2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bakıyorumda bugun topık cok yavaşohaoldumsmile

bu cadılar 12 den sonra burayı abluka altına alır talan ederler o zaman gör bakohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bu cadılar 12 den sonra burayı abluka altına alır talan ederler o zaman gör bakohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ama hayret bu saattede olmaları gerek sedef sen ne yapıyorsun

ama hayret bu saattede olmaları gerek sedef sen ne yapıyorsun

napıyım yaaa boğazımın kenarına yağ sıçradı derim soyulmuş elleyemiyorum neyse biraz daha beklersem geçer herhalde sen nasılsınbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

ayyyyyyyy göz kapaklarımı bantlıycam kapanmasın diye çok kötü uykum geldi:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

napıyım yaaa boğazımın kenarına yağ sıçradı derim soyulmuş elleyemiyorum neyse biraz daha beklersem geçer herhalde sen nasılsınbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

evde varsa bepanten sür hemen sedef geçmiş olsun :teselli:

Hoşbulduk canımmm buğün neden bu kadar sessz kimseler yok heerkez kocasıyla ilgileniyr heralde bilmiyorumkismile nasılsın senay nasıl gidiyor hamilleik

evet bende oyle dedım cok sessız burası dıye:umursamaz: ıyı gıdıyor hamılelık sabırsızlıkla beklıyoruz işte canım uykusuzluklar başladı pazarteside hastaneye gidicez iştebenneyaptımki

hoşgeldin kaçak nerdesin:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymekapuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulddukkkk nerde olucanm canım buralardayım nete girmeye bile üşeniyorum bu aralar desem yeridir kaydirigubbakcemile3 gündüz yataktan kalkıp kalvaltı yapmam 2 yi buluyor zaten evi toparlıyorum biraz oyalanıyorum vakit geçiyor benim girdiğim satttede siz olmuyorsunuz bende çıkıyorum hemen rast gelmiyoruz hiç :1no2:

ee uyıusana neden uyumuyosun benneyaptımki

Hu hu ben geldimmmmm :teytey::teytey::teytey:

Gecmis olsun sedefim ne yagi sicradi kis nasi oldu ki :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…