2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hakkaten ya,karşılarındaki insanın hamile olduğunu unutuyorlar,söyledikleri her kelime bizi derinden etkiliyor halbuki..
baksana nasıl korkutmuşlarklava:
ama tolga beye gitmiş olması içimi rahatlattı,artık ona emanet,çok detaycıdır çünkü,çok da garanticidir o yüzden allahın izniyle güzel haberler duyarız..

Esra koptum yaa gercekten koptumm esine selamlarimi söylee allah razi olsun ondan cok guldurdu beniii :roflol:
allah hep güldürsün canım benimmolumunekankayizsmile daha ne bombaları var aklıma geldikçe yazıyorum:)))))))))

ben öle bişi duymadım.. yedikten sora kaşırsan leke olur deyimini mi kastediyosun? eğer o ise sakıncalı gördüğün kaşınma olsun bitsin :roflol:
rimalilacım illa rahatsız oluyorsan yedikten sonra bi yerine sürme elini,git yıka:roflol:
ama ben yedim bikaç kez,bakalım cuma günü sonucu söylerim:roflol:
bekle cumayıolumunekankayizsmile

35 ten sonra çatı muayenesi yapılıo canım. bakıyolar dar mı çatın diye.bebişin kiloludur ya da başı iridir doğumu zora sokacak bişi var mı bakarak çatına göre yorum yapıyo riske atmıyolar...

Evet canım Tolga Bey içimi rahatlattı biraz ama o da net bişey söyleyemiyor işte. İnşallah bir sorun yoktur. Boyu kısa olsun tabiki hiç sorun değil ama kemik hastalığından çok korkuyorum. Tolga Bey rahat rahat uyu dedi bana biraz daha iyi düşünmeye çalışıyorum.
Kordonu çok sorun değilmiş canım sadece normal doğum olmaz dedi. zaten sezeryan olucam.
Dide hanım söyledi benden biraz önce çıkmışsın. Gayet iyiydi ve doğumu cumaya dedi. Referans olarak seni yazdım:) Senin adına çok sevindim az kaldı mutlu güne inşallah.
Dualar olmasa napardık değil mi? Çok sağol canım.

Canim benim 2 ablam var en buyuk ablam 2 sinide normal dogum yapti ama öyle seyler yasamiski sezeryan yapsam bin kat iyi olurdu dedi.
Öteki ablamsa hic normal dogum riskini almadan direkt sezeryan olduu.
Bende ilk oglumda bekledim belki normal yaparim diye ama malesef ki olmadi 41 haftalikken acil sezeryana aldilarr :kedi:
Bizde ailecek cati darligi var yani normal dogum isi cok ama cok zor malesef.
Ben simdi pismanim ilk oglusmu 41 hafta bekleyip yine ameliyat masasina yattigim icin.
O yuzden bunda hic beklemeden ve oglusumu riske atmadan sezeryan olmaya karar verdim.

Doktorun normal diyosa bi sorun yoktur sende canim
[/QUOTE]

doktorum normal diyo evet canım şu çatı muaynesi nasıl oluyo senmi istiyosunda bakılıyo

Nerlerdesin kiss sennn klava:
Isleri bitirdin geldin tabi ben anca bi kahvalti yaptim daha

heeeeee iş miş kalmadı yok gııııı cadı 6.30 da uyandı onu bekledim uyusun diye sonrada ben yattım anca bu saat oldu kahvaltımı yaptımguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

misafiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrr gelsene sende ulen gece bile takip ediyonuzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

35 ten sonra çatı muayenesi yapılıo canım. bakıyolar dar mı çatın diye.bebişin kiloludur ya da başı iridir doğumu zora sokacak bişi var mı bakarak çatına göre yorum yapıyo riske atmıyolar...

çok teşekkür ederim canım evet başı biraz iriymiş inşallah hayırlısı olur yaaaaaaa hepimiz içinde opuyorumnanaktan

Kislar ben turkiyede bi kac kiside gördüm hamileyken kina yakmislar saclarina cocuklarin saclari dogustan kinali dogdu yaa eyvahedigeldismile

Hadi kiz cocugunda neyse de bizim sinifta bi erkek vardi onunda saclari kina rengiydii ohaoldumsmile

Evet canım kafamı çok karıştırdılar. Hepsi başka bişey söylüyor. Güzel bişeyler duymaya nasıl ihtiyacım vardı. Çok teşekkür ederim hepinize.

misafiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrr gelsene sende ulen gece bile takip ediyonuzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Kiss biraz izlesinler burdan laf alip baska yere tasiyolar yazik kendilerinin konuscak biseyleri yok sanirimmm kafamçokkarıştı
şiddete maruz kalıyorum.. uzansam iyi olacak..
mutlu günler ...
Siddete hayirr kaydirigubbakcemile3Uzan dinlen canim gorusuruzz opuyorumnanaktan
heeeeee iş miş kalmadı yok gııııı cadı 6.30 da uyandı onu bekledim uyusun diye sonrada ben yattım anca bu saat oldu kahvaltımı yaptımguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
Ohh yatmissin iste ne guzell bide uykusuz kaliyom diye basimizin etini yiyon kiss :umursamaz:
doktorum normal diyo evet canım şu çatı muaynesi nasıl oluyo senmi istiyosunda bakılıyo

Canim 35 inci haftada yapiyolarmis turkiyede senin demene gerek yok doktorun yapar zaten ama bizim burda her kontrolde oluyo cati muayenesi boshayallersmile

kıskanma kızım sende yat sonra benim şikayetleri sen söylersinlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canımm,tolga bey rahat uyu dediyse rahat uyu..
2 hafta sonra da herşey normal seyrinde olacak allahın izniyle:Saruboceq:
sana bi sır vereyim,bizim topiğin güzel annelerinin duaları kabul oluyor,benim cadı bu kadar beklediyse,teyzelerinin katkıları çoook büyük:))
hepberaber bi dua ederizz,herşey yoluna girer:Saruboceq:

biraz daha oyalansam karşılaşacakmışız demek,tühh.. ama biz daha bebişleri arabalarına atıp ankamall-optimum turu yapcaz nasılsaolumunekankayizsmile
tolga beyi sevmene çok mutlu oldum,dide hanım da mine hanım da süperler,onların enerjisi de çok iyi gelir sana

bak cuma geliyor zeynom,darısı başına teyzesii:Saruboceq:

Evet canım kafamı çok karıştırdılar. Hepsi başka bişey söylüyor. Güzel bişeyler duymaya nasıl ihtiyacım vardı. Çok teşekkür ederim hepinize.
Canim lutfen kotu seyler dusunme hep iyi seyler dusun ki iyi olsunn ...
Bizim dualarimiz seninle hamilelerin duasi kabul olurmuss insallah bidaki kontrole iyi haberler gelip hepimizi mutlu edicen canimm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canlarim ben cikiyorum disariya cikicazz gezmeye öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…