okudum canım sezeryan olup bebişime kavuşasım geldi :asigim:
biz böyleyiz her paylaşımımız samimi abartısız öyle belli ki bu. bu yüzden anlaşabiliyoruz.
bundan sonra bebişlerimiz kucağımızda yamayı nasip etsin allahım
Insallah sizin normal dogum olurda gerek kalmaz canim sezeryana.
Zaten ilki sezeryan oldumu ikinci de sezeryan oluyo malesef o yuzden ilk dogum sekli cok önemli boshayallersmile
Sezeryan dogum yapicam ama inan gunler yaklastikca korkuyorum yine ayni acilari yasamaktaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Keske bende normal yapabilseydimmm:çok üzgünüm:
Insallah sizin normal dogum olurda gerek kalmaz canim sezeryana.
Zaten ilki sezeryan oldumu ikinci de sezeryan oluyo malesef o yuzden ilk dogum sekli cok önemli boshayallersmile
Sezeryan dogum yapicam ama inan gunler yaklastikca korkuyorum yine ayni acilari yasamaktaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Keske bende normal yapabilseydimmm:çok üzgünüm:
Kislar dun gece sezeryan dogum hakkinda bilinen yanlislar diye bi yazi attim okudunuz mu :uhm:
kıslar bebek şekerlerinizi aldınızmı
Canim bakma sen bana sezeryan dogum olayini doktora onaylatana kadar göbegim catladi simdide sezeryan olcam diye uzuluyom iste ne kararsizim yaa kaydirigubbakcemile3off canım ya sen beni üzüyosun ama..
mertim sağ salim kucağında mı? çok şükür evet.. eee daha ne.
rüyasında bile bebeklerine kavuşamayan kadınlar var ne yazık ki..
lütfen artık düşünme bunu.
artık insanlar sezaryanı keyfi yaptırıyouar düşün yani.
senin durumun ne kadar farklı.
lütfen artık böyle bişey için üzülme.. erenimize odaklan :CüvCüv:
Ayy iste böye seyleri duydukca aslinda sezeryan daha iyi benim icin diyorum nasilsa ilkide sezeryan oldu.canım bence üzülme ben illa normal ya da sezeryan demiyorum hangisi hayırlısı ise o olssun hangisi bana ve bebeğime daha iyi gelecekse o olsun..
izmirli hamileler topiğinde de bir arkadaş normali çok istiyordu son ana kadar da normal doğum dendi. hastanede artık doğumu beklerken sezeryana alındı bebeğin stresi yüzünden iyi ki de öyle olmus meger kordon bebeğin koluna dolanmış..
yani her işin sonunda bir hayır vardır..
:sm_cool::sm_cool::sm_evet beni anlatmışsınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bayanlar ben bir kedileri besleyeyim temizleyeyim geliyorumm
ben dün aldım çok şekerler ya biberon şeklinde aldım şekerlerini sepetiyle birlikte ayrıca sizinde anneler gününüzü kutlarım canlarıma.s.
hayırlı olsun canım nerden aldın kayseriden mi?
saol meliscimmm nasılsınız kızlar ben geldim geri gidiyorum eşim geldi şimdi eşyalarını yıkıyor gelir bir şeyler yeriz o zamana kadar buralardaımmmm
iyi sen nasılsın tatlım.nerden geldiniz böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?