Kafsin buldum canim oyun halisi goruntusu ben.
Kesinlikle tavsiye ediyorum bebek 3 aylik olduktan sonra yatiyo bi guzel agu agu yapa yapa oynuyo onlarla.Benim oglus cok severdi saatlerce oynardi icinde
Emeklemeye baslayana kadar oynar icinde rahatlikla hem sanada buyuk kolaylik olurr yerimseniben
kafsinkaf canım ben de çok beğeniyorum oyun halılarını ama çoook pahalılar ya. nerdeyse 4 m2 halı fiyatına
beeeeen geldiiiim
hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
ben ütüye başlayım kızlar buralardayım
Hosgeldinnn fistikk a.s.beeeeen geldiiiim
Kiss biz burda haber beklerken kaynanada kim oluyo :roflol:ayyy sılacığım çok hoşsun ya. kocişle olmasına izin veriyoz
ama kaynana asla de mikaydirigubbakcemile3
ok canım alim o zaman tşkopuyorumnanaktan
:roflol: canım ewt bi kaç ay kullanım için pahalı dediğin gibi ama faydalı diolar:uhm: bende araştırdım kraftın biraz daha uyguna.s
olsun canım koy dolaba yarın yersiniz koçişinle bende yaptım bi hevesle ama hala gelmedi eşim geç gelicek sanırım bi kaç gecedir hep bi işi çıkıyr inşallah bu akşam çıkmaz diyorum bende boshayallersmile bebiş nasıl
slm kızlar...
ela benimde eşim nöbetçi ama annem var:) yemeğide o yapıyo zaten:)
evet yemeği yap yarın koçişle vakit geçirirsin yemek hazır olur..
beeeeen geldiiiim
neyse gideyım ben benı kımse ozlememış:sinifsinif:
neyse gideyım ben benı kımse ozlememış:sinifsinif:
hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
ben ütüye başlayım kızlar buralardayım
beeeeen geldiiiim
ahaa!! 2. sedef vakası yaşamayalımmm herkese toptan selamlar
Hosgeldin canim a.s.
Black anlasmis gibi ayni seyi yazmisiz sedefin kulagini 2 kere cinlatmis olduk :roflol:
:))) sedef fırlatcak oklavayı bize bu sefer :)
eeeeeeeeeeeeeee bu kadar dedikodudan sonra hepinize benden birerklava klava:: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
Eyvah geldi iste yakalandik eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeeeeeeeeeeeeeee bu kadar dedikodudan sonra hepinize benden birerklava klava:: klava: klava:
hepiniz hoşgeldinizopuyorumnanaktan
Eyvah geldi iste yakalandik eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Sen hosgeldin canim benim bizde diyoduk ahh ahh su sedef ne kaprissiz kis diye tam da lafinin ustune geldinn :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?