Yok daha neler kafamçokkarıştı
Dusunup durcana yarin hemen doktors git al hapini rahatlaa :sm_cool:
yok gııı daha neler şaka yapıyom ama biraz daha bekliiim yoksa doktora giderim zatiboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
sılam değiştir şu yakışlıyı(behlül) sonra nazara gelüüüüüüdelphin:
Sen bilirsin ama bence bekleme hic boshayallersmile
Sen hap mi kullaniyom simdi sedef dicem ama adet gelmeden hap ta kullanamazsin ki :uhm:
Kislar oglusumu gördüyseniz avatarimi degisiyommm :icecream:
valla dişlerimi fırçalayıp yatağın yolunu alıcam birazdan lak lakçılarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Degistircem zati canim kislara sordum ama cevap veren olmadi neyse degiselim hemenn ...
hap map kullanmıyon canum şakkıdışakkıdışakkıdı
Degistircem zati canim kislara sordum ama cevap veren olmadi neyse degiselim hemenn ...
Senle benden baska yazan yok zaten canim bende ezeli izlemedim onu acim izliyim bari sende cikinca kimle yaziscammm laelaelaelaelae
Senle benden baska yazan yok zaten canim bende ezeli izlemedim onu acim izliyim bari sende cikinca kimle yaziscammm laelaelaelaelae
Öperim ama simdi degil zor uyuttum zatii kaydirigubbakcemile3sılam şaka yapmıyom gıııı çok yakışıklı tatlı maaşalla nazar değmesin sarı çiya ya öp kuzuyu benim yerimeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben abime bu sabah mertin yaptıklarını anlatmıstım aksamda bi ara girdim ya haber vermek için bak işte mert bu dedim
yani ben abime bile gösterdim Allah nazarlardan saklasınn :)))
Esra nere gitmiss yesica ne topigi aciyo sen nerden biliyon kis kimin ne ettinii delikafaduldenesra gitmiş yesica yeni topik açıyo:mymeka:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Gördum canimm.sılam okumadın mı benım yazdıgımı ben sabah abime anlatmıstım mertın yaptıklarını sonrada aksam haber vermek için girdim ya nete fotosunu görünce 2 dk da abime bile gösterip öyle cıktım masallah allah nazarlardan saklasın yakısıklımızı
maşallaaahhh
Esra nere gitmiss yesica ne topigi aciyo sen nerden biliyon kis kimin ne ettinii delikafadulden
Gördum canimm.
Insallah sizlere bebislerinizin kocaman oldugunu gorursunuz zaman su gibi akip gecer ki bebisler dogdumu nasi buyudugu anlasilmiyo bilee
Senayim sende oglusunun kocaman oldugunu gorursun insallahh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?