2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben bebegımın kırkı cıksın mevlüt yapcam ozamanda bebek şekerini alcam dolap süsü şeklınde olanlardan

slm hanımlar...
ben şekerlerimi sipariş verdim ama isim kesinleşmeyince yazısı kalmıştı bu hafta arayıp yazısını sölicez cuma gibi alıcaz inşallah...:))

Canim gec oldu ama gecte olsa cevap vermek istedim mesajina ...

Eger ilki normal dogumsa son ana kadar normal dogum yapmayi bekle yine derim canim.
Ilk dogumun zor ve disisli oldi diye buda öyle olucak degil ya.
Ama yok istemiyorum artik gozum almiyo normal dogumu dersen bencede evine yakin neresiyse orda yap derim dogumunu.
Anladigim kadariyla senin icin her acidan bulundugun ilcede yapmak iyi.Hem ne guzel tanidigin biri de olucak yaninda sezeryan anindaboshayallersmile
Daha önce bulundugun ilcede dogum yapanlar varsa bi arastir derim bakalim onlar ne dusunuyo o hastane hakkinda ona göre karar vermem de kolaylasir canim yerimseniben

Senay o ne kilik kiss neneme benzemissinn :roflol:
slm hanımlar...
ben şekerlerimi sipariş verdim ama isim kesinleşmeyince yazısı kalmıştı bu hafta arayıp yazısını sölicez cuma gibi alıcaz inşallah...:))
Canim hayirli olsun sekerleriniz a.s.
Isme karar verdiniz mi sonunda ne oluyo peki ismi bebisimizinn ?

bende şekerlerimi 35. haftadan sonra alıcam

ne kadar zamanda veriyorlar siarişten sonra

Senay o ne kilik kiss neneme benzemissinn :roflol:

Canim hayirli olsun sekerleriniz a.s.
Isme karar verdiniz mi sonunda ne oluyo peki ismi bebisimizinn ?

teşekkürler..
son anda bir değişiklik olmassa POYRAZ olacak paşamın ismi..:)

Canimm o sekerler 1 ayda bozulma falan yapmaz mi :uhm:

bende aynen şekerler bozulur diye lavanta istedim ama oradaki kız 2 yıl garanti bozulmaz dedi bu nedenle şeker olsun adı üsteünde bebek şekeri diye..bebek figürleri var mıknatıslı..ayyy kimseye vermesemde hepsini saklasam olmaz mı..delikafadulden

birde kızlar bişey sorucam :
görüsüzlük yada pintilik olarak nitelendirmeyin sonuçta sayılı yaptırıyoruz bunları..ama dağıtırken nasıl olacak çocuklar falan birden fazla almak isterse ne olacak misafirlere yetmezse..

Canim niye görgüsüzlük olsun sonucta para veriyosun onlara tabiki hesapli davranman lazim.
Bence cocuklari falan karistirmadan gelen annelere ver 1 er tane yeter yoksa cocuk coluk derken bas edemezsin.
Her aileye 1 seker versen yeterki sonucta önemli olan seker yemek degil sizden bi hatira kalmasi ziyaretinize gelenlere
Bence o sekerler de hic acilmadan saklanmali sizden hatira olarak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…