evet bende oyle dedım cok sessız burası dıye:umursamaz: ıyı gıdıyor hamılelık sabırsızlıkla beklıyoruz işte canım uykusuzluklar başladı pazarteside hastaneye gidicez iştebenneyaptımki
Hu hu ben geldimmmmm :teytey::teytey::teytey:
hoşbulddukkkk nerde olucanm canım buralardayım nete girmeye bile üşeniyorum bu aralar desem yeridir kaydirigubbakcemile3 gündüz yataktan kalkıp kalvaltı yapmam 2 yi buluyor zaten evi toparlıyorum biraz oyalanıyorum vakit geçiyor benim girdiğim satttede siz olmuyorsunuz bende çıkıyorum hemen rast gelmiyoruz hiç :1no2:
ee uyıusana neden uyumuyosun benneyaptımki
uykusuzluk zor eşimde geçe kalma erkenden uyu sende dedi ama benimde gram uyku yok hem dedim buğün cumartesi okan bayulgenin programı var dedim oda demezmi olsun 3 gün var o program yarın izlersin diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 izlemiyor ama nasılda biliyor ee uykusuz gecelerde baaşka türlü çekilmiyor gerçi bu aralar maşallah uyuyabiliyorumbazen karnım çok gergin oluyor ne sağ taragta ne sol tarafta rahat edemiyorum ve sırt üstüde nefes alamıyorum şu bebişler doğsa rahatlıcaz diyoruz ama asıl ozmanlar uykusuz geceler başlıcak kaydirigubbakcemile3
pamikcim sılam hoş geldiniz
Gecmis olsun sedefim ne yagi sicradi kis nasi oldu ki :uhm:
hooşşşşgeldiiiiiiinna.s.
kaydirigubbakcemile3 herzaman beklerız bebişleirinizi
Hosbulduk canim naber nasilsin ...
Esram nerlerde bu arada alismisim onu topikte görmeye olmayinca bi hos oldummdelikafadulden
Hu hu ben geldimmmmm :teytey::teytey::teytey:
pamikcim sılam hoş geldiniz
uykusuzluk zor eşimde geçe kalma erkenden uyu sende dedi ama benimde gram uyku yok hem dedim buğün cumartesi okan bayulgenin programı var dedim oda demezmi olsun 3 gün var o program yarın izlersin diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 izlemiyor ama nasılda biliyor ee uykusuz gecelerde baaşka türlü çekilmiyor gerçi bu aralar maşallah uyuyabiliyorumbazen karnım çok gergin oluyor ne sağ taragta ne sol tarafta rahat edemiyorum ve sırt üstüde nefes alamıyorum şu bebişler doğsa rahatlıcaz diyoruz ama asıl ozmanlar uykusuz geceler başlıcak kaydirigubbakcemile3
saol canımmm
eşim şimdiden anaokulu planlaması bile yapmaya kalkıstıda zor tuttuk :)))
iyiyim canım esram eşine ayırdı bu aksamı onu uyutup gelcekkkkkkkkk
pamik sence niye uyuyamıyom bi düşünfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
hadi yaaa ne güzel canım bak eşin meraklı ılgılı zemuszemus
Aman hep iyi ol canim insallah :Saruboceq:iyiyim canım esram eşine ayırdı bu aksamı onu uyutup gelcekkkkkkkkk
Cok kalkima kisss cocugun ici disina cikcakk kaydirigubbakcemile3hoşğeşdinn dur hemen bende gireyim halaya :teytey: :teytey: :sm_cool:
sılam hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn bugün eşimle almanyada hastane doktor neden bukadar ucuz diye sordum oda almanyanın nüfusu az ondan yardım ederler dedi çok doğur kız 4 5
eet canım dogum gunlerımızde yakınmış bakalım tam gunundemı dogcak bizim yaramazlar
35 inci haftaya girmissiniz canim surda 5 haftanoz kalmiss azcik daha sabirr sonrasinda gelsin bebisler ardi ardinaa
yaaa canım sorma "görmemişin çocugu olmus tutmus koparmış..." :roflol::roflol::roflol:
kızlar daha fazla duramıyorum izmir cok sıcak evde bunaldım balkona cıkıp kendıme gelıp yatmam lazım
ALLAHIM iyikide haziranda doğumum ağustosta olsaydı ne yapardım bu gobekle hadi iyi geceler güzel annelersırnaşık şey
kızlar daha fazla duramıyorum izmir cok sıcak evde bunaldım balkona cıkıp kendıme gelıp yatmam lazım
ALLAHIM iyikide haziranda doğumum ağustosta olsaydı ne yapardım bu gobekle hadi iyi geceler güzel annelersırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?