2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eşime diyorumki babalık nasıl bi duygu neler hissediyorsun bana anlatsana diyorum bana manyakmısın sen ne anlatayım diyor adamda haklı hiç bişeyin farkında deyilki bi bebek var ama benim karnımda herşeyini ben yaşıyorum o sadece işin zevk kısmında vardı :))

Sakin haa ayri kalim da deme zaten asil bebisler dogunca daha cok lazim olcaz birbirimizee
Canim is dedinmi benimkide yanasmaz hic zorla ayda 1 kere belki eve supurge yapar.bende ah uhh diye diye yapabildigim kadar yapiyorum artik napimm yapmiyo adamm anasi sagolsun yataklarina bi kahvalti kurmadigi kalmiss sempatiksalakcinni
Alistirmis hazira simdide ben yaptiramiyorum tabii :umursamaz:

Burdada hava berbat canim hatta hastane cikisi icin erenime kislik komple tulum koydum valla yeni dogmus bebek usur kesinnnn bilmiyorumkismile

diyoki ben uzanayım göğsüme yatır öyle yatalım...yatakta aramıza yatıralım..
esprisine diyorki:hastanede kalacağın gece sen kal ben oğlumu alıp getireyim benle yatsın idyordelikafadulden

ama adım gibi biliyorum doğduğunda dokunamıcak bile:mymeka:

benim oğluşda babsına benzesin huyları bana benzesin..babamız uzun boylu ona çeksin..

o yuzden hamilelik boyunca ilgisiz kaliyolarya canim.Ama bebis bi dogsun en az senin kadar onlarda ilgili oluyolar ben esime oglum dogduktan sonra hayret ettim altini bile alirdi seve sevee sırnaşık şey

Heheh desene dogumdan sonra senin isin bitti ben oglumu alir giderim ne halin varsa gör diyo sana kaydirigubbakcemile3
Asil dogumdan sonra basliyo isler oglusun bi ciglik atsin eli ayagina tutusur kesinn kaydirigubbakcemile3
Benim esimde 1.85 masallah mertimde uzun yasi 3 bucuk demeye korkuyorum nazar degicek diye
Yasitlari omzuna anca geliyo mertiminnn.Doktoru ortalama boyu 1-85,1-90 arasi olur dedi

sılacım gitmem lazım..yoksa boşanmaya gider bu durum...
hem gitmezsem kaynana yaz boyu başımda olacak hamilelikte çektim bebeğimlede çekmem istemiyorum...kaynana neredeyse eşimle yan yana gelmemize konuşmamıza bile müdahele ediyor..o nedenle zaten hamileliğim boyunca zehir oldu herşey yeter..

ya bu kaynanalar niye böyle çocuklarının yuvalarının bozuldugunun farkında deyillermi neden yapıcı olmuyorlar kız adaşım bizdemi böyle olacaz benim kaynana adı var kendi yok bi yandan iyi bi yandan bu kadar ilgisiz olmaları deli ediyor benim kaynanam gibi olanlarda evlatlerını sevmeyen anneler digerleride aşırı sevenler bunun bi ortası yokmu ya

Nereye gidicen canim peki kendi ailenin yanina mi ?
Öyleyse git tabi

maşallah oğluşuna canım...

Ben asla kotu bi kaynana olmam diyorum ama buykte konusmak istemiyorum tabi simdiden.Cunki bende kesin asiri severler gurubuna girerim.
Benim kayinvalidem 1 gun bizi gormesin tel acip hungur hungur agliyo niye gelmediniz diyee bayici bi baglilik var yani ondada.
Artik nefret geldi kayinvalidenin yuzunu görmektenn laelaelaelaelae
Sen kendini sansli say bence keske benimkide bizi hic arayip sormasa kendi halimize biraksa 5 senelik evliyim kocam kadar kayinvalidemlede ilgilenmek zorunda kaldim hepp sempatiksalakcinni

sıla eşin doğuma girecek mi?

Evet canim son anda korkup vazgecmezse girecek insallah.
Ama ben esimi biliyorum igne görmeye dayanamaz nasi olucak bakalim:uhm:
Girmesini ben cok istiyorum o soguk ameliyathanede yanliz basina kalmak beni korkutacak bu sefer artik o beni ben onu idare edicezz kaydirigubbakcemile3

Seninkisi de giriyo dimi dogumaa ...

anladım cnm bende orduluyum ama ist da büyüdüm 31 yaşına kadar ordaydım 2 senedirde izmirdeyim burada yaşam çok kolay geliyor bana ama tek sıkıntım ailemden uzak sen beni anlarsın sende ailenden uzaksın nasrettin hocanın dediggi gibi bebekleri olmuş işde nasrettin hocanın beşigin bi tarafında kendi bi tarafındada eşi yatıyormuş geceleri bi araya gelemiyorlarmış bi gece nasrettin hoca offffffffffffff demiş
gözün kör olsun gurbet beşigin ardı bile gurbet oluyor görmedikden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…