kızlar daha fazla duramıyorum izmir cok sıcak evde bunaldım balkona cıkıp kendıme gelıp yatmam lazım
ALLAHIM iyikide haziranda doğumum ağustosta olsaydı ne yapardım bu gobekle hadi iyi geceler güzel annelersırnaşık şey
Aman hep iyi ol canim insallah :Saruboceq:
Demekki cok yorulmus bugun eside esradabilmiyorumkismile
neyse gelince anlatir bakalim ne yapmis evin isleri bitmismi barii
Cok kalkima kisss cocugun ici disina cikcakk kaydirigubbakcemile3
Burda 5 cocuk yapan annleri emekli yapip maas bagliyolar canim ne diyon sen.
Dogumdan sonra 2 sene annelik parasi ve cocugun 18 yasina girene kadar da cocuk parasi aliyosun daha sayimmii delikafadulden
guldurdun kız sen benısırnaşık şey aynı bızımkıde oyleeeee iizmirli kocalara mı mahsus yoksa bu delikafadulden:Saruboceq::Saruboceq:bizimkide sünnetini düşünüyooooo sen ne dıyosuuuunnnnnn...:1no2:
Aman hep iyi ol canim insallah :Saruboceq:
Demekki cok yorulmus bugun eside esradabilmiyorumkismile
neyse gelince anlatir bakalim ne yapmis evin isleri bitmismi barii
Cok kalkima kisss cocugun ici disina cikcakk kaydirigubbakcemile3
Hep Omu benim içimi dışıma çıkarıcakj birazda ben onu rahatsız edeyimm delikafadulden :teytey: :teytey: hem yarın anneler günü bi günde o benim nazımı çeksin kaydirigubbakcemile3
Canim korkucak bisey yok aslinda simdiden stres yapma hic dogum ani geldimi hersey kendiliginde olup gidiyor sana sadece dogurmak kaliyoo kaydirigubbakcemile3evet 5 hafta az kaldı artık sayamıyorum korkudan kaydirigubbakcemile3 heyecanın yerinini haiften korku almaya başladı aklinialirimsmile ee nede olsa ilk doğum insan ne yaşayacağını bilmediği için tedirgin oluyıor ister istemez eyvahedigeldismile bu arada sizin bebişlerin hareketleri ne alemde kızlazrr
guldurdun kız sen benısırnaşık şey aynı bızımkıde oyleeeee iizmirli kocalara mı mahsus yoksa bu delikafadulden:Saruboceq::Saruboceq:bizimkide sünnetini düşünüyooooo sen ne dıyosuuuunnnnnn...:1no2:
kızlar daha fazla duramıyorum izmir cok sıcak evde bunaldım balkona cıkıp kendıme gelıp yatmam lazım
ALLAHIM iyikide haziranda doğumum ağustosta olsaydı ne yapardım bu gobekle hadi iyi geceler güzel annelersırnaşık şey
Iyi geceler senayim izmirin sicaklarindan azcik burayada göndersen ne guzel olurr biz donuyoruz hala burda laelaelaelaelae
Mertimde usutmus 1 saattir hastanedeydik ordan nöbetci eczane aradik geldik bu saat olduu simdi yatirdim sesi cikmiyo oglusumunnn :çok üzgünüm:
sedeeeef gecmiş olsun canııııııııııım
Canim korkucak bisey yok aslinda simdiden stres yapma hic dogum ani geldimi hersey kendiliginde olup gidiyor sana sadece dogurmak kaliyoo kaydirigubbakcemile3
Senin hersey normal dimi suanda insallah normal dogum yaparsin canim ya bende cok isterdim normal dogum yapmayi ama maleseff aklinialirimsmile
Bide benim oglus yan duruyo ya kafasi asagida degil sag kasigimda ve ayaklarida sol tarafta yukarda bilmiyorumkismile
Benim oglus bu saatler oldumu hareketli ama gunduzleri pek degill
Canim ben hastaneye dogum icin gun almaya gittigimde sunnet isinide konuscam eger olursa ve kafama yatarsa dogduktan sonra hastaneden cikmadan yaptircam sunnetini sositososito[/QUOT
bizim babamız oyle ıstemıyoooo eskışehıre koye goturcekmış sunnet ettırıp oyle gezdırcekmış ne diyim artııııııkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
Kemal sunalin bi filmi vardi bilirmisin bilmem.beni evlat edinseneee
Hep Omu benim içimi dışıma çıkarıcakj birazda ben onu rahatsız edeyimm delikafadulden :teytey: :teytey: hem yarın anneler günü bi günde o benim nazımı çeksin kaydirigubbakcemile3
iyi geceler ozman sana balkona çıkarken üstüne bişey almayı unutma sen yinede terli terli çıkma hadi şimdiden anneler günün kutlıu olsun.......
