canım teşekkürler ugraşdın zaman ayırdın saol allah bebşlerine uzun saglıklı ömür versin
bi garibim,serinkanlıyım ama içim kıpır kıpır,demin ağlama krizi geçirdim,şimdi de ne hissettiğimi bile bilmiyorumsempatiksalakcinni
kızım zaten strese girmiş,ben de onu temelli germeyeyim hemen geyik moduna geçiyorummkaydirigubbakcemile2
çoğunluk doğum yapmadan benim kızın 40ı çıkacakdelikafadulden
buca canım çevikbir
amiin,inşallah herşey yolunda gidecek,senin doğumuna kızımla gelcez biz betülümmopuyorumnanaktan
allah hepinizden razı olsun kızlar,sanki yıllardır hayatımdaymışsınız gibi geliyor,yol boyu çatladım size söylemek için:)
yazdıklarınızı okurken de salya sümük oldum,iyi ki varsınız,hepinizi çok seviyorumm:asigim:
Ayy iyi fikir aslinda kis nasilsa tam bayilmican doktorlar bebegi alirken sende son durumlari yazarsin bizee kaydirigubbakcemile3
Canim bu kadar kisa bi zamanda böyle kuvvetli bi dostluk kurduysak bu hepimizin yureginin guzelliginden opuyorumnanaktan
ayyyyyyyy esra hadi hayırlısı canım benim ya bugun cok merak ettım seni bende bilg. acık bıraktım asagıya dukkana indim canım esim nöbette
Allah korusun Zeynep Lal'imiz sağ sağlim geliyor desene ilk bebişimizzzzzzzz oyyy senden ne haberler alırız artık canım ya
sende heycan olmaz mı ben bile heycan yaptımmm ayyyy
kamera açıp canlı yayın yapayım ameliyathanedenkaydirigubbakcemile3
tarihe geçeriz herhaldekaydirigubbakcemile3
geliyor canımm,içerde sıkıldı artık yavrum,illa çıkacak
ben de haber vermek için sabırsızlandım,dışarda yedik yemeği,eşime hadi eve gidelim kızlar merak etmiştir dedim yer yemez,güldü bana,ben beklesem bu kadar acele etmezsin diyordelikafadulden
Canim asagiya yazdigim linki
Kullanici paneli
Profil duzenleye gir
Orda altta ticker ekleme yeri var
oraya kopyala hayirli olsun umarim begenirsin a.s.
http://lbdf.lilypie.com/HECxp2.png
bi garibim,serinkanlıyım ama içim kıpır kıpır,demin ağlama krizi geçirdim,şimdi de ne hissettiğimi bile bilmiyorumsempatiksalakcinni
kızım zaten strese girmiş,ben de onu temelli germeyeyim hemen geyik moduna geçiyorummkaydirigubbakcemile2
çoğunluk doğum yapmadan benim kızın 40ı çıkacakdelikafadulden
deli kızzzzzz bak simdi kıskandırdın biziiiiii :)
niye stres yapıyorsunnn sağlığı yerinde
hem 40 inda sana bizden coooooookkk malzeme cıkar canım beniiimmmm
canııımmm gel tabiiolumunekankayizsmile bakarsın bende gelirim sürpriz yaparım sizeyerimseniben
kıyamam ağlama:teselli: sende iiki varsın iiki tanımışım seni canım benimkaydirigubbakcemile5
esraaa seni çarşafa dolayacam kimse görmesin güzelliğini:kedi::kedi::kedi:canım benimm,sizin desteğiniz bize çok iyi geliyor,allah razı olsunolumunekankayizsmile
babanıza söyleyin benim tombiş kızım çok fena yapar onu,üzmesin teyzesiyle kardeşiniklava:
amiin,inşallah herşey yolunda gidecek,senin doğumuna kızımla gelcez biz betülümmopuyorumnanaktan
laptopumu da hastane çantama koycam,böylece hep canlı yayında olcaz:)
bu kadar dua edenimiz varken allahım herşeyde kolaylık sağlar eminimolumunekankayizsmile
ısır teyzesi,ben de o minik ayaklarını ısırcam,tekmelerin hesabını sorcamkaydirigubbakcemile3
allah hepinizden razı olsun kızlar,sanki yıllardır hayatımdaymışsınız gibi geliyor,yol boyu çatladım size söylemek için:)
yazdıklarınızı okurken de salya sümük oldum,iyi ki varsınız,hepinizi çok seviyorumm:asigim:
Canim cok ama cok sevindim kalp atislarinin normale dönmesine insallah artik hep normal cikar degerlerii de senide bizide merakta birakmaz öykü hanim :Saruboceq:
Herseyin simdiden hazirlanmasida cok iyi olmus ani bi durumda hemen mudahale edebilir doktorlarboshayallersmile
36 haftayi dolsursaniz bile yeter canim insallah öykümüz icin en hayirli zaman ne zamansa o zaman gelsin dunyaya
Annesi sende bol bol dinlen kendini strese sikintiya sokma sakin rabbim bebeklerimizi nasi koruyor bak goruyorsun rabbime emaner bebislerimizz:Saruboceq:
:teytey::teytey:
çok sevindim canım,demiştim düzgün çıkabiliyor işte,ah bu kordonnn bi öyle bi böyle yapıyor sonuçları
ama şükürler olsun,daha da iyi olur inşallah..
