bakıyorumda bugun topık cok yavaşohaoldumsmile
bu cadılar 12 den sonra burayı abluka altına alır talan ederler o zaman gör bakohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
selammmmmm
hoşgeldin canımma.s.
ama hayret bu saattede olmaları gerek sedef sen ne yapıyorsun
selammmmmm
napıyım yaaa boğazımın kenarına yağ sıçradı derim soyulmuş elleyemiyorum neyse biraz daha beklersem geçer herhalde sen nasılsınbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
Hoşbulduk canımmm buğün neden bu kadar sessz kimseler yok heerkez kocasıyla ilgileniyr heralde bilmiyorumkismile nasılsın senay nasıl gidiyor hamilleik
evet bende oyle dedım cok sessız burası dıye:umursamaz: ıyı gıdıyor hamılelık sabırsızlıkla beklıyoruz işte canım uykusuzluklar başladı pazarteside hastaneye gidicez iştebenneyaptımki
hoşgeldin kaçak nerdesin:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymekapuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyyyyyyy göz kapaklarımı bantlıycam kapanmasın diye çok kötü uykum geldi:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
senay ne öğretmenisin canım sen??
anaokulu canım
oooo süper bak şimdi sana işimiz de çooooookkkk düşer ileriki yıllarda seni kaybetmeyelimmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:
napıyım yaaa boğazımın kenarına yağ sıçradı derim soyulmuş elleyemiyorum neyse biraz daha beklersem geçer herhalde sen nasılsınbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?