::klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

hepiniz hoşgeldinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Eyvah geldi iste yakalandik eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Sen hosgeldin canim benim bizde diyoduk ahh ahh su sedef ne kaprissiz kis diye tam da lafinin ustune geldinn :roflol:

naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik kapris sensin kızııııııııııııııımmmmmmmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kızlar yoğurt makinası olan var mı güzel mibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ben geldim sustunuz kızfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…