Canim korkucak bisey yok aslinda simdiden stres yapma hic dogum ani geldimi hersey kendiliginde olup gidiyor sana sadece dogurmak kaliyoo kaydirigubbakcemile3
Senin hersey normal dimi suanda insallah normal dogum yaparsin canim ya bende cok isterdim normal dogum yapmayi ama maleseff aklinialirimsmile
Bide benim oglus yan duruyo ya kafasi asagida degil sag kasigimda ve ayaklarida sol tarafta yukarda bilmiyorumkismile
Şimdilik Herşey normal bebek açısından doktor bebek normal doğum poziyonunda dedi dönmüş yani Çatı muaynesindede çatılarım normal çıkarsa büyük ihtimal normal olucak bende normal istiyorum çok ama doğuma kadar nasıl dayanıcam o sancılara hiç bilmiyorum biraz nazlıyımdırda:kedi: yazık kendime değilde eşime üzülüyorum şimdiden eli ayağına dolaşıcak ne yapıcağını bilemicek ben bağırdıkça kaydirigubbakcemile3 kıyamam ben ona doğuma giricem diyor ama her an vezgeçebilir öle bi his var içimde bu arada sen çektinmi sancı ya dayanılmıyacak kadar şiddetlimi oluyor bilmiyorumkismile dayanılmayacak akdar şiddetli olsa sancı geldikçe yürümek yerine olduğu yere çökerler die tahmin ediyorum ama hamiller yani devrik bi cümle oldu ama bu satte anca bukadarına konsantre olabildim yerimseniben
ben ağutosta kızımı dünyaya getirmiştimakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
Sagol teyzesi aslinda agrisi falan yokta sesi kisildi bide mizladi durda aksama kadar kesi gibi surtundu durdu banaa boshayallersmileayyy canım benım geçmış olsunnn iyidir şimdi inş mertimiz kıyamam ben ona
Sedef gecmis olsun dedim nasi becerdin yakmayi dedim görmedin mi kiss :jeyyar:sağol canııma.s.a.s.a.s.
bizim babamız oyle ıstemıyoooo eskışehıre koye goturcekmış sunnet ettırıp oyle gezdırcekmış ne diyim artııııııkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
Canim ben hastaneye dogum icin gun almaya gittigimde sunnet isinide konuscam eger olursa ve kafama yatarsa dogduktan sonra hastaneden cikmadan yaptircam sunnetini sositososito
Kemal sunalin bi filmi vardi bilirmisin bilmem.
Turkiyedeki kendi soyadindan olan butun cocuklari nufusuna gecirip almanyadan para alarak zengin olmustu kaydirigubbakcemile3
Aman canim cocuk parasi cok degil 150 euro bisey onuda bez parasina say zatii laelaelaelaelae
Anneler gunu dimi dizin ilk anneler gununuz olucak.
Esime bugun diyorum anneler gunu yarin bana ne alcan diye ben senin oglunmuyum benden ne hediyesi bekliyon diyoo sempatiksalakcinni
Ama ben arkadasimdayken anasina almis cicegi hemenn eve geldim koca saksida cicekk kötükedihüsohahah eşin çok akıllı walla sılam
Canim ben sanci cektim ama dayanilmayacak kadar olmadan sezeryana aldilar beni bebegin durumu tehlikede diyee bilmiyorumkismileŞimdilik Herşey normal bebek açısından doktor bebek normal doğum poziyonunda dedi dönmüş yani Çatı muaynesindede çatılarım normal çıkarsa büyük ihtimal normal olucak bende normal istiyorum çok ama doğuma kadar nasıl dayanıcam o sancılara hiç bilmiyorum biraz nazlıyımdırda:kedi: yazık kendime değilde eşime üzülüyorum şimdiden eli ayağına dolaşıcak ne yapıcağını bilemicek ben bağırdıkça kaydirigubbakcemile3 kıyamam ben ona doğuma giricem diyor ama her an vezgeçebilir öle bi his var içimde bu arada sen çektinmi sancı ya dayanılmıyacak kadar şiddetlimi oluyor bilmiyorumkismile dayanılmayacak akdar şiddetli olsa sancı geldikçe yürümek yerine olduğu yere çökerler die tahmin ediyorum ama hamiller yani devrik bi cümle oldu ama bu satte anca bukadarına konsantre olabildim yerimseniben
Iyi geceler canim opuyorumnanaktanben kactım kızlarr
kızlar ben yatıyom çok uykum var iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?