2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sılam mert e bakmaya gittigamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

baştan izlemediğim için bakmıyorum yaa beyaz show a takılırım bakarım sılam mert kaç yaşındaydıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

oyyyyy meytimin elleyini yeyim bana veysin kıjartmaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canim mert haziranda 3 bucuk olucak insallah.
Ben ilk bölümunden beri bakiyorum ona ama son bolumleri iyice sikici olmaya basladi basroldeki adami oldurduler dizinin tadi kacti laelaelaelaelae

Gel teyzesi azcik yedi birakti zati gene bana kaldi kalanlari bitirmekk kaydirigubbakcemile3

Ayy aklim esrada kaldi ya ne dediki acaba doktorr bilmiyorumkismile
Kesin doktordan sonra biyere gittiler yoksa simdiye gelmesi lazimdi boshayallersmile

Slm canlarimm

Cok sevindim yazilari begemenize duygulanmamak elde degilki.
Benide cok etkiledi yazilarrr bende sizlerlede paylasmak istedimm ...

slm sılamopuyorumnanaktan bişi sorucam canım bebişe emzik alıcamda senin tecrübenden faydalanim dedimyerimseniben damaklı kauçuk daha ii diolar ne diosun? bide hemenmi kullanılıo?

Ayy aklim esrada kaldi ya ne dediki acaba doktorr bilmiyorumkismile
Kesin doktordan sonra biyere gittiler yoksa simdiye gelmesi lazimdi boshayallersmile

ewt canım bende merakla bekliorum ii haberlerini:1rolleyes: geçen sefer kayınvalidesine gitmişti belki yine gitmiştir:uhm:

slm sılamopuyorumnanaktan bişi sorucam canım bebişe emzik alıcamda senin tecrübenden faydalanim dedimyerimseniben damaklı kauçuk daha ii diolar ne diosun? bide hemenmi kullanılıo?

Hosgeldin canim...
Damakli kaucuk dedigin ne hic bilmiyorum canim ama ben oglumda nuk un ucu beyaz silikonlu emziklerini kullanmistim cokta memnun kaldim.
Ben sezeryan oldum ya oglumu dogumdan sonra ilk kez gördugumde agzinda bi emzikle cuk cuk ceke ceke getirdiler yanimakaydirigubbakcemile3
Burda soruyolar emzik vermek istiyomusun diye evet dersen dogar dogmaz veriyolar agzina emzigi :ecrin_bebek:
Emzik gercekten cok buyuk kolaylik dosarda falan agladimi tik agzina emzigi sussunkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3ben emzik emen bebeklere bayılıorum ya çok şirin oluolar, umarım benim oğluşumda emer:ecrin_bebek: peki oyun halısını tavsiye edio musun?

kaydirigubbakcemile3ben emzik emen bebeklere bayılıorum ya çok şirin oluolar, umarım benim oğluşumda emer:ecrin_bebek: peki oyun halısını tavsiye edio musun?

Eger oglusun dogunca hemen verirsen alir herhalde canim oglusun emzigi.
Bencede cok tatli oluyolar emzikle ama en fazla 1 sene kullanmak sartiyla,Bazi cocuklari goruyorumburda 5-6 yasinda hala agizlarinda emzikle dolasiyolar mertimde bakiyo anne onlar bebekmi diyo kaydirigubbakcemile3
Ben mertim 10 aylikti unutturdum emzigi emzirmeyide 10 aylikken kestim zaten ikisini bir unuttu gitti hic zorluk cektirmeden annesine

Oyun halisi dedigin bebek yatiyo ustunde sallanan oyuncaklar oluyo falan omu nasi bisey canim o ben turkiyedeyken bekar oldugum icin ve bebegim oldugunda almanyada oldugum icin turkce terimleri pek anlamiyorum bebek esyalariyla ilgiliboshayallersmile

Bi resmini falan bulursan yolla bi bakim nasi biseymis canim o bilmiyorumkismile

iyi akşamlar canlarım

ooo kacak sattasim gelmis hosgeldin canimm a.s.
Ne kadar sattas olsakta ben senden önce dogum yapicam carsamba gunu hastaneden gun aliyorum canim sezeryan dogum icinn

ooo kacak sattasim gelmis hosgeldin canimm a.s.
Ne kadar sattas olsakta ben senden önce dogum yapicam carsamba gunu hastaneden gun aliyorum canim sezeryan dogum icinn
ooo sen azalttın o zaman günleri ama bu haksızlık yaaa benimde haftaya cumartesi kontrolüm var canım bakalım doktorumuz ne diyecek:ecrin_bebek:

uyus esra önce uyus kayınvalideciğine mi veriyo haberilmaz: valla eşimin pantolanlarını ütülemeye başlamadan esradan haber var mı bakayım dedim. ama yok

doğru söylüosun 1 sene yeterli bencede..
ne güzel zorlukta çıkarmamış oğluşun, bazıları çok zor bırakıo çünkübilmiyorumkismile
oyun halısı da tarif ettiğin gibi canım..

Kafsin buldum canim oyun halisi goruntusu ben.
Kesinlikle tavsiye ediyorum bebek 3 aylik olduktan sonra yatiyo bi guzel agu agu yapa yapa oynuyo onlarla.Benim oglus cok severdi saatlerce oynardi icinde
Emeklemeye baslayana kadar oynar icinde rahatlikla hem sanada buyuk kolaylik olurr yerimseniben

kafsinkaf canım ben de çok beğeniyorum oyun halılarını ama çoook pahalılar ya. nerdeyse 4 m2 halı fiyatına

kızlarrr opuyorumnanaktan
Hosgeldin canim a.s.
ooo sen azalttın o zaman günleri ama bu haksızlık yaaa benimde haftaya cumartesi kontrolüm var canım bakalım doktorumuz ne diyecek:ecrin_bebek:
Canim sen normal dogum yapicaksin sen daha sanslisin.
Sen dogum yaptiginda belkide ben hala sezeryan acilari cekiyo olucamm bilmiyorumkismile
Insallah cumartesiye guzel haberler alirsin doktorundan :Saruboceq:

uyus esra önce uyus kayınvalideciğine mi veriyo haberilmaz: valla eşimin pantolanlarını ütülemeye başlamadan esradan haber var mı bakayım dedim. ama yok
Kis gunahini almayalim belkide esiyle isi falan vardir neyse gelsin sorariz hesabinii :mymeka:
doğru söylüosun 1 sene yeterli bencede..
ne güzel zorlukta çıkarmamış oğluşun, bazıları çok zor bırakıo çünkübilmiyorumkismile
oyun halısı da tarif ettiğin gibi canım..
Ben emzirmeyi biraktim hemen biberonu tutturdum oglusumun eline canim.AMa malesef hala geceleri biberonla uyuyoruz ondan vazgecemedi bi turlu boshayallersmile

kafsinkaf canım ben de çok beğeniyorum oyun halılarını ama çoook pahalılar ya. nerdeyse 4 m2 halı fiyatına

Hayret yahu turkiyede niye pahali bu cocuk esyalari bu kadar laelaelaelaelae
Burda en begendigin tas catlasin 50 euro ben mertime 20 euroya almistim 3 sene önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…