opuyorumnanaktanANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN GÜZEL ANNELERopuyorumnanaktan
Canim bakma sen bana sezeryan dogum olayini doktora onaylatana kadar göbegim catladi simdide sezeryan olcam diye uzuluyom iste ne kararsizim yaa kaydirigubbakcemile3
Haklisin yazdiklarinda oleyyy sezeryan dogum yapicammm ve erenimi saglikla kucagima alicam insallahh :teytey:
Ayy iste böye seyleri duydukca aslinda sezeryan daha iyi benim icin diyorum nasilsa ilkide sezeryan oldu.
Bende mertimde son ana kadar bekleyip ameliyat masasina yatanlardanim malesef aslinda cok iyi bilioyum o duyguyu laelaelaelaelae
Haklisin canim hangisi hayirlisiysa o olsunn senin icin de insallah :Saruboceq:
:sm_cool::sm_cool::sm_
Hosgeldin canim anneler gunun kutlu olsun a.s.
Ben seker falan yapmicam bizim burda yok öyle adetlerr iyikide yok zati delikafadulden
güzeeel anneler hepinizin anneler gunu kutlu olsun iyiki anneyiiiizzzzzzzzzz
senin de anneler günün kutlu olsun canımm a.s.
dün kafam çok karıştı size bişey sormak istiyorum sezeryan olmadım ben ilk doğumum normaldi ama hiç sancım olmadı suni sancıyla baya bi dikişli doğum oldu onun için tekrara göze alamıyorum normal doğumu sezeryan olmak istiyorum ama dün kafam karıştı doktorum tokatta evime 1 saat uzaklıkta hastane bulunduğum ilçede var hastane
tokattaki özel hastane 2 milyara mal olacak doğum arkadaşta devlet hastanesinde bulunduğum ilçede niye burda olmuyosun sezeryan ameliyatı neki boşa paran gidicek bende girerim ameliyatına falan dedi hem evine yakın olur kafam karıştı sizce ne yapayım
Senay o ne kilik kiss neneme benzemissinn :roflol:saol caNIM
Canim hayirli olsun sekerleriniz a.s.slm hanımlar...
ben şekerlerimi sipariş verdim ama isim kesinleşmeyince yazısı kalmıştı bu hafta arayıp yazısını sölicez cuma gibi alıcaz inşallah...:))
bende şekerlerimi 35. haftadan sonra alıcam
ne kadar zamanda veriyorlar siarişten sonra
Senay o ne kilik kiss neneme benzemissinn :roflol:
Canim hayirli olsun sekerleriniz a.s.
Isme karar verdiniz mi sonunda ne oluyo peki ismi bebisimizinn ?
ay bende ismi soracaktımmmmmmm
teşekkürler..
son anda bir değişiklik olmassa POYRAZ olacak paşamın ismi..:)
Canimm o sekerler 1 ayda bozulma falan yapmaz mi :uhm:
Adiyla yasasin canim cok guzel bi isimmm :lepi:
bende aynen şekerler bozulur diye lavanta istedim ama oradaki kız 2 yıl garanti bozulmaz dedi bu nedenle şeker olsun adı üsteünde bebek şekeri diye..bebek figürleri var mıknatıslı..ayyy kimseye vermesemde hepsini saklasam olmaz mı..delikafadulden
birde kızlar bişey sorucam :
görüsüzlük yada pintilik olarak nitelendirmeyin sonuçta sayılı yaptırıyoruz bunları..ama dağıtırken nasıl olacak çocuklar falan birden fazla almak isterse ne olacak misafirlere yetmezse..
Canimm o sekerler 1 ayda bozulma falan yapmaz mi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?