2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyigeceler kızlar yeni gördüm ben burayı sıla nasılsın canım ben ozmos ekobero oldum şimdi belki hatırlarsın ne zamandır girmiyodum b akşam bi göz atıyım dedim belki sesimi duyan olur

Slm canim hosgeldin a.s.
Ayy inan hatirladim dersem yalan söylemis olurum eskilerden o kadar cok kisi vardiki özur dilerim canim ya biliyosun zaten önceden ben cok gelmiyordum topige.
Sen sila yazdin ya simdi biz burda 2 sila olduk silam_buse var bide sanirim o onceden daha cok yaziyomus belkide ona yazmisindir ben ustume alindim ama sila deyince kaydirigubbakcemile3

dogum yapıcakmışsın canım hayırlısı saglıklı geçsin herşeyin istedigin gibi olsun

yok canım sana yazdım sen yurtdışındasın seninde iki oglun vardı benimde iki oglum olcak ordan hatırladım bende seni hatta arkadaş listemdede vardınama adımı degiştirince böyle oldu önemki degil bende girmiyoru kaç gündür temizlik telaşı var şöyle bi baktım muhabbetinize dahil olayım dedim

evett,hem daha erken hem daha fazla kilo almadan,çatlayıp patlamadan kavuşcam diyordum,eşim ekledi bak yüzüstü de yatacaksın,midye dolma da yiyeceksin diye:)
nerdeyse zil takıp oynucam gaza geldimkaydirigubbakcemile3

Off ya bende en cok yuz ustu yatmayi özledim gercekten yan yatmaktan yanlarim agridi artik delikafadulden
Esinde heycanlidir kesin ilk defa baba olucakk duygularini alalimm babamizinn kaydirigubbakcemile3

esraaa seni çarşafa dolayacam kimse görmesin güzelliğini:kedi::kedi::kedi:
canım bizde seni çooooooooooooookkk seviyoz :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

olumunekankayizsmile sedefimmmm cansın sen yaaaolumunekankayizsmile

allahım merak edilmekten mutlu olur mu insan,çok mutlu oldumopuyorumnanaktan
allah razı olsun canım,hepimiz için hayırlısı inşallah..
senin de salı günü güzel haberlerini alalım inşallah,hastaneden bile alırım ben haberleri:))

Ayy seni dogumda elinde laptopla dusunuyorumda ne komik olur yaa :roflol:
Bizde acaba kaynanasina mi gitti dedik bide kaynanalari ceksitirdik firsat bu firsatt kaydirigubbakcemile3
kaynanama gitmedik ama yemek yediğimiz yere uğradılar,yine salak salak konuştu,eşim de tersledi,ooh nasıl rahatladım:))))
hastanede internet var nasılsa,hem 2 gün netsiz yapamam ben,kuzucuğum uyurken size anlatırım detayları:9)

esracım bencede bebiş gayet sağlıklıdır ne güzel bebişine kavuşcan hayırlısıyla inş oooo ben daha dogumu beklerken senın bebek 1 aylıga yakın olcak abla olcak yaniiiiidelikafadulden
inşallah canım,zamanında gelsin tüm bebişlerimiz,dua ederken bunu mutlaka belirtmek lazımmış:)
benimki okula başlar sizinkiler gelene kadardelikafadulden

yan yatmakdan baldırlarıma kramplar giriyor artık aahhhhhh yüz üstü yatmak omuzlarım kas yapdı zaten agırlıgımı taşımakdan kaydirigubbakcemile3

Tamam simdi hatirladim canim seninle iki oglusla nasi bas etcez muhabbeti etmistikk sempatiksalakcinni
Cok iyi yapmissin canim her zaman bekleriz bundan sonra daha zamanimiz var nasil olsa

hoşbulduk canım bi duyan oldu bilmiyorumkismile

canım bakma sen bizim cadılar duyar herkesi bugun sadece esramızdan beklediğimiz haberler vardı tüm gün meraktan catladık

sen nasılsın

bu arada bayanlar bana 30 dk musade eşim gelmiş nöbetten kaçmıssssssss bırakmıs tukkanı

gözümün içine bakıo suan

sizin yüzünüzden kocayı kaldırdım kalk bakiim ordan iki lak lak edicem dedimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar ben kactıııım iyi geceler***

Iyi geceler canimm opuyorumnanaktan

Kislar midem kayniyo resmen dunden beri mahfoldum ya mide agrisindan gunde 5 litre su iciyorum nerdeyse mafoldumben
Kaynanamda diyoki cocugun saci cikiyo o yuzden ama bence sacma aklinialirimsmile

bende bendeee

bende seviyorum esracım seniiiiiiiiiiiiiii

iyi ki de tanıdım sizleriiiiiiiiiiiiiii

iyiki aynı binada oturmuyoz erkeklere yazık olurdusempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sılam_buse , ekobero aramıza hoşgeldiniz..

kızlar ben kaçar kociş laptopu istiyo..
hepinize bebişlerinizle iyi geceler dilerim opuyorumnanaktan
bi de erkenden uyuyunn

dogum yapıcakmışsın canım hayırlısı saglıklı geçsin herşeyin istedigin gibi olsun
teşekkür ederim canım inşallah:Saruboceq:
hoşgeldin,kusura bakma canım yeni geldin ama ilgilenemedim,bugun heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum

Off ya bende en cok yuz ustu yatmayi özledim gercekten yan yatmaktan yanlarim agridi artik delikafadulden
Esinde heycanlidir kesin ilk defa baba olucakk duygularini alalimm babamizinn kaydirigubbakcemile3

az kaldı sılam,sen de yatacaksın yüzüstü,buraya yazar bizim cadıları çatlatırız kötükedihüso

babamızın ayakları yere basmıyor,eli ayağına dolaştı ama beni sakinleştirmeye çalışıyordu bugun halbuki ben çok sakindim :roflol:

eve geldik geleli oturmadı,halıları topladı yarın yıkamaya vercem,hazırlıksız yakalandık,önümüzdeki hafta hallederiz diyordukeyvahedigeldismile
kadın gelecek yarın da,kadına ayıp olmasın diye ortalığı topluyor,ev ne halde sen düşün kafamçokkarıştı
evde dört dönüyor garibim:roflol:

ayy esraaa canım saglıkla kavusun inşallah allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…