ne anlamlı bi günmüş bugünnn... ne samimi ne içten..
iyi ki varsınız..
canlarım en güzel anneler, ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutlarımm.
hepinizi çoook seviyorum.. içinizdekileri daha çookkk
a.s.Melekler...Yani tatlı anneler... Internetle alakalı sorun yasamaktayım o yuzden hemen ınternet cafeye ugradım sadece ıyı oldugumuzu soylemek ve bu guzel gunu kutlamak ıcın...
Aklımdasınız ama hafta ıcı yenıden aranızda olacagım o gune kadar herkes kendıne ıyı baksın ve anneler gununuz kutlu olsun yenıden...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Dun gittigim arkadasimin da oglu 1 yasina girdi iste cocuk dis cikarmaktan mahfolmus agzi yuzu salya icinde durmadan agliyodu cok uzuldum bende :kedi:offfffffffff sorma yaaa delircem bazen çok ağlıyo şimdiki gibiakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
ne anlamlı bi günmüş bugünnn... ne samimi ne içten..
iyi ki varsınız..
canlarım en güzel anneler, ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutlarımm.
hepinizi çoook seviyorum.. içinizdekileri daha çookkk
a.s.Melekler...Yani tatlı anneler... Internetle alakalı sorun yasamaktayım o yuzden hemen ınternet cafeye ugradım sadece ıyı oldugumuzu soylemek ve bu guzel gunu kutlamak ıcın...
Aklımdasınız ama hafta ıcı yenıden aranızda olacagım o gune kadar herkes kendıne ıyı baksın ve anneler gununuz kutlu olsun yenıden...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımm seninde anneler günün kutlu olsun
iyi ki varsınn..
Dun gittigim arkadasimin da oglu 1 yasina girdi iste cocuk dis cikarmaktan mahfolmus agzi yuzu salya icinde durmadan agliyodu cok uzuldum bende :kedi:
Zor canim et parcasini delip cikiyo sonucta disler azcik daha sabir annesii olumunekankayizsmile
Canimm hosgeldin seninde ilk anneler gunun kutlu olsun a.s.
Bende seviyomm hepinizii hemde cokkkkk olumunekankayizsmile
sılacığım sedefciğim sağolun çok duygulandım sizin yüzünüzdennn... üüüüüüüüüüüüüüüüüü ağlıyorum vallahi
sılacığım sedefciğim sağolun çok duygulandım sizin yüzünüzdennn... üüüüüüüüüüüüüüüüüü ağlıyorum vallahi
sılam şimdilik zor da olsa uyuttum ben bi kaç işimi yapayım o uyurken sonra görüşelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kızlar hayatımda kocaman yer kaplamışsınız. göbüşlerinizden midir nedir:))
bu sabah aklıma ilk siz geldiniz. hepimiz öyle bir paydada buluştuk ki..
hep dua ediyorum ne olur hep güzel haberlerinizi alayım diye
Kislar dun gece sezeryan dogum hakkinda bilinen yanlislar diye bi yazi attim okudunuz mu :uhm:
okudum canım sezeryan olup bebişime kavuşasım geldi :asigim:Kislar dun gece sezeryan dogum hakkinda bilinen yanlislar diye bi yazi attim okudunuz mu :uhm:
Aynen benimde canim ya.Sabah uyanir uyanmaz ilk isim kahvalti sofrasinin hazirlamak ve pc yi acmak oluyo.Kahvalti ederken yaziyorum hep size.
Rabbim burdaki dostlugumuzu hic bozmasin insallah :Saruboceq:
bebislerimiz dogsada hep birlikte olucaz yine ve onlari beraber buyutcez insallahh :Saruboceq:
Insallah hepimizden teker teker guzel haberler gelmeye baslicak esra bi siftahi yapsin bakalimmm siftahi esradan bereketi Allahtann kaydirigubbakcemile3
ben okudum canım saol
faydalı seyler vardı
yesicacım ben gecen gün esrayla ugrastım ruyamda dün de seninle sabah bi uyandım yesica ne yapıo acaba diyerek ama şimdi unuttum nasıl gördüğümü tam kavga ettik sanki :)))
dediğin gibi birbirlerimizin hayattlarında çok yer kaplıyoruz umarım bu hepppp böyle sürer doğumdan sonra da bagımızı kopartmaız
ben okudum canım saol
faydalı seyler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?