iyigeceler kızlar yeni gördüm ben burayı sıla nasılsın canım ben ozmos ekobero oldum şimdi belki hatırlarsın ne zamandır girmiyodum b akşam bi göz atıyım dedim belki sesimi duyan olur
söyledim,çok teşekkür ediyor,
başının tacıymışım,çok iyi bakıyormuş,içleri rahat olsun diyor:) darısı zamanı gelince başınızaymış:Saruboceq:
bugun pek bi duygusal da kendileri
evett,hem daha erken hem daha fazla kilo almadan,çatlayıp patlamadan kavuşcam diyordum,eşim ekledi bak yüzüstü de yatacaksın,midye dolma da yiyeceksin diye:)
nerdeyse zil takıp oynucam gaza geldimkaydirigubbakcemile3
Slm canim hosgeldin a.s.
Ayy inan hatirladim dersem yalan söylemis olurum eskilerden o kadar cok kisi vardiki özur dilerim canim ya biliyosun zaten önceden ben cok gelmiyordum topige.
Sen sila yazdin ya simdi biz burda 2 sila olduk silam_buse var bide sanirim o onceden daha cok yaziyomus belkide ona yazmisindir ben ustume alindim ama sila deyince kaydirigubbakcemile3
evett,hem daha erken hem daha fazla kilo almadan,çatlayıp patlamadan kavuşcam diyordum,eşim ekledi bak yüzüstü de yatacaksın,midye dolma da yiyeceksin diye:)
nerdeyse zil takıp oynucam gaza geldimkaydirigubbakcemile3
esraaa seni çarşafa dolayacam kimse görmesin güzelliğini:kedi::kedi::kedi:
canım bizde seni çooooooooooooookkk seviyoz :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
slm herkese
çok sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun şimdilik salıyı bekliyoruz heyecanla.
esracım senin haberine bakmak için geldim. bende dinleniyorum bol bol kızım dinlensin diye bilgisayar başınada geçmiyorum .
salı yada çarşambaya dedi ha. hakkınızda hayırlısı olsun canım. en azından 36 bitmiş olacak kilosuda iyiymiş doktorunada güveniyomuşsun çokda riske atmaya gerek yok o zaman en iyisini doktorlarımız bilir.. pzt bir kontrolunuzu olun bakalım. ayyyy bende heyecanlandım şimdi :asigim:
kaynanama gitmedik ama yemek yediğimiz yere uğradılar,yine salak salak konuştu,eşim de tersledi,ooh nasıl rahatladım:))))Ayy seni dogumda elinde laptopla dusunuyorumda ne komik olur yaa :roflol:
Bizde acaba kaynanasina mi gitti dedik bide kaynanalari ceksitirdik firsat bu firsatt kaydirigubbakcemile3
inşallah canım,zamanında gelsin tüm bebişlerimiz,dua ederken bunu mutlaka belirtmek lazımmış:)esracım bencede bebiş gayet sağlıklıdır ne güzel bebişine kavuşcan hayırlısıyla inş oooo ben daha dogumu beklerken senın bebek 1 aylıga yakın olcak abla olcak yaniiiiidelikafadulden
yok canım sana yazdım sen yurtdışındasın seninde iki oglun vardı benimde iki oglum olcak ordan hatırladım bende seni hatta arkadaş listemdede vardınama adımı degiştirince böyle oldu önemki degil bende girmiyoru kaç gündür temizlik telaşı var şöyle bi baktım muhabbetinize dahil olayım dedim
hoşbulduk canım bi duyan oldu bilmiyorumkismile
olumunekankayizsmile canımsın betülüm,çok seviyorum seniolumunekankayizsmile
kızlar ben kactıııım iyi geceler***
teşekkür ederim canım inşallah:Saruboceq:dogum yapıcakmışsın canım hayırlısı saglıklı geçsin herşeyin istedigin gibi olsun
Off ya bende en cok yuz ustu yatmayi özledim gercekten yan yatmaktan yanlarim agridi artik delikafadulden
Esinde heycanlidir kesin ilk defa baba olucakk duygularini alalimm babamizinn kaydirigubbakcemile3
canlarımm,gittik usg ile baktı doktorumuz,suyumuz aynı,kordon yine boynunda,ayın 17sinde alalım bebeği dedi,biz oley bi hafta daha kaldı falan dedik..
sonra nstye girdim,zeynomun kalp atışları 170lerde,suyun az olması strese sokmuş kuzumu,doktorumuz kalp atışlarını görünce p.tesi son kontrolü yapıyorum,salı ya da çrş da bebeği alıyorum dedi..
iğne ilaç,su içmek,yan yatmak falan elimizden geleni yaptık ama bundan sonrası bebeğimi riske atabilirmiş,zaten kilosu falan gayet iyi,
YANİİİİ TOPİĞİMİZİN İLK BEBİŞİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GELİYORRRRopuyorumnanaktan
hep diyorum ya doktoruma çok güveniyorum,o nedenle içim rahat ama heyecan var mı dersenizz,tavanda akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?