2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy karadenizz karadenizi bana en cok volkan konak sevdirdi bayiliyorum o adamin sarkilarina konusmalarinaa olumunekankayizsmile

Izmirde cok guzel bi yer canim insanlari sicak derler ama alismak önemli tabi.
Ben bile cavur memleketine alistiysam sen orlara rahat alisirsin canim.
Gurbetlik kadar zor bisey varmidir bilmiyorumm bilmiyorumkismile

Ayy bu nasrettin hoca fikrasinida ilk duyuyom guzelmis canimm :roflol:

benimki kesinlikle girmem diyordu..oda iğneden bile korkar:) ama 1-2 gündür bende gireyim diyor..ailem girmesin diyor orada seni o halde görünce soğuma olur diyor..
gireceğini sanmıyorum ama...

tam bir hafta kalıyordun değilmi evet malesef göremeyecem seni çok uzun kalınıyormuş sizin orda burda sadece 2 gece
birde özel oda tv falan varmı canın sıkılır yoksa
evet sıla neden 1 hafta bırakıyorlar hastanede bursa zeyhatın dedigi gibi 2 gün

Canim burda normal dogumda bile 3 gun kaliyosun.Ben sezeryan olucam icin 7 gun kaliyorum yani tam iyi olmadan cikartmiyolar hastaneden aslinda benim icin de iyi olucak eve gelsem mert var dikisler var eren var zorlanicam 1 haftada az toparlar cikarim.

Özel oda gib zaten odalar canim 1 odada 2 kisi bazen tek kisi kaliyosun.Odada sana özel tv de oluyo ki zaten erenimle canim sikilmaz insallah

sırnaşık şey
merhaba...
sen ne yaptın dr gittin mi?

gittim canım bebek tersmiş hala dr dönmez mecburi sezeryan dedi

kafasıda biraz büyükmüş dönsede vakum gerekirdi takılırmış başı zor bir doğum olurmuş normaldede

2800 gr olmuş boyu uzunmuş ultrasona bacakları sığmamış dr zor ölçmüş

dr muayeneden sonra hafiften koluma vurarak iyi dayandın gerçekten tebrikler dedi

haziranın ilk haftası alacak bebeği

Kislar ben cikiyorum artik popom uyustu oturmaktan.
Esim ise gidicek onu uyandirim da kahvalti falan yapsinn cokacimcoook
Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

aaaa ben kaçırmışım bunu..çok özürrr...
maşşallah kuzuya uzun olacak....
sağlıkla inşallah canımmm...haklı dr zor yoldan geçip alacaksın bebeğini kucağına...olsun hepsi geçti gitti..
28i bir görsem diyordun 38i görcen kız ....

rica ederim canım

banada rüya gibi geliyor dr bile şaşıyor bana zaten :))

slm arkadaşlar zaman zaman girip takip ediyordum konuşmaları uzun bi aradan sonra bi bakayım dedim ama çok heyecanlandım herkesin günü belli doğum muhabbetleri başlamış falan ne güzel.. benim de
38.haftam normal doğum olacağı için şu an net bi tarih yok ama her an gelebilir bebeğim sabırsızlıkla ve korkuyla heyecanla bekliyoruzz...
inş. herkese hayırlı sağlıklı doğumlar...

He bu eşlerin ailesi yok mu adamı zorla hasta ediyorlar.
Bizimkine de gel diyoz, onlar para istiyor işe bak ya güler misin ağlar mısın?
Şu zamanda olacak iş mi yaniiii :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…