2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bütün bayanların anneler gününü tekrar kutlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben çoğunluğunu mevlütte dağıtıcam kalabalıkta kimseye birşey diyemem dedim..acaba ilk geldiklerinde merhabalaşırken mi versem o sırada ben ne verirsem o olur daha kolay olur....
aaa acaba mevlütte şerbet bardaklarının altına altlık koysamda her bardağın yanına birer şeker mi koysam öyle daha iyi olur dimi....süper bence böyle yapayım..:)

mhtp sanırm sen petek sekerlemeden yaptırdın demi? ben mi yanlıs hatırlıyorum

siparısını ne kadar zamanda getiriyorlar ona göre bende hazırlıklı olayım

hem benim kuzen sırf o yüzden küçük lokumlardan aldı 1 kutu cocuklar sepete atladıkca cocuklara lokum var dedi verdiler

Noluyo kis ne gelir gelmez kaldirdin gene oklavayi :roflol:
Benim yatmicam kesin oklavadan yirttimm delikafadulden

kızzz sizin yüzünüzden geç yatıyom sabah 7 de kalkıyom çocuğa oyuncak falan veriyom sonra az koltuğa şöööööyle uzanayım dedim bi baktım uyumuşum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bende bilmiyorum ki aslında bilen bulmak lazım ben birde doğumda degıl 20 mevlüdünde vericem seker

doğuma bebekli çikolatalardan alıcam

Aslinda mevlutte vermek daha mantikli bencede.
Mevlude sadece kadinlar gelir sonucta cocuk coluk pek olmaz gibi olsada sadece annelerine verirsin anneleri versin cocuklarina.
Mehtap yazdiya 2 sene garanti veriyolarmis bozulmaz diye ama ne kadar dogru bilinmez tabiboshayallersmile

evet senin tavsiyenle oraya gitmiştim..bize hemen 1 hafta içinde hazır olur dediler ama biz erken olmasın dedik...hatta orada hazırlanmış olanlar var onlardan alabilirsin..

sedeffffffiimmm saolllllll seninde kutlu olsuuuunnnnn anneler günün

sağol canım aslında böyle anneler günüymüş babalar günüymüş pek haz etmiyorum hani düşünsene anne olamayacağını ne bilim yaaa üzülmelerini istemiyom yaaa hani empati kuruyom kendi kendime:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Uykuyu aldim gecece uyuyamam diyosun yani delikafadulden
Merak etme kis senin uykun gelene kadar beklerim ben seni :1hug:

bütün bayanların anneler gününü tekrar kutlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sagol canim seninde tekaradan kutlu olsun anneler gunun a.s.

Bence ilk geldiklerinde merhaba derken biri kolanya tutsun biride seker versinn :lepi:

evet senin tavsiyenle oraya gitmiştim..bize hemen 1 hafta içinde hazır olur dediler ama biz erken olmasın dedik...hatta orada hazırlanmış olanlar var onlardan alabilirsin..

Yok kis hazirlanmis olanlardan almayin sakin kimbilir ne zaman yapip koydular onlari lmaz:
Kendinize yeni siparis verinnn zemuszemus

Yok kis hazirlanmis olanlardan almayin sakin kimbilir ne zaman yapip koydular onlari lmaz:
Kendinize yeni siparis verinnn zemuszemus

kız ben sipariş verdim ama eminim benim seçtiklerimden hazır varsa onu verirler gene haberimiz bile olmaz..akannehir

banane banane saat 12 olunca yatıcaz kötü kalkıyom sabah uykusuz uykusuz-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kız ben sipariş verdim ama eminim benim seçtiklerimden hazır varsa onu verirler gene haberimiz bile olmaz..akannehir
Oda dogru nerden bilebilirsin ki yeni yapildiklarini ...
banane banane saat 12 olunca yatıcaz kötü kalkıyom sabah uykusuz uykusuz-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Iyi aman sen 12 olunca bal kabagina dönusmeden yat delikafadulden

merhaba haziran anneleri arkadaşlarım
hepinizin anneler günü kutlu olsun
ben de sizlerle aynı heyecanları yaşayacaktım ama nasip olmadı
Allah sizin yavrularınıza uzun sağlıklı ömür versin
bana dua etmeyi unutmuyosunuz di mi???

Oda dogru nerden bilebilirsin ki yeni yapildiklarini kafamçokkarıştı

Iyi aman sen 12 olunca bal kabagina dönusmeden yat delikafadulden

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

valla ben ağrılar heleki bacak ağrılarından hortlak gibi sürekli uyanığım.hatta 1-2 saate bir yürümek zorundayım...ama nete giremem annemde eşimde çoookk kızarr:)

canııııııııııııımmmmmmm allah hakkında hayırlısını versin herşeyde bi hayır vardır dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım teşekkür ederiz...allahım en yakın zamanda kucağını dolduracak evladını yollasın...
(bekara hanım boşamak kolay deme benim4. gebeliğim kucağım boş..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…