Sakin haa ayri kalim da deme zaten asil bebisler dogunca daha cok lazim olcaz birbirimizeekolay gelsin canım..minik minik çok tatlı yaa eşyaları ütülemesi zevkli olur...
evet burada aynı anda yaşıyoruz hamileliği ve insan rahat hissediyor kendini..gerçi annem ve eşim kızıyor herşeyi öğreniyosun buradan sonra kendini dinliyosun diye ama ayrı kalamıyorum burdan..
Canim is dedinmi benimkide yanasmaz hic zorla ayda 1 kere belki eve supurge yapar.bende ah uhh diye diye yapabildigim kadar yapiyorum artik napimm yapmiyo adamm anasi sagolsun yataklarina bi kahvalti kurmadigi kalmiss sempatiksalakcinnimht benim eşimde ilgisiz duruyor am agün yaklaştıkca oda heycanlanmaya başladı gece en ufak bi ah oh yapışımda hemen uyanıyor hayatda top atsan uyanmayan adam karnımı sevmeye başlıyor o kadar hoşuma gidiyorki ama ev işlerine yardım etmedigi için hala kızıyorum bana diyorki yapam yapma olurmu işin ucu bi kaçdımı yine ben yapacam antrede kaymaz halılar varya hani ince yaz geldi diye onu serdim kirlenmiş biraz diyorumki terasda bi yıkasana naylon zaten bi suda temiz olur yorulmassın onu bile yapmıyor kız kardeşin gelecekya doguma o yapsın geldiginde diyor sinir oluyorum
evet bende hazırlardımda annemin aldıklarını bekledim yeni geldi ancak hepsini birleştirip yapayım dedim bi seferde çıksın ay gündür kış geri geldi yagmur desen hiç durmuyor maşşalah şu anda bardakdan boşalırcasına yagıyor ayagımda çoraplar falan bi görseniz 2 gün önce don atlet geziyordum :))))))))
Erkekler genelde duygularini hep ice atiyolar ne gerek var sanki sonucta onlardan bi oarca bizim icimizdekilerde.Hatta dogunca tam onlar oluyolar benim buyuk oglum babasinin tipatip kopyasi cunki kaydirigubbakcemile3
Ölye cok hosuna gidiyoki disari ciktigimizda aaa ayni babasina benziyo demeleri gözlerinin ici guluyo resmen.
Benim esimin duygularini belli ettigi tek kisi mertimdir zaten onunla arkadas gibiler resmen
Hayy allam ya alemmis gercekten esinde 3 gun daha bekleyemicek kadar cok istiyo demekki erkenden dogmasini oglusunun hele bi dogsun hic basindan ayrilamaz kesinn
eşime diyorumki babalık nasıl bi duygu neler hissediyorsun bana anlatsana diyorum bana manyakmısın sen ne anlatayım diyor adamda haklı hiç bişeyin farkında deyilki bi bebek var ama benim karnımda herşeyini ben yaşıyorum o sadece işin zevk kısmında vardı :))
diyoki ben uzanayım göğsüme yatır öyle yatalım...yatakta aramıza yatıralım..
esprisine diyorki:hastanede kalacağın gece sen kal ben oğlumu alıp getireyim benle yatsın idyordelikafadulden
ama adım gibi biliyorum doğduğunda dokunamıcak bile:mymeka:
benim oğluşda babsına benzesin huyları bana benzesin..babamız uzun boylu ona çeksin..
ay kızlar dizlerim beni taşımıyor derman yok bu gün niye böyle oldum havadanmı acaba
sılacım gitmem lazım..yoksa boşanmaya gider bu durum...
hem gitmezsem kaynana yaz boyu başımda olacak hamilelikte çektim bebeğimlede çekmem istemiyorum...kaynana neredeyse eşimle yan yana gelmemize konuşmamıza bile müdahele ediyor..o nedenle zaten hamileliğim boyunca zehir oldu herşey yeter..
Heheh desene dogumdan sonra senin isin bitti ben oglumu alir giderim ne halin varsa gör diyo sana kaydirigubbakcemile3
Asil dogumdan sonra basliyo isler oglusun bi ciglik atsin eli ayagina tutusur kesinn kaydirigubbakcemile3
Benim esimde 1.85 masallah mertimde uzun yasi 3 bucuk demeye korkuyorum nazar degicek diye
Yasitlari omzuna anca geliyo mertiminnn.Doktoru ortalama boyu 1-85,1-90 arasi olur dedi
sıla aslen nerelisin
ya bu kaynanalar niye böyle çocuklarının yuvalarının bozuldugunun farkında deyillermi neden yapıcı olmuyorlar kız adaşım bizdemi böyle olacaz benim kaynana adı var kendi yok bi yandan iyi bi yandan bu kadar ilgisiz olmaları deli ediyor benim kaynanam gibi olanlarda evlatlerını sevmeyen anneler digerleride aşırı sevenler bunun bi ortası yokmu ya
Aslen dogma buyume denizliliyim canimmm :1rolleyes:
sıla eşin doğuma girecek mi?
eşimin ailesi dee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?