tabi sana sölicem oğluma parayı kim vericek hediye alması içind deseydinya sende kaydirigubbakcemile3
canlarım,gelirim dedim diye haber vermeden yatmayaa içim elvermedi,
gece geç yatıp sabahın köründe kalktığım için uykusuzluktan ölüyorum,bikaç saatlik geçmişi bile okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir..
çoook öpüyorum hepinizi..
yarın da dışarda işlerimiz var,şimdiden mazeret bildireyim,merak etmeyin:))
bi daha çıkamam uzun süre,azcık gezip tozayım hem:)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ama ben arkadasimdayken anasina almis cicegi hemenn eve geldim koca saksida cicekk kötükedihüso
Canim ben sanci cektim ama dayanilmayacak kadar olmadan sezeryana aldilar beni bebegin durumu tehlikede diyee bilmiyorumkismile
O yuzden normal dogum nedir pek bi bilgim yok maleseff :kedi:
Iyi geceler canim opuyorumnanaktan
Iyi geceler canim opuyorumnanaktan
canlarım,gelirim dedim diye haber vermeden yatmayaa içim elvermedi,
gece geç yatıp sabahın köründe kalktığım için uykusuzluktan ölüyorum,bikaç saatlik geçmişi bile okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir..
çoook öpüyorum hepinizi..
yarın da dışarda işlerimiz var,şimdiden mazeret bildireyim,merak etmeyin:))
bi daha çıkamam uzun süre,azcık gezip tozayım hem:)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE
iyi geceler esracımmm
herkese iyi gecelerrrr
sanada ihyi geceler tatlım
Aman ya onun alacagi hediye kalsin zaten gider gene cicek alir benim esim hayatta bilmaz hediye almasini tek bildigi sey cicek almak laelaelaelaelae
Zaten aldigi seyleride ben begenmiyorum almasinda paramiz cöpe gitmesin barii :roflol:
Bu biraz gariban teselli oldu sanirimm delikafadulden
sorma bende bazen kızıyoru m gidiyor olur olmaz şeyler alıyor bende beyenmiyorum aldığı şeyleri ama napalım iadre ediyoruz işte hele buğün sen git bebeğin odasının halısını serflorunu yani mavi almış gelmişşşş akannehir akannehir pempe alıcaktı konuşmuştuk okadar sıttıki o pempe eşyaların içinde anlatamam ya bunlar bizsiz nre zman bi işi becericekler yaaa :mymeka:klava:
dayanılmıcak kadar değilse iyi bari eyvahedigeldismile bende epidural düşünüyorum sancı arttığı zaman banada iğne vururlar heralde o sancılı halde nasıl kıpırdamadan durucaksam eyvahedigeldismile
sorma bende bazen kızıyoru m gidiyor olur olmaz şeyler alıyor bende beyenmiyorum aldığı şeyleri ama napalım iadre ediyoruz işte hele buğün sen git bebeğin odasının halısını serflorunu yani mavi almış gelmişşşş akannehir akannehir pempe alıcaktı konuşmuştuk okadar sıttıki o pempe eşyaların içinde anlatamam ya bunlar bizsiz nre zman bi işi becericekler yaaa :mymeka:klava:
Canim epidural olmadan önce hic bisey yapmadan normal dogum yapmayi dene eger agrilara sancilara dayanamazsan vurdur igneyi bakarsin dogumun kolay olur hic biseye gerek kalmaz acele etme derimyerimseniben
Ayy niye mavi aliyoki kizin olucagi belli tahmin edemiyorum pembelerle dolu bi odada mavi bi haliii delikafadulden
Degistirme imkani vardir mutlaka canim git degistir hemenn
yok canım 4.cm açıklık olduktan sonra vuruyorlar geç kalınca yani sancılar4 artınca vuramıyrolar belli bir zamanı var onun ben biraz bekleyin belki dayanırım diyebileceim bi durum olucağını sanmıyorum öncede anaztezi uzmanı filan ayarlanıyor zaten
ayy halı olayını hiçç sorma aklıma getirme çok sinirlerim bozuluyordeğiştirme imkanı yok :1no2: ama aslında çokta kötü değil ya duvarlar mor nasıl olsa bide duvarı pempğe yapsaydık düşünemiyordum manzarayı akannehir ohaoldumsmile zaten dedimya serflor olduğu için ordan burdan kesti biçti almazlar
Canim sen ne guzel herseyi arastirmissin iste önceden o zaman senin icin hangisi iyiyse ve rahat olucaksa öyle yap tabi buyrunnnnnnnnn
Duvarlari morsa cok siritmaz canim yerimseniben
Bugun herkes erkencibilmiyorumkismile
Pamukcum bende cikiyorum canim azcik uzanayim bende belki uykum gelirr
Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?