2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yok daha neler kafamçokkarıştı
Dusunup durcana yarin hemen doktors git al hapini rahatlaa :sm_cool:

yok gııı daha neler şaka yapıyom ama biraz daha bekliiim yoksa doktora giderim zatiboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

sılam değiştir şu yakışlıyı(behlül) sonra nazara gelüüüüüüdelphin:

yok gııı daha neler şaka yapıyom ama biraz daha bekliiim yoksa doktora giderim zatiboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Sen bilirsin ama bence bekleme hic boshayallersmile
Sen hap mi kullaniyom simdi sedef dicem ama adet gelmeden hap ta kullanamazsin ki :uhm:

valla dişlerimi fırçalayıp yatağın yolunu alıcam birazdan lak lakçılarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Kislar oglusumu gördüyseniz avatarimi degisiyommm :icecream:

ben abime bu sabah mertin yaptıklarını anlatmıstım aksamda bi ara girdim ya haber vermek için bak işte mert bu dedim

yani ben abime bile gösterdim Allah nazarlardan saklasınn :)))

bu arada hemşom bizim doktor sskdan 10 yıl once istifa edip smyrna tüp bebek merk. ortak olmus. ama orda da doğum yapılmıyor

izmirde kent ve cınarlı hastanesiyle calıyor dısardan anlaşmalı olarak yani kontrollere özeline gidiyorum hep hastaneye baglı degıl

hastane bizden ayrı para alıcak doktor ayrı alıcak ama tam bir muamma umarım güzel bir şok yasatmazlar bize

valla dişlerimi fırçalayıp yatağın yolunu alıcam birazdan lak lakçılarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Senle benden baska yazan yok zaten canim bende ezeli izlemedim onu acim izliyim bari sende cikinca kimle yaziscammm laelaelaelaelae

Degistircem zati canim kislara sordum ama cevap veren olmadi neyse degiselim hemenn ...

sılam şaka yapmıyom gıııı çok yakışıklı tatlı maaşalla nazar değmesin sarı çiya ya öp kuzuyu benim yerimeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Senle benden baska yazan yok zaten canim bende ezeli izlemedim onu acim izliyim bari sende cikinca kimle yaziscammm laelaelaelaelae

sılam okumadın mı benım yazdıgımı ben sabah abime anlatmıstım mertın yaptıklarını sonrada aksam haber vermek için girdim ya nete fotosunu görünce 2 dk da abime bile gösterip öyle cıktım masallah allah nazarlardan saklasın yakısıklımızı

esra gitmiş yesica yeni topik açıyo:mymeka:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Öperim ama simdi degil zor uyuttum zatii kaydirigubbakcemile3
Yarin sabaha borcumuz olsun canimmm olumunekankayizsmile
Benim oglusu almanlar cok seviyo zati kendileri gibi sari diyee siyah sacli cocuklari hic sevmez almanlarr yabanciyiz diyee sempatiksalakcinni

ben abime bu sabah mertin yaptıklarını anlatmıstım aksamda bi ara girdim ya haber vermek için bak işte mert bu dedim
yani ben abime bile gösterdim Allah nazarlardan saklasınn :)))

Sagol teyzesi sen aselimizi buyut insallah ikinciye rabbim sanada bi oglan nasip eder canimm benim ki kadar usluu kaydirigubbakcemile3

selam kızlar sayılı gunlerınız kalmıs artık doya doya yasayın hamılelıgın tadını cıkarın bol bol dınlenın ve uyuyun malun bebişler gelınce uykusuz geceler sızı bekler sag saglım alın ınsallah yavrularınızı kucagınıza bende 2010 ocak annesıyım cok guzel bır duygu annelık ılk kez tattım bu duyguyu anlatılmaz yasanırr

sılam kalk yatıyoz hadi gidek ben yatıcam zaten sende yat valla kimse yok gibi

esra gitmiş yesica yeni topik açıyo:mymeka:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Esra nere gitmiss yesica ne topigi aciyo sen nerden biliyon kis kimin ne ettinii delikafadulden
Gördum canimm.
Insallah sizlere bebislerinizin kocaman oldugunu gorursunuz zaman su gibi akip gecer ki bebisler dogdumu nasi buyudugu anlasilmiyo bilee

Senayim sende oglusunun kocaman oldugunu gorursun insallahh :Saruboceq:

gördün mü kız ama daha diğer bebişler doğmadı ama neyse başka arkidişler yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…