2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabi sana sölicem oğluma parayı kim vericek hediye alması içind deseydinya sende kaydirigubbakcemile3

Aman ya onun alacagi hediye kalsin zaten gider gene cicek alir benim esim hayatta bilmaz hediye almasini tek bildigi sey cicek almak laelaelaelaelae
Zaten aldigi seyleride ben begenmiyorum almasinda paramiz cöpe gitmesin barii :roflol:

Bu biraz gariban teselli oldu sanirimm delikafadulden

Hosgeldin güle güle canimmm kaydirigubbakcemile3
Demin seni sordum bende olmayinca merak ettim alismisim seni görmeyee olumunekankayizsmile
Hadi yat dinlen yarina görüsürüz canimm simdiden iyi gesmelerr opuyorumnanaktan

dayanılmıcak kadar değilse iyi bari eyvahedigeldismile bende epidural düşünüyorum sancı arttığı zaman banada iğne vururlar heralde o sancılı halde nasıl kıpırdamadan durucaksam eyvahedigeldismile

Canim epidural olmadan önce hic bisey yapmadan normal dogum yapmayi dene eger agrilara sancilara dayanamazsan vurdur igneyi bakarsin dogumun kolay olur hic biseye gerek kalmaz acele etme derimyerimseniben

Ayy niye mavi aliyoki kizin olucagi belli tahmin edemiyorum pembelerle dolu bi odada mavi bi haliii delikafadulden
Degistirme imkani vardir mutlaka canim git degistir hemenn

yok canım 4.cm açıklık olduktan sonra vuruyorlar geç kalınca yani sancılar4 artınca vuramıyrolar belli bir zamanı var onun ben biraz bekleyin belki dayanırım diyebileceim b,i durum olucağını sanmıyorum öncede anaztezi uzmanı filan ayarlanıyor zaten

ayy halı olayını hiçç sorma aklıma getirme çok sinirlerim bozuluyor değiştirme imkanı yok :1no2: ama aslında çokta kötü değil ya duvarlar mor nasıl olsa bide duvarı pempğe yapsaydık düşünemiyordum manzarayı akannehir ohaoldumsmile zaten dedimya serflor olduğu için ordan burdan kesti biçti almazlar

Canim sen ne guzel herseyi arastirmissin iste önceden o zaman senin icin hangisi iyiyse ve rahat olucaksa öyle yap tabi buyrunnnnnnnnn
Duvarlari morsa cok siritmaz canim yerimseniben

Bugun herkes erkencibilmiyorumkismile
Pamukcum bende cikiyorum canim azcik uzanayim bende belki uykum gelirr
Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan

Canim sen ne guzel herseyi arastirmissin iste önceden o zaman senin icin hangisi iyiyse ve rahat olucaksa öyle yap tabi buyrunnnnnnnnn
Duvarlari morsa cok siritmaz canim yerimseniben

canım mertin duruma nasıl oldu uyuyormu kuzucuk hala bi biz kaldık topikte bizde çıkalım bari eşim özellikle tembihledi gece fazla geçe kala uyu erken kalkıcaz diye şimdiden meraklandım acaba yarın ne olucak bu kadar önemli :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: canım öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar

Bugun herkes erkencibilmiyorumkismile
Pamukcum bende cikiyorum canim azcik uzanayim bende belki uykum gelirr
Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan

Kalbimiz birmiş canım aynı anda yazdık tamam canım bende çıkıyorum zaten iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Halk arasında sezaryanla ilgili bazı yanlış inançlar bulunmaktadır.

Yanlış inanç: "normal doğum kadının içini temizler, sezaryanda ise içim temizlenemez."
Doğrusu: Sezaryanda bebek doğduktan sonra doktor rahim içini oldukça iyi bir şekilde temizler.
Yanlış inanç: "sezaryan olanların sütü gelmez veya geç gelir."
Doğrusu: Henüz rahim kasılmaları başlamadan yapılan sezaryanlarda oksitosin hormonu salgısı başlamadığından sütün kanallara ilerlemesinin geciktiği doğrudur. Ancak bebek doğduktan ve plasenta çıktıktan hemen sonra oksitosin hormonu hızlı bir şekilde salgılanacak ve sütünüz 0.5-2 saatlik bir gecikme sonunda gelmeye başlayacaktır.
Yanlış inanç: "sezaryan olursam karnım kalır."
Doğrusu: Gebeliğiniz süresince bebeğin büyümesiyle birlikte karın cildiniz oldukça genişler ve ister normal doğum yapın, ister sezaryan ile doğum yapın karın cildiniz ("iç karın") doğum sonrası uzun bir süre gevşek kalacaktır. Normal doğum yapan anneler daha kısa zamanda "ayaklandıklarından" bu fazla karın cildinin daha kısa zamanda gerilediği doğrudur, ancak sezaryan ile doğum yapanların "karınlarının kalıcı olduğu" mantıksız bir düşüncedir.
Yanlış inanç: "sezaryan ile doğum yapanlar çok acı çekerler"
Doğrusu: Sezaryan bir ameliyattır, bu tartışılmaz. Bu nedenle ağrı kaynakları daha fazladır. Normal doğumdan farklı olarak sezaryanda bağırsaklar karın içine girildiğinde hava ile temas ettiklerinden hareketleri yavaşlar ve gaz sancıları ortaya çıkabilir. Ancak erken dönemde ayağa kalkıp yürüyerek ve doktorun önerdiği gaz önleyici ilaçlar kullanılarak bu sorunun az yaşanması sağlanabilir. Sezaryan esnasında bebeğe 8 ayrı anatomik kat kesilerek ulaşılır ve bu anatomik katmanlardan her biri bir ağrı kaynağı olabilir. Ancak günümüzde ağrı giderme yöntemleri oldukça ileri seviyede olduklarından bu ağrıların da katlanabilir hale getirilmesi kesinlikle mümkündür.

dünyanın en güzel anneleriiii,

hepinize günaydınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allahım yavrularımızın ellerinde hediyelerle gelip elimizi öptüğü günleri de göstersin inşallah :Saruboceq:

Eklentiler

• $01.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 25
günayyydınnnn kızlar anneler gününüz kutlu olsunnnn allah kimseyi evlatlarından ayırmasın çocuğu olmayanlarada bu duyguyu tatırmak nasip etsin inşallah

dün kafam çok karıştı size bişey sormak istiyorum sezeryan olmadım ben ilk doğumum normaldi ama hiç sancım olmadı suni sancıyla baya bi dikişli doğum oldu onun için tekrara göze alamıyorum normal doğumu sezeryan olmak istiyorum ama dün kafam karıştı doktorum tokatta evime 1 saat uzaklıkta hastane bulunduğum ilçede var hastane
tokattaki özel hastane 2 milyara mal olacak doğum arkadaşta devlet hastanesinde bulunduğum ilçede niye burda olmuyosun sezeryan ameliyatı neki boşa paran gidicek bende girerim ameliyatına falan dedi hem evine yakın olur kafam karıştı sizce ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…