2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esraa şu saat oldu nerdesin kıııız:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ayyyyy anlaştınız mı kız çıktınız bende çıkıyom:a015::a015::a015:

canlarımm,gittik usg ile baktı doktorumuz,suyumuz aynı,kordon yine boynunda,ayın 17sinde alalım bebeği dedi,biz oley bi hafta daha kaldı falan dedik..
sonra nstye girdim,zeynomun kalp atışları 170lerde,suyun az olması strese sokmuş kuzumu,doktorumuz kalp atışlarını görünce p.tesi son kontrolü yapıyorum,salı ya da çrş da bebeği alıyorum dedi..
iğne ilaç,su içmek,yan yatmak falan elimizden geleni yaptık ama bundan sonrası bebeğimi riske atabilirmiş,zaten kilosu falan gayet iyi,
YANıııı TOPıĞıMıZıN ıLK BEBıŞı ÖNÜMÜZDEKı HAFTA GELıYORRRRopuyorumnanaktan

hep diyorum ya doktoruma çok güveniyorum,o nedenle içim rahat ama heyecan var mı dersenizz,tavanda akannehir

yok be kızlar kaprıs deıl yemek yapıyordum kocam geldı kapatayım dedım şimdide bı bakayım dedım hepınız opuldunuz kocam balkonda benı beklıyoooo bıras oturcaz cay yapmış bana

pek sohbete katılmıyorum ama esracım hakkında neyse o olsun sag saglim kucagına alırsın inş darısı bizlerin başına 6 hafta kaldı benimde ama zaman geçmek bilmiyor

Oyy canimm demek en fazla 5 gun sonra geliyor zeynebimiz ne yalan soyliyim ben cok sevindim bu habere.Nasil olsa kilo durumu iyi daha fazla durup stres girmesinin bi anlami yoktu zaten zeynomun:ecrin_bebek:
Ayy benide heycan basti simdi canim ya hayirlisiyla bi alsan zeynebimi kollarina daha ne isterim kii

yok be kızlar kaprıs deıl yemek yapıyordum kocam geldı kapatayım dedım şimdide bı bakayım dedım hepınız opuldunuz kocam balkonda benı beklıyoooo bıras oturcaz cay yapmış bana
Canim isimiz saka zaten takiliyoz iste birbirimize kaydirigubbakcemile3
Ohh balkon sefasi yapicaniz demek kocisinle afiyet seker olsun canim

pek sohbete katılmıyorum ama esracım hakkında neyse o olsun sag saglim kucagına alırsın inş darısı bizlerin başına 6 hafta kaldı benimde ama zaman geçmek bilmiyor

Canim sen suan kac haftaliksin bebegin cinsiyeti ne sende katil sohbetlere azcik bahset kendinden niye uzak duruyosun ki askolsunn olumunekankayizsmile

canım benim çok teşekkürler..darısı başına demiyim çünkü 35+5 teyim henüz:)
ama allahım zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin herkese:Saruboceq:

sılam,dokunsan ağlayacak haldeyim,ama panik-korku falan değil de,kızımı kucağıma alma fikri içimi bi garip yaptı..
sağlıkla kucağıma bi alsam nasıl bir yük kalkacak üstümden..
sana dedim giderken okuttun o yazıları,çıkmak için sabırsızlandı zeynom,madem annem beni çok istiyor ben stres yapayım dedi kesin kaydirigubbakcemile3

canım adım sıla 33 haftalık hamileyim allahdan bişey olmassa 39 . hafta alacak dr. bakalım 17 sinde kontrolüm var izmirde yaşıyorum ilk bebegim 33 yaşındayım :))))))

ne yazayım şaşırdım. bugün o kadar üzülmüştük ki öylesine ağlamıştık ki oğlumla babasının yüzünden. şimdi ise heyecandan bi tuhaf olduk ya. canım ya nasıl güldürdün yüzümü. haftaya hayatınızın anlamı geliyor. bizim de ilk bebeğimiz. ilk göz ağrımız zeynebimiz olacak demek. ne güzel bi haber bu. ben onun sağlığından eminim. içe içe su bırakmadı yavrum:) allahımın izniyle hayata gözlerini sağlıklı bir şekilde açacak. hayırlı uğurlu olsun hepimize. güzel annesini de babasını da kutluyorummm

canııımm bizde seni beklioduk:1hug: esracım 17sini okuyunca bi an sevindim benimde o gün randevum gelirdim yanına ama kuzucuk erken gelicekmiş, gelsin bakalım sağlıklı gelsinde erken gelsin canım benim dediğin gibi sen elinden geleni yaptın bebişin için gerisi tolga beyin usta ellerine kaldı, için rahat olsun herşey yolunda gidicek inş. şimdiden gözümüz aydın topiğimizin ilk bebişi hayırlı olsun 41 kere maşallah prensese

Canim benim erenim zeynebimin kilosunda olucak hic endise etmeden bende ok derdim doktora.Zeynebimin saglik acisindan sukurler olsun ki hic bi soorunu yok o yuzden dert edecek bi seyde yok erken dogacadi icin ki sadece 1 bucuk hafta önce dogmus oluyo zeynebimm.
Insallah sen dogum yaparken bizde dualarimizla hep zeynebimle senin yaninda olucaz canimmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım adım sıla 33 haftalık hamileyim allahdan bişey olmassa 39 . hafta alacak dr. bakalım 17 sinde kontrolüm var izmirde yaşıyorum ilk bebegim 33 yaşındayım :))))))

Canim adasiz senle ne guzel.
Ilk bebegin sezeryan mi olucan canim bi sorun oldugu icin mi yoksa sen sezeryan dogum tercih ettigin icin mi canim?
Cinsiyetini yazmamissin ben tahmin edim mi sanirim kizin olucakk CADIARZU
Istersen sanada bizimkiler gibi bi ticker yapalimm canim.

ayyyyyyyyyy canım ya yerim ısırırım onu ben hakkında hayırlısı olsun valla bebiş geliyo diye çok heyecanlandım sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tickeeeerrr sılaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Offf sanki carsambaya dogum yapicak benim bana noluyosa simdiden dusunmeye basladim dogum anini falan oglusumu kucagima aldigimii boshayallersmile
Esramm ben böyleysem senin durumunu dusunmek bile istemiyorum canimmm kaydirigubbakcemile3

evet adaşız iyi tahmin kızım olacak allahın izniyle dr la karar verdik gerçi biraz benden kaynaklandı galiba çok korkuyorum normal yapmakdan ticker yapmak istersen neden olmasın

tickeeeerrr sılaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Gercekten öyle oldu ya topigin yarisindan fazlasinin tickerini ben yaptim nerdeyse kaydirigubbakcemile3
Ama bakiyorum tickeri yok sanirim yapamiyo diyorum soruyorumm zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…