2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy canim ya cok gecmis olsun okurken bi garip oldumm bilmiyorumkismile
Peki simdi bidaki kontrolun ne zaman kesin bi sey niye söylemiyo ya bu doktorlar insani merakta ve uzuntude birakiyolar klava:
Dularimiz seninle canim rabbim sana bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Lutfen bizi habersiz birakma benim aklim hep sende ve bebginde olur artik iyi haberlerini en kisa zamanda aliriz insallahh :çok üzgünüm:

hoş geldin canım valla normal doğum daha iyi doğduktan sonra unutuyosun sancıları inş benim normal olur

ben bir aksilik olmadıkça normalden şaşılmaması taraftarıyım. annene çektiğin ne malum ki kaydirigubbakcemile3 du bi çatı muayenesine gir... adı üstünde canım "normal" boshayallersmile
öyle ve ya böyle hepimize sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah

çok geçmiş olsun denizerdo valaha sözün bittigi yerlerden biri allah yardımcın olsun inşallah bişey çıkmaz güzel düşün güzel olsun cnm sen ne kadar rahat olursan bebişinde rahat olur

canım cok gecmıs olsun

ay canım ya çok üzüldüm allah korumuş ,sende içini ferah tut inş hiç bişley olmaz sağlıklı bibebiş olur inş

Çok teşekkür ederim kızlar. Hiç kötü düşünmemeye çalışıyorum ama berbat bişey bu. Yapamıyorsun işte. Allahım yardımcımız olsun.

kızlar çok alakasız bir şey sorucam ama hani gebelikte ciğer sakıncalı diyorlarya canınız çekmesin tavuk ciğeri istiyor canım sizce yememek mi gerekir.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
denizimm,ay canım benim,pikniği çok istiyordun ama şanssızlık olmuş:a015:
ahh o topu atanı bi elime geçirsemmklava:klava:klava:klava:

keşke hastane yerine direk tolga beye gitseydin o kadar stres yaşamazdın canım yaa:1hug:
allahım nasıl korkutmuşlarklava:klava:klava:

tolga bey bilgisi,tecrübesi,ilgisi ve teknik donanımıyla 10 basar ordaki doktorlara,
birşey yok diyorsa yoktur..
içini ferah tut canım benimm..
bak onu dinleyerek bu haftalara geldim ben,başkası olsa çoktan doğum yapmıştım..
boy konusuna da takma,tüm çocuklar selvi boylu olmak zorunda değil bitanemm..
zaten bi sonraki muayenede herşeyin yolunda olduğunu duyacaksın inşallah..
ama bu arada stres yapma kurban olayımmolumunekankayizsmile
kordonu da açabilir,açmasa da sezeryan olur başka sorun yok..
tolga beye güven,dediklerini harfiyen uygula ve dua et canım,benim de dualarım sizinleolumunekankayizsmile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben de atıyorum yavaş yavaş popomu mu taşiim göbeği mi iş mi yapiim şaşıyorum ama canım gidio şunu da yapim du bunu da şeediim bırakiim derken sonu gelmiyo

umarım herkesin gönlüne göre olur doğumu...

amma lak lak etmişsiniz sabah sabah herkese günaydın tünaydın iyigünlermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

bazen şu doktor yorumlarına çıldırıyoru. bana da çok şeyler söyledi doktorlar zamanında. merak etme bi dahaki kontrolünde inşallah herşey yoluna girmiş olur. bu zamanlarda ölçüle birbirini tutmayabiliyor. baş çevresi, göebek çevresi, omurilik uzunluğu farklı olabiliyor. hem çok ciddi bişey olsa esranın doktoru çok ilgili ve bilgiliymiş. hemen bişeyler yapar ya da söylerdi. allahın izniyle hiçbişey çıkmıycak merak etme. dualarımız seninle. bebişi üzme lütfen.

