akşam 12 den sonra yatanıklava: klava: klava: klava: klava:
Canim niye görgüsüzlük olsun sonucta para veriyosun onlara tabiki hesapli davranman lazim.
Bence cocuklari falan karistirmadan gelen annelere ver 1 er tane yeter yoksa cocuk coluk derken bas edemezsin.
Her aileye 1 seker versen yeterki sonucta önemli olan seker yemek degil sizden bi hatira kalmasi ziyaretinize gelenlere
Bence o sekerler de hic acilmadan saklanmali sizden hatira olarak ...
bende aynen şekerler bozulur diye lavanta istedim ama oradaki kız 2 yıl garanti bozulmaz dedi bu nedenle şeker olsun adı üsteünde bebek şekeri diye..bebek figürleri var mıknatıslı..ayyy kimseye vermesemde hepsini saklasam olmaz mı..delikafadulden
birde kızlar bişey sorucam :
görüsüzlük yada pintilik olarak nitelendirmeyin sonuçta sayılı yaptırıyoruz bunları..ama dağıtırken nasıl olacak çocuklar falan birden fazla almak isterse ne olacak misafirlere yetmezse..
Noluyo kis ne gelir gelmez kaldirdin gene oklavayi :roflol:
Benim yatmicam kesin oklavadan yirttimm delikafadulden
bende bilmiyorum ki aslında bilen bulmak lazım ben birde doğumda degıl 20 mevlüdünde vericem seker
doğuma bebekli çikolatalardan alıcam
mhtp sanırm sen petek sekerlemeden yaptırdın demi? ben mi yanlıs hatırlıyorum
siparısını ne kadar zamanda getiriyorlar ona göre bende hazırlıklı olayım
hem benim kuzen sırf o yüzden küçük lokumlardan aldı 1 kutu cocuklar sepete atladıkca cocuklara lokum var dedi verdiler
sedeffffffiimmm saolllllll seninde kutlu olsuuuunnnnn anneler günün
Uykuyu aldim gecece uyuyamam diyosun yani delikafaduldenkızzz sizin yüzünüzden geç yatıyom sabah 7 de kalkıyom çocuğa oyuncak falan veriyom sonra az koltuğa şöööööyle uzanayım dedim bi baktım uyumuşum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bütün bayanların anneler gününü tekrar kutlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bence ilk geldiklerinde merhaba derken biri kolanya tutsun biride seker versinn :lepi:ben çoğunluğunu mevlütte dağıtıcam kalabalıkta kimseye birşey diyemem dedim..acaba ilk geldiklerinde merhabalaşırken mi versem o sırada ben ne verirsem o olur daha kolay olur....
aaa acaba mevlütte şerbet bardaklarının altına altlık koysamda her bardağın yanına birer şeker mi koysam öyle daha iyi olur dimi....süper bence böyle yapayım..:)
evet senin tavsiyenle oraya gitmiştim..bize hemen 1 hafta içinde hazır olur dediler ama biz erken olmasın dedik...hatta orada hazırlanmış olanlar var onlardan alabilirsin..
Yok kis hazirlanmis olanlardan almayin sakin kimbilir ne zaman yapip koydular onlarilmaz:
Kendinize yeni siparis verinnn zemuszemus
Uykuyu aldim gecece uyuyamam diyosun yani delikafadulden
Merak etme kis senin uykun gelene kadar beklerim ben seni :1hug:
Sagol canim seninde tekaradan kutlu olsun anneler gunun a.s.
Bence ilk geldiklerinde merhaba derken biri kolanya tutsun biride seker versinn :lepi:
Oda dogru nerden bilebilirsin ki yeni yapildiklarini ...kız ben sipariş verdim ama eminim benim seçtiklerimden hazır varsa onu verirler gene haberimiz bile olmaz..akannehir
banane banane saat 12 olunca yatıcaz kötü kalkıyom sabah uykusuz uykusuz-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Oda dogru nerden bilebilirsin ki yeni yapildiklarini kafamçokkarıştı
Iyi aman sen 12 olunca bal kabagina dönusmeden yat delikafadulden
merhaba haziran anneleri arkadaşlarım
hepinizin anneler günü kutlu olsun
ben de sizlerle aynı heyecanları yaşayacaktım ama nasip olmadı
Allah sizin yavrularınıza uzun sağlıklı ömür versin
bana dua etmeyi unutmuyosunuz di mi???
merhaba haziran anneleri arkadaşlarım
hepinizin anneler günü kutlu olsun
ben de sizlerle aynı heyecanları yaşayacaktım ama nasip olmadı
Allah sizin yavrularınıza uzun sağlıklı ömür versin
bana dua etmeyi unutmuyosunuz di mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?