hadi bu haftayı da kurtardınız,bi sonraki muayenede tarih verse bile 35 çoktan bitmiş olur..
hep soluna yat canım,bol bol oksijen gitsin bebişe,ben tüm gün soluma yatıyorum,sol yanım çürüdü ama değer kuzuma:asigim:
bak yalnız değilsin,hatta benim senden farklı bi de suyum çoook az..
iyi tarafından bak
ite kaka 38i buluruz,herşey çok güzel olacaakkopuyorumnanaktan
canım çok sevindim de inşaallah 38.haftayı bulur yaaa sağlıklı bi şekilde kucağına alıp bol bol koklamak nasip olsun yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canıııım benım cok sevındım maaşalllaaahhh bebşşimizede annesinede darısı benım başıma 10 mayısa
hadi bakalım hayırlısı canım inşallah zamanında ve sağlıklı bi şekilde alırsın bebişini kucağına:Saruboceq:
canım hayırlısı olsun sevindim kötü çıkmamasına Allahın izniyle her şeyin hayırlısı canım ya salı günü de güzelllll haberlerinle geliceksin eminim..
ittire ittire 38............. :)
]
canlarımm,gittik usg ile baktı doktorumuz,suyumuz aynı,kordon yine boynunda,ayın 17sinde alalım bebeği dedi,biz oley bi hafta daha kaldı falan dedik..
sonra nstye girdim,zeynomun kalp atışları 170lerde,suyun az olması strese sokmuş kuzumu,doktorumuz kalp atışlarını görünce p.tesi son kontrolü yapıyorum,salı ya da çrş da bebeği alıyorum dedi..
iğne ilaç,su içmek,yan yatmak falan elimizden geleni yaptık ama bundan sonrası bebeğimi riske atabilirmiş,zaten kilosu falan gayet iyi,
YANİİİİ TOPİĞİMİZİN İLK BEBİŞİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GELİYORRRRopuyorumnanaktan
hep diyorum ya doktoruma çok güveniyorum,o nedenle içim rahat ama heyecan var mı dersenizz,tavanda akannehir
Hehe onu nasi becerdiysem simdi istesemde yapamam :roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kııız dikkat et yine kendinin kini vermesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ayy seni dogumda elinde laptopla dusunuyorumda ne komik olur yaa :roflol:kamera açıp canlı yayın yapayım ameliyathanedenkaydirigubbakcemile3
tarihe geçeriz herhaldekaydirigubbakcemile3
geliyor canımm,içerde sıkıldı artık yavrum,illa çıkacak
ben de haber vermek için sabırsızlandım,dışarda yedik yemeği,eşime hadi eve gidelim kızlar merak etmiştir dedim yer yemez,güldü bana,ben beklesem bu kadar acele etmezsin diyordelikafadulden
anladım uzak sayılırsın gerçi tek münibüs izmirde heryer yakın sayılır aslında dimi
iyigeceler kızlar yeni gördüm ben burayı sıla nasılsın canım ben ozmos ekobero oldum şimdi belki hatırlarsın ne zamandır girmiyodum b akşam bi göz atıyım dedim belki sesimi duyan olur
Canim sevinc gözyaslaridir eminim onlar.Bence cok sanslisin zeynebimin haftasinda olupta o kiloda olan cok nadirdir canim senin kizin sanki 40 haftalik dogacak gibi sapasaglam ve saglikla acicak insallah dunyaya gözlerini.
Herkes 40 haftasini beklerken sen 36 inci haftasinda kavusuyosun kizinaa darisi bizlerin basina insallah :Saruboceq:
söyledim,çok teşekkür ediyor,eşini de adıma tebrik et canım sana eminim iyi bakıyordur zaten ama şimdi daha da iyi baksınnnnnnnn
Canim sevinc gözyaslaridir eminim onlar.Bence cok sanslisin zeynebimin haftasinda olupta o kiloda olan cok nadirdir canim senin kizin sanki 40 haftalik dogacak gibi sapasaglam ve saglikla acicak insallah dunyaya gözlerini.
Herkes 40 haftasini beklerken sen 36 inci haftasinda kavusuyosun kizinaa darisi bizlerin basina insallah :Saruboceq:
evet canım izmirin öyle sorunu yok allahtan :)
buca da halamlar vaar şirinyerde oraya cok geliyorum daha doğrusu hamilelikten öncee :) şimdi ev kusuyum
iyi geceler hoş geldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?