Esra koptum yaa gercekten koptumm esine selamlarimi söylee allah razi olsun ondan cok guldurdu beniii :roflol:
Canim benim 2 ablam var en buyuk ablam 2 sinide normal dogum yapti ama öyle seyler yasamiski sezeryan yapsam bin kat iyi olurdu dedi.
Öteki ablamsa hic normal dogum riskini almadan direkt sezeryan olduu.
Bende ilk oglumda bekledim belki normal yaparim diye ama malesef ki olmadi 41 haftalikken acil sezeryana aldilarr :kedi:
Bizde ailecek cati darligi var yani normal dogum isi cok ama cok zor malesef.
Ben simdi pismanim ilk oglusmu 41 hafta bekleyip yine ameliyat masasina yattigim icin.
O yuzden bunda hic beklemeden ve oglusumu riske atmadan sezeryan olmaya karar verdim.

Doktorun normal diyosa bi sorun yoktur sende canim

kızlar çok alakasız bir şey sorucam ama hani gebelikte ciğer sakıncalı diyorlarya canınız çekmesin tavuk ciğeri istiyor canım sizce yememek mi gerekir.

ben öle bişi duymadım.. yedikten sora kaşırsan leke olur deyimini mi kastediyosun? eğer o ise sakıncalı gördüğün kaşınma olsun bitsin :roflol:

Evet canım ya bişey söyleyemiyorlar. Tolga Bey 2 hafta sonraya randevu verdi. Benim doktora da bu cuma gidicem bakalım. Ama benim doktorun makinası çok iyi değil. Tolga Beye gitmeden emin olamıycam yani. İnşallah biraz daha uzamış olur canım ya. İyi haberlerle dönerim inşallah.

çok geçmiş olsun denizerdo valaha sözün bittigi yerlerden biri allah yardımcın olsun inşallah bişey çıkmaz güzel düşün güzel olsun cnm sen ne kadar rahat olursan bebişinde rahat olur

Çok teşekkür ederim . Allah razı olsun hepinizden.

amma lak lak etmişsiniz sabah sabah herkese günaydın tünaydın iyigünlermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

oo sedef hanımlar da gelmişlerr opuyorumnanaktan hoş geldiniz efendim. yokluğunuzu aratmamaya çalıştık :roflol:

Nerlerdesin kiss sennn klava:
Isleri bitirdin geldin tabi ben anca bi kahvalti yaptim daha

ben öle bişi duymadım.. yedikten sora kaşırsan leke olur deyimini mi kastediyosun? eğer o ise sakıncalı gördüğün kaşınma olsun bitsin :roflol:

yok şekerim onuda duydumda ondan değilkaydirigubbakcemile3
sakatat hükmüne giriyor diyorlar gerçi herşey sakıncalı araştırırsan ama
Belki fazla takılmamak lazım duyduklarımıza

oo sedef hanımlar da gelmişlerr opuyorumnanaktan hoş geldiniz efendim. yokluğunuzu aratmamaya çalıştık :roflol:

efferin kuzum sana teşekkür ediyom kimse sormamış ki zaten yerimi doldurmaya çalışmışsın emme olsun teşekkür ederima.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hoş geldin canım valla normal doğum daha iyi doğduktan sonra unutuyosun sancıları inş benim normal olur
inşallah dilediğin olur canım yorumlarınız için teşekkürler

evet aslında çekmemişte olabilirim ama ne bilim ya çekersem diye bu çatı muaynesini senmi istiyosun yoksa belirli bi haftasımı var yapılması için
amin inşallah sağlıkla ve vakitlice inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yok şekerim onuda duydumda ondan değilkaydirigubbakcemile3
sakatat hükmüne giriyor diyorlar gerçi herşey sakıncalı araştırırsan ama
Belki fazla takılmamak lazım duyduklarımıza

yani...
valla ben yedim bi kere ciğer ayıptır söylemesi ama bilemicim iyi miyidir kötü müdür bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…