2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aman yesicam aklindan bile gecirme lutfen son ana kadar normal dogum yapmak icin bekle :CüvCüv:
Biraz öncede yazdim ilki sezeryan oldumu ikinci kesin sezeryan oluyo zaten ilk dogum sekli cok önemli hersey normal gidiyosa normal dogum yapmak en guzeli canimyerimseniben

Aminn insallah dusunsenize ya en gec 4 gun sonra esra zeynebimizle bir yaziyo olucak bizlere :asigim:

Canlarim ben kactimm öpüyorum sizlerii opuyorumnanaktan

off canım ya sen beni üzüyosun ama..
mertim sağ salim kucağında mı? çok şükür evet.. eee daha ne.
rüyasında bile bebeklerine kavuşamayan kadınlar var ne yazık ki..
lütfen artık düşünme bunu.
artık insanlar sezaryanı keyfi yaptırıyouar düşün yani.
senin durumun ne kadar farklı.
lütfen artık böyle bişey için üzülme.. erenimize odaklan :CüvCüv:

canım bence üzülme ben illa normal ya da sezeryan demiyorum hangisi hayırlısı ise o olssun hangisi bana ve bebeğime daha iyi gelecekse o olsun..

izmirli hamileler topiğinde de bir arkadaş normali çok istiyordu son ana kadar da normal doğum dendi. hastanede artık doğumu beklerken sezeryana alındı bebeğin stresi yüzünden iyi ki de öyle olmus meger kordon bebeğin koluna dolanmış..

yani her işin sonunda bir hayır vardır..

ben dün aldım çok şekerler ya biberon şeklinde aldım şekerlerini sepetiyle birlikte ayrıca sizinde anneler gününüzü kutlarım canlarıma.s.

Canim bakma sen bana sezeryan dogum olayini doktora onaylatana kadar göbegim catladi simdide sezeryan olcam diye uzuluyom iste ne kararsizim yaa kaydirigubbakcemile3
Haklisin yazdiklarinda oleyyy sezeryan dogum yapicammm ve erenimi saglikla kucagima alicam insallahh :teytey:

Ayy iste böye seyleri duydukca aslinda sezeryan daha iyi benim icin diyorum nasilsa ilkide sezeryan oldu.
Bende mertimde son ana kadar bekleyip ameliyat masasina yatanlardanim malesef aslinda cok iyi bilioyum o duyguyu laelaelaelaelae
Haklisin canim hangisi hayirlisiysa o olsunn senin icin de insallah :Saruboceq:

evet beni anlatmışsınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:sm_cool::sm_cool::sm_
kıslar bebek şekerlerinizi aldınızmı

Hosgeldin canim anneler gunun kutlu olsun a.s.
Ben seker falan yapmicam bizim burda yok öyle adetlerr iyikide yok zati delikafadulden

anneler günümüz kutlu olsun kızlar

saol meliscimmm nasılsınız kızlar ben geldim geri gidiyorum eşim geldi şimdi eşyalarını yıkıyor gelir bir şeyler yeriz o zamana kadar buralardaımmmm

saol meliscimmm nasılsınız kızlar ben geldim geri gidiyorum eşim geldi şimdi eşyalarını yıkıyor gelir bir şeyler yeriz o zamana kadar buralardaımmmm

iyi sen nasılsın tatlım.nerden geldiniz böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…