2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende oyle dedım cok sessız burası dıye:umursamaz: ıyı gıdıyor hamılelık sabırsızlıkla beklıyoruz işte canım uykusuzluklar başladı pazarteside hastaneye gidicez iştebenneyaptımki

uykusuzluk zor eşimde geçe kalma erkenden uyu sende dedi ama benimde gram uyku yok hem dedim buğün cumartesi okan bayulgenin programı var dedim oda demezmi olsun 3 gün var o program yarın izlersin diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 izlemiyor ama nasılda biliyor ee uykusuz gecelerde baaşka türlü çekilmiyor gerçi bu aralar maşallah uyuyabiliyorum bazen karnım çok gergin oluyor ne sağ taragta ne sol tarafta rahat edemiyorum ve sırt üstüde nefes alamıyorum şu bebişler doğsa rahatlıcaz diyoruz ama asıl ozmanlar uykusuz geceler başlıcak kaydirigubbakcemile3

pamik sence niye uyuyamıyom bi düşünfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

eet canım dogum gunlerımızde yakınmış bakalım tam gunundemı dogcak bizim yaramazlar

hooşşşşgeldiiiiiiinna.s.

Hosbulduk canim nasilsin ...
Siz dogum icin siranizi bekleyin bakim daha biz variz sirada ben oglusumu bi kucama alim oglusla bir haber alcaz sizin dogumlari insallahh:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 herzaman beklerız bebişleirinizi

saol canımmm
eşim şimdiden anaokulu planlaması bile yapmaya kalkıstıda zor tuttuk :)))

Hosbulduk canim naber nasilsin ...

Esram nerlerde bu arada alismisim onu topikte görmeye olmayinca bi hos oldummdelikafadulden

iyiyim canım esram eşine ayırdı bu aksamı onu uyutup gelcekkkkkkkkk

sılam hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn bugün eşimle almanyada hastane doktor neden bukadar ucuz diye sordum oda almanyanın nüfusu az ondan yardım ederler dedi çok doğur kız 4 5 tanealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

35 inci haftaya girmissiniz canim surda 5 haftanoz kalmiss azcik daha sabirr sonrasinda gelsin bebisler ardi ardinaa

kızlar daha fazla duramıyorum izmir cok sıcak evde bunaldım balkona cıkıp kendıme gelıp yatmam lazım
ALLAHIM iyikide haziranda doğumum ağustosta olsaydı ne yapardım bu gobekle hadi iyi geceler güzel annelersırnaşık şey

iyiyim canım esram eşine ayırdı bu aksamı onu uyutup gelcekkkkkkkkk
Aman hep iyi ol canim insallah :Saruboceq:
Demekki cok yorulmus bugun eside esradabilmiyorumkismile
neyse gelince anlatir bakalim ne yapmis evin isleri bitmismi barii
hoşğeşdinn dur hemen bende gireyim halaya :teytey: :teytey: :sm_cool:
Cok kalkima kisss cocugun ici disina cikcakk kaydirigubbakcemile3
sılam hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn bugün eşimle almanyada hastane doktor neden bukadar ucuz diye sordum oda almanyanın nüfusu az ondan yardım ederler dedi çok doğur kız 4 5

Burda 5 cocuk yapan annleri emekli yapip maas bagliyolar canim ne diyon sen.
Dogumdan sonra 2 sene annelik parasi ve cocugun 18 yasina girene kadar da cocuk parasi aliyosun daha sayimmii delikafadulden

eet canım dogum gunlerımızde yakınmış bakalım tam gunundemı dogcak bizim yaramazlar

evet ama bu yaramazların ne zman geleceği belli olmaz kız çocukları bekleme 40 derler ama bakıcaz bakalım aklinialirimsmile

35 inci haftaya girmissiniz canim surda 5 haftanoz kalmiss azcik daha sabirr sonrasinda gelsin bebisler ardi ardinaa

evet 5 hafta az kaldı artık sayamıyorum korkudan kaydirigubbakcemile3 heyecanın yerinini haiften korku almaya başladı aklinialirimsmile ee nede olsa ilk doğum insan ne yaşayacağını bilmediği için tedirgin oluyıor ister istemez eyvahedigeldismile bu arada sizin bebişlerin hareketleri ne alemde kızlazrr

yaaa canım sorma "görmemişin çocugu olmus tutmus koparmış..." :roflol::roflol::roflol:

guldurdun kız sen benısırnaşık şey aynı bızımkıde oyleeeee iizmirli kocalara mı mahsus yoksa bu delikafadulden:Saruboceq::Saruboceq:bizimkide sünnetini düşünüyooooo sen ne dıyosuuuunnnnnn...:1no2:

Iyi geceler senayim izmirin sicaklarindan azcik burayada göndersen ne guzel olurr biz donuyoruz hala burda laelaelaelaelae
Mertimde usutmus 1 saattir hastanedeydik ordan nöbetci eczane aradik geldik bu saat olduu simdi yatirdim sesi cikmiyo oglusumunnn :çok üzgünüm:

iyi geceler ozman sana balkona çıkarken üstüne bişey almayı unutma sen yinede terli terli çıkma hadi şimdiden anneler günün kutlıu olsun.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…