bazen şu doktor yorumlarına çıldırıyoru. bana da çok şeyler söyledi doktorlar zamanında. merak etme bi dahaki kontrolünde inşallah herşey yoluna girmiş olur. bu zamanlarda ölçüle birbirini tutmayabiliyor. baş çevresi, göebek çevresi, omurilik uzunluğu farklı olabiliyor. hem çok ciddi bişey olsa esranın doktoru çok ilgili ve bilgiliymiş. hemen bişeyler yapar ya da söylerdi. allahın izniyle hiçbişey çıkmıycak merak etme. dualarımız seninle. bebişi üzme lütfen.
allah hep güldürsün canım benimmolumunekankayizsmile daha ne bombaları var aklıma geldikçe yazıyorum:)))))))))Esra koptum yaa gercekten koptumm esine selamlarimi söylee allah razi olsun ondan cok guldurdu beniii :roflol:
rimalilacım illa rahatsız oluyorsan yedikten sonra bi yerine sürme elini,git yıka:roflol:ben öle bişi duymadım.. yedikten sora kaşırsan leke olur deyimini mi kastediyosun? eğer o ise sakıncalı gördüğün kaşınma olsun bitsin :roflol:
35 ten sonra çatı muayenesi yapılıo canım. bakıyolar dar mı çatın diye.bebişin kiloludur ya da başı iridir doğumu zora sokacak bişi var mı bakarak çatına göre yorum yapıyo riske atmıyolar...inşallah dilediğin olur canım yorumlarınız için teşekkürler
evet aslında çekmemişte olabilirim ama ne bilim ya çekersem diye bu çatı muaynesini senmi istiyosun yoksa belirli bi haftasımı var yapılması için
amin inşallah sağlıkla ve vakitlice inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Evet canım Tolga Bey içimi rahatlattı biraz ama o da net bişey söyleyemiyor işte. İnşallah bir sorun yoktur. Boyu kısa olsun tabiki hiç sorun değil ama kemik hastalığından çok korkuyorum. Tolga Bey rahat rahat uyu dedi bana biraz daha iyi düşünmeye çalışıyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
denizimm,ay canım benim,pikniği çok istiyordun ama şanssızlık olmuş:a015:
ahh o topu atanı bi elime geçirsemmklava: klava: klava: klava:
keşke hastane yerine direk tolga beye gitseydin o kadar stres yaşamazdın canım yaa:1hug:
allahım nasıl korkutmuşlarklava: klava: klava:
tolga bey bilgisi,tecrübesi,ilgisi ve teknik donanımıyla 10 basar ordaki doktorlara,
birşey yok diyorsa yoktur..
içini ferah tut canım benimm..
bak onu dinleyerek bu haftalara geldim ben,başkası olsa çoktan doğum yapmıştım..
boy konusuna da takma,tüm çocuklar selvi boylu olmak zorunda değil bitanemm..
zaten bi sonraki muayenede herşeyin yolunda olduğunu duyacaksın inşallah..
ama bu arada stres yapma kurban olayımmolumunekankayizsmile
kordonu da açabilir,açmasa da sezeryan olur başka sorun yok..
tolga beye güven,dediklerini harfiyen uygula ve dua et canım,benim de dualarım sizinleolumunekankayizsmile
Nerlerdesin kiss sennnklava:
Isleri bitirdin geldin tabi ben anca bi kahvalti yaptim daha
hoş bulduuuuuuuummmmmsedeeeeeeffffffimmmmmmm hoşgeldinnopuyorumnanaktan
35 ten sonra çatı muayenesi yapılıo canım. bakıyolar dar mı çatın diye.bebişin kiloludur ya da başı iridir doğumu zora sokacak bişi var mı bakarak çatına göre yorum yapıyo riske atmıyolar...
şiddete maruz kalıyorum.. uzansam iyi olacak..
mutlu günler ...
bazen şu doktor yorumlarına çıldırıyoru. bana da çok şeyler söyledi doktorlar zamanında. merak etme bi dahaki kontrolünde inşallah herşey yoluna girmiş olur. bu zamanlarda ölçüle birbirini tutmayabiliyor. baş çevresi, göebek çevresi, omurilik uzunluğu farklı olabiliyor. hem çok ciddi bişey olsa esranın doktoru çok ilgili ve bilgiliymiş. hemen bişeyler yapar ya da söylerdi. allahın izniyle hiçbişey çıkmıycak merak etme. dualarımız seninle. bebişi üzme lütfen.
Kiss biraz izlesinler burdan laf alip baska yere tasiyolar yazik kendilerinin konuscak biseyleri yok sanirimmm kafamçokkarıştımisafiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrr gelsene sende ulen gece bile takip ediyonuzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Siddete hayirr kaydirigubbakcemile3Uzan dinlen canim gorusuruzz opuyorumnanaktanşiddete maruz kalıyorum.. uzansam iyi olacak..
mutlu günler ...
Ohh yatmissin iste ne guzell bide uykusuz kaliyom diye basimizin etini yiyon kiss :umursamaz:heeeeee iş miş kalmadı yok gııııı cadı 6.30 da uyandı onu bekledim uyusun diye sonrada ben yattım anca bu saat oldu kahvaltımı yaptımguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
doktorum normal diyo evet canım şu çatı muaynesi nasıl oluyo senmi istiyosunda bakılıyo
Kiss biraz izlesinler burdan laf alip baska yere tasiyolar yazik kendilerinin konuscak biseyleri yok sanirimmm kafamçokkarıştı
Siddete hayirr kaydirigubbakcemile3Uzan dinlen canim gorusuruzz opuyorumnanaktan
Ohh yatmissin iste ne guzell bide uykusuz kaliyom diye basimizin etini yiyon kiss :umursamaz:
Canim 35 inci haftada yapiyolarmis turkiyede senin demene gerek yok doktorun yapar zaten ama bizim burda her kontrolde oluyo cati muayenesi boshayallersmile
Evet canım Tolga Bey içimi rahatlattı biraz ama o da net bişey söyleyemiyor işte. İnşallah bir sorun yoktur. Boyu kısa olsun tabiki hiç sorun değil ama kemik hastalığından çok korkuyorum. Tolga Bey rahat rahat uyu dedi bana biraz daha iyi düşünmeye çalışıyorum.
Kordonu çok sorun değilmiş canım sadece normal doğum olmaz dedi. zaten sezeryan olucam.
Dide hanım söyledi benden biraz önce çıkmışsın. Gayet iyiydi ve doğumu cumaya dedi. Referans olarak seni yazdım:) Senin adına çok sevindim az kaldı mutlu güne inşallah.
Dualar olmasa napardık değil mi? Çok sağol canım.
Canim lutfen kotu seyler dusunme hep iyi seyler dusun ki iyi olsunn ...Evet canım kafamı çok karıştırdılar. Hepsi başka bişey söylüyor. Güzel bişeyler duymaya nasıl ihtiyacım vardı. Çok teşekkür ederim hepinize.
neyse sonra görüşürüz:a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?