Mhtp cim sende epidurel sezeryan istiyosun dimi canim genel anestizi olmucak sanirimm bilmiyorumkismile
Genel anestezinin söyle guzel bi yani var uyuyosun uyaniyosun yaninda bebegin oluyo yari baygin olunca zamanda gecmek bilmez :umursamaz:
Ama ben yinede oglusumun ilk cigliklarini duymak icin yari baygin olmak istiyorumm
epidurel olacak dr genel aypmam diyor..:1no2:
işte uyuyum uyanayım oğluşum yanımda olsun ama ilk çığlıklarını duyucam..
benim endişemde o ağlama sesine pek gelemiyorum ben..kızımı doğurduğum an geliyor aklıma...onun ağlama sessini duyduğumda 'ah kızım seni yaşama değil ölüme doğurdum' demiştim.bu nedenle ağlayış sırasında ne durumda olucam bilemiyorum...
Canim kizin mi senin ilk bebis degilmi saniirm benim bilmedigim gecmiste aci bi hikaye varr :çok üzgünüm:akannehir
cinsiyetini bilmediğim iki yavrum var cennette..ve de geçen sene erken doğumla kaybettiğim kızım ayşem var...hikaye çok bende canım...
doğum başlamış.dr bana kızını doğurmak zorundasın ama yaşamaz bil dedi.kızım sadece 12 saat yaşadı..görmedim ama ağlama sesi kulaklarımdan çıkmıyor hiç..
Canım rabbim sabırlar versin.
Alan da veren de yüce rabbim,bak sana bi melek göndermiş, gönlüne göre vermiş rabbimin hikmeti ne büyük.
Allah sevdiklerimizin acılarını göstermesin,sabır versin tüm duamız bu :Saruboceq:
cinsiyetini bilmediğim iki yavrum var cennette..ve de geçen sene erken doğumla kaybettiğim kızım ayşem var...hikaye çok bende canım...
doğum başlamış.dr bana kızını doğurmak zorundasın ama yaşamaz bil dedi.kızım sadece 12 saat yaşadı..görmedim ama ağlama sesi kulaklarımdan çıkmıyor hiç..
Oyy canim demek bu 4 uncu hamileligin.Ilk duyuyorum ya benn bilmiyorumkismile
Ilk 2 si eminim ki kizin kadar uzmemistir seni ama sesini duyupta göremeden kaybetmek aman allahim sen koru sen bebislerimizi sag saglim kucagimiza almamizi nasip eyle insallah.
Mehtapcim ne dicemi nasi teselli edicemi bilemiyorum ya tek dilegim oglusunu sag saglim kucagina alip kardeslerinin acisini unutman olucakk.
Rabbim oglusuna dogmamis kardeslerinin ömürlerinide eklesin insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Senin ve esin icin poyraz buyuk bi hediye artik sizin duygulariniz daha bi farklidir canim eminimki.yerimde durmak istemiyorum hiç acayip durumdayım yaa...
eşimde artık baba olacağını farketmeye başladı:mymeka:
dün karnımı sevip diyorki poyrazz oğlummm haftaya bugün(dün için yani) doğan güneş...
açıklıyayım bu arada askerler terhisten bir gün öncesine doğan güneş diyorlar..
birde yazık ya içerde sıkışıyordur rahatlıcak çocuk:uhm:
Amin canimmmmmm:Saruboceq:amin canım allah razı olsun....
allahım oğluma ömür versin..
Dualarimiz hep birbirimizle canimmm :Saruboceq:İnş. bebişlerimize rabbim hayırlı uzun ömürler versin, hayırlı evlat olsunlar.
Bizler de hayırlı anne babalar olalım.
Hamilelerin duaları geri çevrilmez derler ya.
Bol bol dua edelim birbirimize :)
Senin ve esin icin poyraz buyuk bi hediye artik sizin duygulariniz daha bi farklidir canim eminimki.
bizim babamiz mert abimiz oldugu icin cocuk hasreti cekmiyo pek ama erenim bi dogsun yeni dogmus bebek heycani bi ayri olucak tabi o zaman anlar oda bu seferde erenim pas vermicek babasinaa naniknanik
Benim esim duygularini belli edemeyen biri zaten nerde karnimi oksayipta oglusunla konuscak :umursamaz:
[/B]
slm bu arada mht ve sılacım evet haftaya bu gün ogulllarınızı kucaklarınıza alacaksınız benim daha 30 günüm var ama sanki ben doguracam o kadar heycanlıyım bütün samimiyetimle diyorum burası acayip bi yer herkesle aynı anda herşeyi hissedebiliyorsun tuhaf bi şey bi ara o kadar kordon dolanması okudukki biliyorsun dr a ilk sorum kordonu boynundamı dedim eşimde güldü biliyorya sürekli burayı anlatıyorum ona dr da yok gayet iyi başını da dayamış zaten dogum kanalına yani kısacası herkesin hissini yaşıyorsun burası acayip bu gün işimde çok daha yeni kızımın kıyafetlerini attım makineye onlar kurusun ütüsü falan daha agırlaşmadan yapayım bari
slm bu arada mht ve sılacım evet haftaya bu gün ogulllarınızı kucaklarınıza alacaksınız benim daha 30 günüm var ama sanki ben doguracam o kadar heycanlıyım bütün samimiyetimle diyorum burası acayip bi yer herkesle aynı anda herşeyi hissedebiliyorsun tuhaf bi şey bi ara o kadar kordon dolanması okudukki biliyorsun dr a ilk sorum kordonu boynundamı dedim eşimde güldü biliyorya sürekli burayı anlatıyorum ona dr da yok gayet iyi başını da dayamış zaten dogum kanalına yani kısacası herkesin hissini yaşıyorsun burası acayip bu gün işimde çok daha yeni kızımın kıyafetlerini attım makineye onlar kurusun ütüsü falan daha agırlaşmadan yapayım bari
ah canım sorma benim eşimde içindekini hiçbelli etmez bu güne kadar da hamileliğimin bile farkında değildi inan..destek olmalı o kadar sıkıntıalarıma rağmen ama yeni yeni işte heyecan kapladı..
eh birde yaşadığımız sorunlardan dolayı doğumdan sonra memlekete gidicem gitmeyeyim diye de yapıyor...
dr da çok komikti dr a cumartesi gelince alsanız beklemesek olmazmı diye ısrar edip durdu..sırnaşık şey
mht benim eşimde ilgisiz duruyor am agün yaklaştıkca oda heycanlanmaya başladı gece en ufak bi ah oh yapışımda hemen uyanıyor hayatda top atsan uyanmayan adam karnımı sevmeye başlıyor o kadar hoşuma gidiyorki ama ev işlerine yardım etmedigi için hala kızıyorum bana diyorki yapam yapma olurmu işin ucu bi kaçdımı yine ben yapacam antrede kaymaz halılar varya hani ince yaz geldi diye onu serdim kirlenmiş biraz diyorumki terasda bi yıkasana naylon zaten bi suda temiz olur yorulmassın onu bile yapmıyor kız kardeşin gelecekya doguma o yapsın geldiginde diyor sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?