2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deli kızzzzzz bak simdi kıskandırdın biziiiiii :)

niye stres yapıyorsunnn sağlığı yerinde
hem 40 inda sana bizden coooooookkk malzeme cıkar canım beniiimmmm

canııımmm gel tabiiolumunekankayizsmile bakarsın bende gelirim sürpriz yaparım sizeyerimseniben
kıyamam ağlama:teselli: sende iiki varsın iiki tanımışım seni canım benimkaydirigubbakcemile5

kamera açıp canlı yayın yapayım ameliyathanedenkaydirigubbakcemile3
tarihe geçeriz herhaldekaydirigubbakcemile3

geliyor canımm,içerde sıkıldı artık yavrum,illa çıkacak
ben de haber vermek için sabırsızlandım,dışarda yedik yemeği,eşime hadi eve gidelim kızlar merak etmiştir dedim yer yemez,güldü bana,ben beklesem bu kadar acele etmezsin diyordelikafadulden

eşini de adıma tebrik et canım sana eminim iyi bakıyordur zaten ama şimdi daha da iyi baksınnnnnnnn

Canim asagiya yazdigim linki
Kullanici paneli
Profil duzenleye gir
Orda altta ticker ekleme yeri var
oraya kopyala hayirli olsun umarim begenirsin a.s.

http://lbdf.lilypie.com/HECxp2.png

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kııız dikkat et yine kendinin kini vermesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Canim sevinc gözyaslaridir eminim onlar.Bence cok sanslisin zeynebimin haftasinda olupta o kiloda olan cok nadirdir canim senin kizin sanki 40 haftalik dogacak gibi sapasaglam ve saglikla acicak insallah dunyaya gözlerini.
Herkes 40 haftasini beklerken sen 36 inci haftasinda kavusuyosun kizinaa darisi bizlerin basina insallah :Saruboceq:

deli kızzzzzz bak simdi kıskandırdın biziiiiii :)

niye stres yapıyorsunnn sağlığı yerinde
hem 40 inda sana bizden coooooookkk malzeme cıkar canım beniiimmmm

ben de doğum sonrası kaynanamın maceralarını anlatırım,siz de kendiniz için önlem alırsınız erkenden:roflol:
stres yaptım geçti ama yazık kuzuma,zayıflar falan maazallah:roflol:

canııımmm gel tabiiolumunekankayizsmile bakarsın bende gelirim sürpriz yaparım sizeyerimseniben
kıyamam ağlama:teselli: sende iiki varsın iiki tanımışım seni canım benimkaydirigubbakcemile5

olumunekankayizsmile canımsın betülüm,çok seviyorum seniolumunekankayizsmile

esraaa seni çarşafa dolayacam kimse görmesin güzelliğini:kedi::kedi::kedi:
canım bizde seni çooooooooooooookkk seviyoz :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

canıııım benım cok sevındım maaşalllaaahhh bebşşimizede annesinede darısı benım başıma 10 mayısa

hadi bakalım hayırlısı canım inşallah zamanında ve sağlıklı bi şekilde alırsın bebişini kucağına:Saruboceq:

slm herkese
çok sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun şimdilik salıyı bekliyoruz heyecanla.

esracım senin haberine bakmak için geldim. bende dinleniyorum bol bol kızım dinlensin diye bilgisayar başınada geçmiyorum .

salı yada çarşambaya dedi ha. hakkınızda hayırlısı olsun canım. en azından 36 bitmiş olacak kilosuda iyiymiş doktorunada güveniyomuşsun çokda riske atmaya gerek yok o zaman en iyisini doktorlarımız bilir.. pzt bir kontrolunuzu olun bakalım. ayyyy bende heyecanlandım şimdi :asigim:

iyigeceler kızlar yeni gördüm ben burayı sıla nasılsın canım ben ozmos ekobero oldum şimdi belki hatırlarsın ne zamandır girmiyodum b akşam bi göz atıyım dedim belki sesimi duyan olur

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kııız dikkat et yine kendinin kini vermesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Hehe onu nasi becerdiysem simdi istesemde yapamam :roflol:
Ayy seni dogumda elinde laptopla dusunuyorumda ne komik olur yaa :roflol:
Bizde acaba kaynanasina mi gitti dedik bide kaynanalari ceksitirdik firsat bu firsatt kaydirigubbakcemile3

anladım uzak sayılırsın gerçi tek münibüs izmirde heryer yakın sayılır aslında dimi

evet canım izmirin öyle sorunu yok allahtan :)
buca da halamlar vaar şirinyerde oraya cok geliyorum daha doğrusu hamilelikten öncee :) şimdi ev kusuyum

iyigeceler kızlar yeni gördüm ben burayı sıla nasılsın canım ben ozmos ekobero oldum şimdi belki hatırlarsın ne zamandır girmiyodum b akşam bi göz atıyım dedim belki sesimi duyan olur

iyi geceler hoş geldinn

esracım bencede bebiş gayet sağlıklıdır ne güzel bebişine kavuşcan hayırlısıyla inş oooo ben daha dogumu beklerken senın bebek 1 aylıga yakın olcak abla olcak yaniiiiidelikafadulden

eşini de adıma tebrik et canım sana eminim iyi bakıyordur zaten ama şimdi daha da iyi baksınnnnnnnn
söyledim,çok teşekkür ediyor,
başının tacıymışım,çok iyi bakıyormuş,içleri rahat olsun diyor:) darısı zamanı gelince başınızaymış:Saruboceq:
bugun pek bi duygusal da kendileri

evett,hem daha erken hem daha fazla kilo almadan,çatlayıp patlamadan kavuşcam diyordum,eşim ekledi bak yüzüstü de yatacaksın,midye dolma da yiyeceksin diye:)
nerdeyse zil takıp oynucam gaza geldimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…