2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet ya benim evde felaket sıcak baydıı

beni evlat edinseneee

guldurdun kız sen benısırnaşık şey aynı bızımkıde oyleeeee iizmirli kocalara mı mahsus yoksa bu delikafadulden:Saruboceq::Saruboceq:bizimkide sünnetini düşünüyooooo sen ne dıyosuuuunnnnnn...:1no2:

hahah buda iyi bak ayyyyy alemler walla

Canim korkucak bisey yok aslinda simdiden stres yapma hic dogum ani geldimi hersey kendiliginde olup gidiyor sana sadece dogurmak kaliyoo kaydirigubbakcemile3
Senin hersey normal dimi suanda insallah normal dogum yaparsin canim ya bende cok isterdim normal dogum yapmayi ama maleseff aklinialirimsmile
Bide benim oglus yan duruyo ya kafasi asagida degil sag kasigimda ve ayaklarida sol tarafta yukarda bilmiyorumkismile
Benim oglus bu saatler oldumu hareketli ama gunduzleri pek degill

guldurdun kız sen benısırnaşık şey aynı bızımkıde oyleeeee iizmirli kocalara mı mahsus yoksa bu delikafadulden:Saruboceq::Saruboceq:bizimkide sünnetini düşünüyooooo sen ne dıyosuuuunnnnnn...:1no2:

Canim ben hastaneye dogum icin gun almaya gittigimde sunnet isinide konuscam eger olursa ve kafama yatarsa dogduktan sonra hastaneden cikmadan yaptircam sunnetini sositososito

sılam kızartma yaparken boğazımın yan tarafına yağ sıçradı derim soyulmuş acıyo ama çok şükür o kadar kalmadı sen nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben ağutosta kızımı dünyaya getirmiştimakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

ayyy canım benım geçmış olsunnn iyidir şimdi inş mertimiz kıyamam ben ona

beni evlat edinseneee
Kemal sunalin bi filmi vardi bilirmisin bilmem.
Turkiyedeki kendi soyadindan olan butun cocuklari nufusuna gecirip almanyadan para alarak zengin olmustu kaydirigubbakcemile3
Aman canim cocuk parasi cok degil 150 euro bisey onuda bez parasina say zatii laelaelaelaelae

Hep Omu benim içimi dışıma çıkarıcakj birazda ben onu rahatsız edeyimm delikafadulden :teytey: :teytey: hem yarın anneler günü bi günde o benim nazımı çeksin kaydirigubbakcemile3

Anneler gunu dimi dizin ilk anneler gununuz olucak.
Esime bugun diyorum anneler gunu yarin bana ne alcan diye ben senin oglunmuyum benden ne hediyesi bekliyon diyoo sempatiksalakcinni

ayyy canım benım geçmış olsunnn iyidir şimdi inş mertimiz kıyamam ben ona
Sagol teyzesi aslinda agrisi falan yokta sesi kisildi bide mizladi durda aksama kadar kesi gibi surtundu durdu banaa boshayallersmile
Daha baslangicta bugun sabah basladi insallah ilerlemeden atlatirizz :Saruboceq:

sağol canııma.s.a.s.a.s.
Sedef gecmis olsun dedim nasi becerdin yakmayi dedim görmedin mi kiss :jeyyar:
bizim babamız oyle ıstemıyoooo eskışehıre koye goturcekmış sunnet ettırıp oyle gezdırcekmış ne diyim artııııııkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

O hevesler bendede var ama sunnetini onceden yaptirip eglencesini erenimiz biraz buyudumu yapicaz insallah.
Mertimde subatta sunnet oldu ikisini bir davullu zurnali bikac sene sonra yapariz artikhihoyyyt

tabi sana sölicem oğluma parayı kim vericek hediye alması içind deseydinya sende kaydirigubbakcemile3

hahah eşin çok akıllı walla sılam
Ama ben arkadasimdayken anasina almis cicegi hemenn eve geldim koca saksida cicekk kötükedihüso
Canim ben sanci cektim ama dayanilmayacak kadar olmadan sezeryana aldilar beni bebegin durumu tehlikede diyee bilmiyorumkismile
O yuzden normal dogum nedir pek bi bilgim yok maleseff :kedi:

ben kactım kızlarr
Iyi geceler canim opuyorumnanaktan
kızlar ben yatıyom çok uykum var iyigeceler

Iyi geceler canim opuyorumnanaktan

canlarım,gelirim dedim diye haber vermeden yatmayaa içim elvermedi,
gece geç yatıp sabahın köründe kalktığım için uykusuzluktan ölüyorum,bikaç saatlik geçmişi bile okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir..
çoook öpüyorum hepinizi..
yarın da dışarda işlerimiz var,şimdiden mazeret bildireyim,merak etmeyin:))
bi daha çıkamam uzun süre,azcık gezip tozayım hem:)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…