2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Offf sanki carsambaya dogum yapicak benim bana noluyosa simdiden dusunmeye basladim dogum anini falan oglusumu kucagima aldigimii boshayallersmile
Esramm ben böyleysem senin durumunu dusunmek bile istemiyorum canimmm kaydirigubbakcemile3

peki sen böyleysen ben nasıl olayım. bi düşün :roflol:

ayyy kızlar bıde burdaaaa dugun var son ses müziiiikkk gidip oynayasım geldide offfffff bu gobekle nerreye oglan benden once zıplarrrr

kaydirigubbakcemile3 Gercekten öyle oldu ya topigin yarisindan fazlasinin tickerini ben yaptim nerdeyse kaydirigubbakcemile3
Ama bakiyorum tickeri yok sanirim yapamiyo diyorum soruyorumm zemuszemus

iyi yapıon canım tickersız kalmasıııııııınnsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3delikafadulden:lepi:

evet adaşız iyi tahmin kızım olacak allahın izniyle dr la karar verdik gerçi biraz benden kaynaklandı galiba çok korkuyorum normal yapmakdan ticker yapmak istersen neden olmasın

Canim aslinda ilk dogumun oldugu icin normal yapmayi tercih etsen daha guzel olurdu.Sezeryan dogum normal doguma göre daha zor cunkiboshayallersmile
Ama yinede senin kararin tabi.
Sen yapmayi bilmiyorsan seve seve yaparim canim tickerini.
Sen bana bilgilerini yaz yeter.

Bebegin dogum tarihi
Son adet tarihi
Karar verdiysen bebgin ismini yaz canim

sılacım normal dogum tarihi 28/05 /2010 tahmini son adet dönemim 20 eylül 2009 kızımın ismide nehir olacak allhın izniyle

esracım bebiş kaç kiloymuş???ay ya ne güzel bebişine kavuşcan....bakalım bende yarın gitcem doktora.gün verir heralde...

sılacım normal dogum tarihi 28/05 /2010 tahmini son adet dönemim 20 eylül 2009 kızımın ismide nehir olacak allhın izniyle

Canim asagiya yazdigim linki
Kullanici paneli
Profil duzenleye gir
Orda altta ticker ekleme yeri var
oraya kopyala hayirli olsun umarim begenirsin a.s.

http://lbdf.lilypie.com/HECxp2.png

canım benimm,sizin desteğiniz bize çok iyi geliyor,allah razı olsunolumunekankayizsmile
babanıza söyleyin benim tombiş kızım çok fena yapar onu,üzmesin teyzesiyle kardeşiniklava:

amiin,inşallah herşey yolunda gidecek,senin doğumuna kızımla gelcez biz betülümmopuyorumnanaktan

laptopumu da hastane çantama koycam,böylece hep canlı yayında olcaz:)
bu kadar dua edenimiz varken allahım herşeyde kolaylık sağlar eminimolumunekankayizsmile

ısır teyzesi,ben de o minik ayaklarını ısırcam,tekmelerin hesabını sorcamkaydirigubbakcemile3

allah hepinizden razı olsun kızlar,sanki yıllardır hayatımdaymışsınız gibi geliyor,yol boyu çatladım size söylemek için:)
yazdıklarınızı okurken de salya sümük oldum,iyi ki varsınız,hepinizi çok seviyorumm:asigim:

Ayy iyi fikir aslinda kis nasilsa tam bayilmican doktorlar bebegi alirken sende son durumlari yazarsin bizee kaydirigubbakcemile3
Canim bu kadar kisa bi zamanda böyle kuvvetli bi dostluk kurduysak bu hepimizin yureginin guzelliginden opuyorumnanaktan

kızlar yoğurt makinası olan var mı güzel mibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım bende var yoğurt makinası cokkk da memnunum hemde milattan önce kalma annem almıs ben bebekkennnnn

ayyyyyyyy esra hadi hayırlısı canım benim ya bugun cok merak ettım seni bende bilg. acık bıraktım asagıya dukkana indim canım esim nöbette

Allah korusun Zeynep Lal'imiz sağ sağlim geliyor desene ilk bebişimizzzzzzzz oyyy senden ne haberler alırız artık canım ya
sende heycan olmaz mı ben bile heycan yaptımmm ayyyy

canım adım sıla 33 haftalık hamileyim allahdan bişey olmassa 39 . hafta alacak dr. bakalım 17 sinde kontrolüm var izmirde yaşıyorum ilk bebegim 33 yaşındayım :))))))

canım hoş geldin aramızaaaaa hayırlısıyla saglıkla kucagına al bebişiniiiiiiii 39. haftada neden alcak merak ettim sakıncası yoksa :)

yesica nasılsın canım ya neden ağladın sen hayırdır?

Offf sanki carsambaya dogum yapicak benim bana noluyosa simdiden dusunmeye basladim dogum anini falan oglusumu kucagima aldigimii boshayallersmile
Esramm ben böyleysem senin durumunu dusunmek bile istemiyorum canimmm kaydirigubbakcemile3

peki sen böyleysen ben nasıl olayım. bi düşün :roflol:

bi garibim,serinkanlıyım ama içim kıpır kıpır,demin ağlama krizi geçirdim,şimdi de ne hissettiğimi bile bilmiyorumsempatiksalakcinni
kızım zaten strese girmiş,ben de onu temelli germeyeyim hemen geyik moduna geçiyorummkaydirigubbakcemile2

çoğunluk doğum yapmadan benim kızın 40ı çıkacakdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…